3 та 4 лютого проект «Всі. Свої» відкриває новий сезон маркетів. Його розпочне маркет під назвою «Аперитив». Запропонують усе, з чого починається свято: крафтовий алкоголь, м’ясні та сирні делікатеси, корисні стартери та солодощі, а також різноманітні закуски. Редакція The Village Україна обрала учасників маркету, продукцію яких варто спробувати.

 Всі. Свої.

Коли: 3-4 лютого з 10:00 до 20:00

Де: Десятинна, 12

Скільки: Вхід вільний

 Facebook

Український крафтовий алкоголь

Алкогольні напої – класичний аперитив. На маркеті можна буде знайти як традиційний, так і ексклюзивний алкоголь від українських брендів: авторські настоянки, варенуху, спотикач, тернівку та різноманітні лікери за оригінальною рецептурою.

Трав’яний бітер Grasses Whisper 38% Vol. від бренду «Крамниця наливок»: 200 грн / 500 мл.

Львівська вишнева та шоколадна наливки на основі справжнього львівського шоколаду від Solodke zi L'vova: 150 грн.

Столове напівсолодке біле вино «Ланжерон» і столове напівсухе біле вино «Золотая Роза» з винограду сортів шардоне, сухолиманський білий та аліготе від бренду «Из Одессочки Винишко»: 180 грн.

Сирні шедеври

Сир – універсальний продукт, адже він може бути і закускою до аперитиву, і стартером, і десертом. Тверді й м’які, молоді та витримані, класичні й оригінальні, на пиві чи на вині – українські фермерські сири не поступаються якістю і різноманітністю найкращим французьким або італійським зразкам.

Сири з козячого та коров’ячого молока «Магур» і Mozart. Козячі сири з білою цвіллю «Серце туману», «Сніжний виноград» та «Саламандра» від бренду Cheesemania: 380 грн / кг 100 грн / 100 г.

М’які козині сири Camembert та Bûche de Chèvre (камамбер і бюш-де-шевр) від Zinka. 110 грн / 180 г та 100 грн / 200 г.

Класичний напівтвердий сир «Голландія» від бренду «Доообра ферма» 413 грн/кг.

Пікантні соуси

Доповнити страву і створити новий смак можна за допомогою оригінальних міксів добре відомих продуктів, перетворених на соус чи топінг. Солодкі томати, апельсин із перцем, мед із малиною чи імбирем – доволі несподівані смакові сполучення, які здатні зробити страву справжнім відкриттям.

Томатний джем, апельсиновий соус із перцем чилі та сливовий соус від Jamsa 70 грн / 200 мл.

Крем-мед з малиною від Creamia 50 грн / 44 г, 80 грн / 120 г, 115 грн / 220 г.

Арахісова паста-крем від Peanut Butter 120 грн / 400 г.

В’ялене та копчене м’ясо

Ті, хто любить в’ялене та копчене м’ясо і птицю, на маркеті можуть спробувати й купити ексклюзивні делікатеси від українських виробників крафтового м’яса. Пальцьована ковбаса, в’ялена конина, грудинка, копчена на дубових дровах – лише частина з того, що може порадувати поціновувачів цього продукту.

Свиняча грудинка, копчена на дубових дровах від бренду «Димне м’ясо від Тараса»: 39 грн / 100 г.

В’ялена курятина та в’ялені яловичі палички від бренду «Поліський мацик» 60 грн / 100 г.

Закарпатський фермерський перець «Йой-пече», маринована цибулька «Малятка Чиполіно» та паштет з м’яса індички «Індик-шпиндик» від «Шкварки»: 60 грн / 250 мл, 30 грн / 250 мл, 50 грн / 250 мл.

Фермерська консервація до м’яса

До м’яса найкраще смакують мариновані овочі та пряні соуси. На маркеті буде представлено великий асортимент авторської консервації.

Пекучий соус із суміші гострих перців DragonKiller від All Stars Sauce: 110 грн.

Італійський мікс маринованих овочів «Джардіньєра». Терін зі щуки та конфі з качки від бренду  (Стодола) «Щира їжа».

Джардіньєра: 110 грн

Терін зі щуки: 120 грн

Конфі з качки: 120 грн

Гострий соус на основі малини Rubus від Tangelo Cat: 87 грн / 100 мл, 144 грн / 200 мл.