The Village Україна продовжує підбивати підсумки року, розповідаючи про найкращі кав’ярні, які почали працювати у Києві 2017-го.

Right Coffee Bar

Маленька локація, кава від європейських обсмажників зерен і призери національних чемпіонатів серед бариста. На відміну від більшості київських кав’ярень, тут подають кортадо і радо приймають домашніх улюбленців. The Village Україна писали про Right Coffee Bar у підбірці найкращих закладів, які відкрилися у Києві влітку.

Де: вулиця Cічових Стрільців, 9-В

Коли: 08:00-22:00 (будні), 09:00-22:00 (вихідні)

Facebook


«Без Дверей Espresso Bar»

Напіввідкрита компактна локація з двома поверхами і терасою. Взимку утеплювати приміщення будуть за допомогою «теплих столів» – у них інтегрували обігрівачі. Крім кави, у закладі подають французькі солодкі пиріжки шу. Серед бариста – колишні працівники Come & Stay. The Village Україна писали про «Без Дверей Espresso Bar» у підбірці найкращих закладів, які відкрилися у Києві влітку.

Де: вулиця Cічових Стрільців, 10

Коли: 07:00-23:00

Facebook


Make My Cake

Окрім популярних макаронів, у закладі подають каву під брендом «Білий кит» – відомий за однойменними кав’ярнями в Одесі. Це заклад співзасновників Вікторії Гладченко, Олега Ніколаєва та Анни Бахонько із дизайном Yova Yager і Маші Реви. The Village Україна писали про Make My Cake у підбірці найкращих закладів, які відкрилися у Києві влітку і в окремому матеріалі про другий заклад мережі у Києві.

Де: вулиця Мечникова, 7

Коли: 07:00-23:00

Facebook


KULTURA_споживання

Новий заклад найкращого бариста України 2017 року і співзасновника мережі кав’ярень Lion Coffee Рената Маматказіна. Локація з двома залами на Шота Руставелі – флагманська кав’ярня мережі. На вибір гостю пропонують широкий асортимент спешелті, а до кави – десерти. На початку грудня у закладі з’явилася й винна карта.

Де: вулиця Шота Руставелі, 15-Б

Коли: 11:00-23:00

Facebook


Takava Coffee Buffet

Двоповерхова кав’ярня на Великій Васильківській – раніше на цій локації розташовувався заклад Wall Street Espresso Bar. Передусім у Takava Coffee Buffet варто скуштувати каву по-турецьки, яку готують на відкритому вогні. Утім, в асортименті й широкий вибір способів приготування кави третьої хвилі. The Village Україна писали про Takava Coffee Buffet у рубриці «Нове місце».

Де: вулиця Велика Васильківська, 43/16

Коли: 08:00-23:00 (будні), 09:00-23:00 (вихідні)

Facebook


Інші заклади, які назвали експерти: Kachorovska Store & Cafe, Coffee Laboratory, «ЛУЧ-Кофе».

Заклад Cafe Select Eatery, названий експертами, увійшов до підбірки The Village Україна з найкращими закладами, які відкрилися у 2017 році.

Обкладинка: Takava Coffee Buffet

Фото: Right Coffee Bar, «Без Дверей Espresso Bar», Make My Cake, KULTURA_споживання, Takava Coffee Buffet