Липневий Kurazh Electroleto, сети від Ben Klock, Polocorp і Stephan Bodzin, секретний заміський фестиваль Vibronica, світлове шоу й авангардне кіно у «Квітах України», літнє суаре Kyivness, електро-панк-реп від Catnapp, барахолка у «Хвильовому» та перегляд фільму з творчою групою в кінотеатрі «Ліра» – події в Києві, що пройдуть 16–18 липня.

Ben Klock у «Куренях»


Ben Klock їде запалювати вечірку в «Куренях». Легенда німецького мінімал-техно візьме на себе музику, а ви не забудьте танцювальні черевики.

КОЛИ: п’ятниця, 16 липня, 16:00–01:00

ДЕ: Курені, Паркова дорога, 4

СКІЛЬКИ – 400 гривень – онлайн, 600–800 – на місці

КВИТКИ

Polocorp в «Арсеналі XXII»


Екзотика й еклектика – це про Polocorp. Учасник французького електронного дуету Polo & Pan уперше представить свій сольний дебютник на сцені нового клубу «Арсенал XXII».

КОЛИ: п’ятниця, 16 липня, 23:00

ДЕ: Арсенал XXII, вулиця Московська, 8

СКІЛЬКИ – 450 гривень

КВИТКИ

Stephan Bodzin, німецьке техно та великий басейн


Техно – це не тільки про тісні й темні клуби. Німецький електронний музикант Stephan Bodzin зіграє сет треків у Osocor Residence біля басейну, тож плавки – маст-хев.

КОЛИ: п’ятниця, 16 липня, 19:00

ДЕ: Osocor Residence, вулиця Виноградна, 2

СКІЛЬКИ – 1200–9000 гривень

КВИТКИ

Світлове шоу й авангардне кіно у «Квітах України»


У модерністській будівлі «Квіти України», яку незаконно почали демонтувати, відбудеться світлове шоу від художників Carbon Residence та Photinus Studio. Із собою можна взяти горщик квітів, аби з кимось обмінятися чи облаштувати територію. А в суботу Довженко-Центр покаже на стінах будівлі кінокартину Михаїла Кауфмана «Навесні» – радянський авангардний фільм 1929 року з кадрами старого Києва. Час показу організатори повідомлять пізніше.

КОЛИ: п’ятниця, 16 липня, 21:00–23:00

ДЕ: будинок «Квіти України», вулиця Січових Стрільців, 49

Вхід вільний

ПОДІЯ

Заміський фестиваль із кемпінгом


Vibronica Festival – це заміський фестиваль на Київському морі, де буде чотири музичні сцени, сім локацій із лекціями та воркшопами, а також танці, перформанси та лісова романтика. Із собою обов’язково мати палатку, побільше води та панаму, щоб не напекло голову. На фестиваль можна дістатись трансфером або власним авто – організатори за запитом повідомляють координати через Instagram.

КОЛИ: четвер–неділя, 15–18 липня (трансфери доступні щогодини: в п’ятницю з 16:00, в суботу – 13:00)

ДЕ: секретна локація, точка збору – Оболонський проспект, 54

СКІЛЬКИ – 2400 гривень, готівкою на місці. Вартість трансферу – 100 гривень

ПОДІЯ

Електро-панк від Catnapp


Catnapp – це аргентинська суміш хіп-хопу та традицій берлінської електронної сцени. На сцені ЮБК музикантка під жирний біт зіграє свої мультижанрові композиції та саундтреки.

КОЛИ: субота, 17 липня, 20:00

ДЕ: ЮБК, вулиця Труханівська, 1

СКІЛЬКИ – 480 гривень

КВИТКИ

Kurazh Electroleto: липень


Липневий Kurazh Electroleto як завжди багатий на події: імпровізації від «Інародного театру абсурду «Воробушек», стендапи, лекції та кінотеатр просто неба. Окрім цього, є можливість експромтом набити собі тату й зазирнути на виставки до художників і фотографів. Також, як і зазвичай, можна буде скупитися на барахолці вінтажного одягу, почистити брудні кросівки та навіть забрати собі додому котика. За діджейським пультом цього свавілля – Igor Smailov, Avi Weizman, Vertuha та інші.

КОЛИ: субота–неділя, 17–18 липня, 12:00–23:00

ДЕ: 19-й павільйон ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1

СКІЛЬКИ – 150 гривень за один день

КВИТКИ

Літній Kyivness у Маріїнці


Шопінг, танці, напої й образи в білих кольорах – головні атрибути вечірки від Kyivness, що відбудеться в Малому Маріїнському палаці. Продаватимуть вінтажний одяг, прикраси, декор в книги.

КОЛИ: субота–неділя, 17–18 липня, 12:00–22:00

ДЕ: вулиця Грушевського, 22

СКІЛЬКИ – 150 гривень за один день

ПОДІЯ

Барахолка у «Хвильовому»


На барахолці у «Хвильовому» можна надибати на вінілові платівки для власної колекції, рідкісні видання книг, вінтажний одяг та інше лахміття, яке комусь точно стане в пригоді. У перервах між шопінгом можна випити біля бару та послухати хорошу музику.

КОЛИ: неділя, 18 липня, 14:00

ДЕ: «Хвильовий», вулиця Верхній Вал, 18

Вхід вільний

ПОДІЯ

Показ фільму «Зарваниця» із творчою групою


«Зарваниця» – документальне українське кіно про пішу ходу до урочища Зарваниця, зняте тандемом режисерів Яреми Малащука і Романа Хімея. Поспілкуватися із творчою групою фільму можна буде перед, після та навіть під час сеансу (але тільки пошепки).

КОЛИ: неділя, 18 липня, 15:00

ДЕ: Кінотеатр «Ліра», вулиця Велика Житомирська, 40

СКІЛЬКИ – 85 гривень

ПОДІЯ