Boiler Room у Києві, барний фестиваль Barometer, вініловий ярмарок, рейв в ангарі «Київметробуду», київський TEDx, літературні читання в «Квітах» і Кліматичний марш – зібрали для вас події, які можна відвідати 24–26 вересня.

Boiler Room у Києві


Лондонська формація Boiler Room разом із KyivDots влаштовує вечірку в Києві. Це частина східно-європейського турне, яке почалось у вересні з Риги та закінчиться у грудні в Кракові. Лайнап: Projekt Gestalten, Detcom, Kichi Kazuko, Sqeef, Cardioooo, Panta Rei та Mode Luke.

КОЛИ: п’ятниця, 24 вересня, 21:00–03:00

ДЕ: Keller, Кирилівська, 71

СКІЛЬКИ – 250 грн

КВИТКИ

Вечірка у клубі «Арсенал XXII»


На рейв в «Арсенал XXII» приїде артист із Копенгагена Schacke і тбіліська музикантка Nicole, яка вже виступала на вечірках Bassiani та Boiler Room. Сети зіграють також українці Danilenko, Zagorui та Mays. Квитки можна купити тільки на вході.

КОЛИ: п’ятниця, 24 вересня, 23:00

ДЕ: «Арсенал XXII», вулиця Московська, 8

СКІЛЬКИ – 400 грн

ПОДІЯ

Барний фестиваль Barometer


Ювілейний п’ятий Barometer присвятять дослідженню ролі людини в барній індустрії. Учасники обговорюватимуть гостинність, нейрофізіологію та психологічне сприйняття коктейлів. Окрім лекцій, 24 бари з усього світу приготують свої фірмові напої та їжу.

КОЛИ: п’ятниця-неділя, 24–26 вересня, 12:00–22:00

ДЕ: КВЦ «Парковий», Паркова дорога, 16–А

СКІЛЬКИ – 250–1800 грн

КВИТКИ

Короткометражки в кінотеатрі «Ліра»


У кінотеатрі «Ліра» покажуть короткометражки з Мангеттенського кінофестивалю, які привезуть режисери з Британії, Афганістану, Італії й інших країн. Серед них – «Смерть від рукостискання», «Мосьє Кашемір» і «Синдром Арчибальда».

КОЛИ: п’ятниця-субота, 24–25 вересня, 16:30

ДЕ: кінотеатр «Ліра», вулиця Велика Житомирська, 40

СКІЛЬКИ – 60 грн за один день

КВИТКИ

Берлінське техно у «Хвильовому»


У «Хвильовому» виступить берлінський музикант і продюсер Pascal, також відомий відомий під псевдонімами Laccy або Pascy. У суботу він зіграє суміш повільного техно та дроуну.

КОЛИ: субота, 25 вересня, 22:00

ДЕ: «Хвильовий», вулиця Верхній Вал, 18

СКІЛЬКИ – 200 грн

КВИТКИ

Рейв у ангарі «Київметробуду»


У ангарі «Київметробуду» влаштовують фестиваль олдскульного техно та драм-н-бейсу. Фронтмени заходу – британський діджей Aphrodite й українець Tapolsky. Повний лайнап: Jawa, Vovking, Lime Kid, X-Gun, D-White та Pan4ez.

КОЛИ: субота, 25 вересня, 20:00–04:00

ДЕ: АТ «Київметробуд», вулиця Світлогорська 2/25

СКІЛЬКИ – 649–800 грн

КВИТКИ

Вересневий Kyiv Vinyl Music Fair


На ярмарку Kyiv Vinyl Music Fair можна не тільки подивитись, послухати і помацати нові та раритетні платівки, а й придбати різні аксесуари й сувеніри. Також відвідувачі можуть проконсультуватись із фахівцями щодо якості звуку програвача й інших нюансів.

