Druzi

У літньому меню є вісім варіантів сніданку. Вівсянка, сирники, панкейки, чіа-пудинг і чотири варіанти страв з яєць (омлети, яйця-пашот і великий сніданок з яєшнею та запеченою картоплею). Сніданок можна доповнити кавою, чаєм, молочним котейлем або смузі.


Де: Андріївський узвіз, 2д

Час подачі: з 9:00 до 12:00

З меню: Панкейки з ягодами - 69 грн

 Кафе-кондитерська Honey

Попри те, що Honey – це насамперед кондитерська, тут також подають основні страви та сніданки. Снідати тут можна сирниками (зі звичайного та козячого сиру) та гранолою, омлетами та яєшнями. Крім того, пропонують фітнес-сніданок – млинець з вівсянки, до якого додають курку та овочі.

До кожного сніданку є можливість замовити додаткові інгредієнти: маринований лосось, корнбіф (солонину), копчений ростбіф та бекон.

Також у Honey великий вибір кави, яку готують різними способами, какао, чай, смузі, фреші та молочні коктейлі.


Де: вулиця Нижній Вал, 19/21

Час подачі: з 8:00 до 12:00 у будні та з 9:00 до 13:00 у вихідні

З меню: Омлет з паштетом з лосося та крем-сиром - 89 грн

 «Любовь-Морковь»

Меню сніданків у «Любовь-Морковь» звично ранкове: вівсянка, йогурт, сирники з двома варіантами додатків та страви з яєць (скрамбл, пашот та омлет). Усі їх варіації доповнюють тостами. Також можна скуштувати яєшню на свіжоспеченій бельгійській вафлі. З 9 до 12 у будні та з 10 до 13 у вихідні діє спеціальна пропозиція: будь-який сніданок + напій (чай, кава або келих ігристого вина (лише у вихідні) коштують 90 грн.

До сніданку можна додати, як класичну каву, так і варіації з додаванням різних сиропів, також є декілька рецептів чаю.


Де: вулиця Сагайдачного, 23/8

Час подачі: з 9:00 впродовж усього дня

З меню: Скрамбл з салатом, вершковим сиром, томатами і грибами, подається на гарячій вафлі - 75 грн

 WhitebeardBlackbird

Сніданок у кав’ярні – це, насамперед, кава. Хоча у WhitebeardBlackbird пропонують також чотири варіанти чаю, какао та матча лате – традиційний зелений порошковий японський чай, котрий готують з молоком. Меню з їжею тут коротке і має умовні позначки, згідно з якими, сніданком можна називати чотири варіанти страв. А саме: каша, омлет, панкейки та ягідний трайфл (традиційний англійський десерт, що складається з шарів печива та фруктів). Проте, ніхто не заборонить вам снідати стравою, що не позначена, як сніданок.


Де: вулиця Воздвиженська, 40

Час подачі: з 9:00 впродовж усього дня

З меню: Горіхові панкейки з фруктовим гарнішем - 80 грн

 Файна Фамілія

Заклад колишньої мережі «Олива», що змінила назву й концепцію. Тут пропонують комплексні сніданки, до кожного з яких пропонують каву, чай або фреш. Є два варіанти «національних» сніданків – класичний англійський, з яєшнею, смаженими грибами, квасолею та беконом та італійський, що складається з фрітатти з середземноморськими додатками. Також тут можна скуштувати сирники, омлет, яйце пашот та легкий сніданок з вівсянки або пластівців з йогуртом та медом.


Де: вулиця Верхній Вал, 10

Час подачі: з 9:00 до 11:00 (щодня, крім неділі)

З меню: Італійський сніданок (фрітатта) - 99 грн

 Vero Vero

Ресторан мережі La Famiglia, тераса якого розташована просто посеред парку. Меню сніданків доволі широке та різноманітне: круасани, йогурти, яєшня, вівсянка, сирники, яйця пашот, сендвіч. А також сніданковий біфштекс з яєчнею та два варіанти великих багатокомпонетних сніданків – з лососем та авокадо та зі скремблом з ковбасками салісіча.

Окрім того, тут діє окреме сніданкове меню напоїв, у якому можна знайти смузі, соки, молочні коктейлі, звичайний та холодний чай і, звісно ж, каву.


Де: вулиця Іллінська, 18

Час подачі: з 8:00 до 16:00

З меню: Омлет з рікоттою та цукіні - 80 грн

 Boulangerie Artisan

Boulangerie Artisan пропонує варіант класичного та бюджетного європейського сніданку – свіжа випічка та кава. Можна обрати спецпропозицію «сніданок парижанина», яка складається саме з кави та круасана або обрати будь-яку іншу випічку з вітрини на ваш смак. Також серед сніданкових пропозицій млинці, сирники, омлети або йогурти з різними додатками.

До сніданку можна додати чай, каву, сік або фреш. Також є лимонади та молочні коктейлі.


Де: вулиця Сагайдачного, 41

Час подачі: з 8:00 до 12:00

З меню: Млинці з сиром та зеленню - 41 грн

 Kachorovska Store&Cafe

Натомість можна відвідати Kachorovska Store&Cafe і встигнути поснідати та щось придбати. Кафе працює впродовж цілого дня, але кількість порцій сніданків обмежена. Тут можна скуштувати гранолу, запечені яйця кокот та млинці з апельсиновим соусом. Також у Kachorovska пропонують свіжообсмажену каву та напої на її основі.


Де: вулиця Боричів тік, 35а

Час подачі: з 10:00 впродовж усього дня

З меню: Домашня гранола - 75 грн

 Світ кави

Київська філія львівської мережі кав’ярень. Повноцінних пропозицій сніданку тут лише дві: вівсянка з сиром гауда та гранола з йогуртом. Окрім того, можна поснідати одим з варіантів пирога кіш-лорен або львівським сирником чи макароном.

Сніданок неодмінно варто доповнити кавою, наприклад, апельсиновим капучино (його готують так само, як і звичайний, але замість молока збивають апельсиновий фреш). Ранковий настрій доповнить затишна тераса під липами.


Де: вулиця Ігорівська, 12а

Час подачі: з 8:00 впродовж усього дня

З меню: Вівсянка з сиром - 65 грн