20-21 травня у Києві пройде фестиваль веганської культури KYIV VEGAN BOOM. У програмі фестивалю: майстер-класи з кулінарії, великий веганський ярмарок та фудкорт, музична сцена та велика освітня програма.

The Village Україна розповідає про найцікавіші страви та події фестивалю.

Коли: 20-21 травня

Де: Izone, Набережно-Лугова, 8.

Скільки: добровільний внесок

Facebook

ЩО ЇСТИ

Бургер з тофу

На фестивалі обов’язково варто скуштувати бургер з тофу із зеленню та грибами від One Planet за 60 грн.

Хот-доги

Dogs Like Ducks — перші 100% веганські хот-доги в Україні з пшеничними сосисками та авторськими соусами, ціна — 50 грн.

Страви від шефа

Авторські хумус та бургери від Рудольфа Краєвського. Середня ціна —100 грн.

Торти Bombom

Космічні торти Bombom. Vegan bakery in Kyiv. Торти без яєць, молочних продуктів, желатину чи дріжджів. Використовують кокосове, соєве та інші рослинні види молока, кілька видів рослинних олій.

КОГО СЛУХАТИ

На фестивалі ,буде окрема лекційна зона. Лекції про веганство (спосіб харчування, котрий на 100% складається з продуктів рослинного походження) проведуть фахівці у сфері медицини, експерти з дієтології та фітнесу.

Лекція професора Досенка

Про вплив веганського харчування на людський організм розкаже патофізіолог, генетик, завідувач відділу загальної та молекулярної патофізіології Інституту фізіології ім.О.О.Богомольця НАН України, професор Віктор Досенко.

Зіркові історії

Про свій досвід веганського харчування розкажуть журналіст Андрій Куликов, музикантка Катя Чілі, письменник Любко Дереш.

Лекція дієтолога

Які основні помилки роблять вегани-початківці та як самостійно сформувати здоровий веганський раціон розповість Тетяна Фіалкова – лікар-терапевт, дієтолог.

Консультація фітнес-інструктора

Чимало людей впевнені в тому, що рослинне харчування і фітнес – поняття несумісні. Розвіє міфи фітнес-інструкторка, психолог та блогерка Олександра Зінькова.

Також плануються воркшопи, кінопокази та розіграш призів від партнерів.