КОЛИ: субота, 25 вересня, 12:00–19:00

ДЕ: «Довженко–Центр», вулиця Васильківська, 1

Вхід вільний

ПОДІЯ

Сет Vertuha та Komissiya


Фанк-гурт Komissiya об’єднається з формацією Vertuha, щоб зіграти ретро-концерт у оранжереї в Ботанічному саду. Гурт представить пісні з нового мініальбому «Осінній Круїз». Організатори обіцяють привезти на виступ ще й секретного гостя.

КОЛИ: субота, 25 вересня, 20:00

ДЕ: оранжерея Eden Garden у Ботанічному саду, вулиця Тимирязівська, 1

СКІЛЬКИ – 499–799 грн

КВИТКИ

Стендап у Будинку кіно


У Будинку кіно відбудеться стендап, на якому Сергій Ліпко вперше представить сольну програму під назвою «Вихід на праву платформу». Комік також працює одним з авторів на «Телебаченні Торонто» та ведучим у радіо-проєкті «Гомін аут».

КОЛИ: субота, 25 вересня, 19:30

ДЕ: Будинок кіно, вулиця Саксаганського, 6

СКІЛЬКИ – 200–400 грн

КВИТКИ

Маркет «Гедонізм» від «Всі.Свої»


На ярмарку «Гедонізм» від «Всі.Свої» на Десятинній облаштували місця для майже сотні українських брендів, що продають одяг, аксесуари, книжки та багато іншого. У перервах між покупками організатори пропонують відвідати сеанси йоги, випити кави або чаю, а також потанцювати.

КОЛИ: субота-неділя, 25–26 вересня, 10:00

ДЕ: D12, вулиця Десятинна, 12

СКІЛЬКИ – 100 грн за один день

КВИТКИ

Кліматичний марш 2021


Активісти вийдуть на Михайлівську площу, аби нагадати чиновникам про кліматичну кризу, яка загрожує Україні. Вони вимагатимуть збільшити фінансування проєктів, що регулюють викиди парникових газів, і розвивати в країні «зелену» економіку.

КОЛИ: неділя, 26 вересня, 12:00

ДЕ: Михайлівська площа

Вхід вільний, потрібно зареєструватись

ПОДІЯ

Вересневий «Подільський шук»


На масштабному ярмарку «Подільський шук» можна знайти раритетні речі, аксесуари і хендмейд-вироби від більш як сотні виробників. Також там буде зона для обміну книжками та жива музика від Сергія Кейна.

КОЛИ: неділя, 26 вересня, 12:00–18:00

ДЕ: автостанція «Поділ», вулиця Нижній Вал, 15–А

Вхід вільний

ПОДІЯ

Вино рікою в Mimosa Pizza


У неділю в закладі Mimosa Brooklyn Pizza до кожного замовлення подаватимуть келих вина, який підбере сомельє Петро Захаров, а в меню з’являться спеціальні страви від шефа.

КОЛИ: неділя, 26 вересня, 10:00–15:00

ДЕ: Mimosa Brooklyn Pizza, вулиця Басейна 1/2

Вхід вільний, страви за свій рахунок

ПОДІЯ

Дискусії від TEDxKyiv


На TEDx у Києві покажуть виступи з цьогорічного міжнародного фестивалю TEDMonterey. Опісля учасники зможуть обговорити ці питання з українськими фахівцями, серед яких Ярослава Кравченко, MED Goblin, Валя Левченко й інші. На захід пускатимуть лише повністю вакцинованих осіб, а на вході проведуть додатковий експрес-тест на COVID-19.

КОЛИ: неділя, 26 вересня, 11:00

ДЕ: MacPaw Space, вулиця Велика Васильківська, 100

СКІЛЬКИ – 700–1400 грн

КВИТКИ

Літературні читання у «Квітах України»


У модерністській будівлі «Квіти України» проведуть літературні читання, на яких можна поділитися уривком з улюбленої книги. А для тих, хто не матиме із собою книги, організатори облаштують окрему книжкову полицю.

КОЛИ: неділя, 26 вересня, 19:00–21:00

ДЕ: «Квіти України», вулиця Січових Стрільців, 49

Вхід вільний

ПОДІЯ