Перегляд фільму «Зошит війни» з творчою групою, благодійний майстер-клас із бігу від Saucony Run Club, сольник від фронтмена «Джозерс», джаз-квінтет Саші Чемерова і збір грошей на потреби полку «Азов» та інші події вікенду в Києві.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Сольник нового джаз-квінтету Саші Чемерова


Джаз-квінтет Саші Чемерова («Димна суміш», The Gitas), створений із вимушено переселених музикантів, приїде в Київ із сольником, щоби зіграти нову програму в закладі «БарменДиктат», а також зібрати гроші для потреб полку «Азов».

КОЛИ: субота, 11 червня, 19:00

ДЕ: «БарменДиктат», вулиця Хрещатик, 44

СКІЛЬКИ – 600 грн

КВИТКИ

Марафон «Зошита війни» з творцями фільму в Kino42


Камерний кінотеатр Kino42, який із початку літа відновив роботу, влаштовує 9-годинний благодійний марафон фільму «Зошит війни». Це стрічка, змонтована з особистих відеозаписів українських бійців.

Загалом фільм покажуть пʼять разів, а після кожного перегляду глядачі зможуть поспілкуватися з режисером і творчою групою. Увесь виторг із показів стрічки обіцяють передати на закупівлю дронів для підрозділу, де служать українські кінематографісти.

 Раніше редакція The Village Україна анонсувала захід в інтерв’ю зі співзасновником Kino42.

Трейлер фільму «Зошит війни»

КОЛИ: субота, 11 червня, 11:00–21:00

ДЕ: Kino42, вулиця Костянтинівська, 11/43

СКІЛЬКИ – 200 грн

КВИТКИ

Благодійний концерт від фронтмена «Джозерс»


Фронтмен постпанк гурту «Джозерс» Сергій Воронов зіграє благодійний концерт у кафе «Сквот». Усі гроші, зібрані під час виступу, передадуть фонду Musicians Defend Ukraine, який споряджає українських митців на фронті.

КОЛИ: субота, 11 червня, 17:00

ДЕ: «Сквот», вулиця Терещенківська, 17–Б

Вхід за благодійним внеском

ПОДІЯ

Спеціальний показ фільму «Вірити» в кінотеатрі «Ліра»


У кінотеатрі «Ліра» пройде спеціальний показ фільму «Вірити» з творчою групою, зокрема й режисером Артемом Шеметом. Після перегляду кінострічки відвідувачі зможуть поспілкуватися з творцями картини. «Вірити» – фільм, що розповідає про репресії комуністичної влади проти вірян і священників в Україні.

КОЛИ: субота, 11 червня, 15:00

ДЕ: кінотеатр «Ліра», вулиця Велика Житомирська, 42

СКІЛЬКИ – 60 грн

КВИТКИ

Ремонт побутових речей у Hacklab


Уміння ремонтувати зламані речі завжди потрібне, а в час війни може серйозно стати в пригоді. Саме тому в майстерні «Ремонтне кафе» проводять майстер-класи з ремонтування побутових приладів та інших не надто високотехнологічних речей. За можливості, радять узяти із собою власну викрутку чи плоскогубці. Тривалість майстер-класу – 4–5 годин.

КОЛИ: субота, 11 червня, 13:00

ДЕ: Hacklab, вулиця Новокостянтинівська, 1–В

Вхід вільний, потрібно зареєструватися

ПОДІЯ

Майстер-клас із бігу від Saucony Run Club


Saucony Run Club проведе на Київському велотреку майстер-клас із бігу. Професійні тренери вкажуть на найчастіші помилки новачків, розкажуть про техніку, методики тренувань та екіпірування, а також покажуть це все на власному прикладі. Вхід на подію – благодійний внесок від 100 грн фонду «Повернись живим».

КОЛИ: неділя, 12 червня, 12:00–16:00

ДЕ: Київський велотрек, вулиця Богдана Хмельницького, 53

Вхід – благодійний внесок від 100 грн

ПОДІЯ

Співзасновник гурту 5 Vymir у «Хвильовому»


Співзасновник гурту 5 Vymir Вадим Лазарєв виступить у «Хвильовому» з новим сольним проєктом Meerkur. Усі зібрані кошти підуть на придбання автобуса для 103-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ.

КОЛИ: неділя, 12 червня, 19:00

ДЕ: «Хвильовий», вулиця Верхній Вал, 18

СКІЛЬКИ – донат на будь-яку суму

ПОДІЯ