The Village Україна збирає події вихідних, які варто відвідати (6-9 березня 2020 року).

Неділя

8 березня

Вечірка Criminal Practice у River Port

Коли: 8 березня, 22:00

Де: River Port, вулиця Нижній Вал, 67

Скільки: 250 гривень

Facebook

Розпочнуть вечірку з ambient-музики: гратимуть Artur Kriulin b2b Sasha Ushenko. «Головна гостя вечірки – Антея. Її лейбл Partisan серед наших фаворитів на сучасній сцені. Сама ж вона – діджейка з величезним досвідом і майстриня своєї справи», – розповідають організатори. З українських діджеїв свої сети ставитимуть Roma Khropko, Hopper Field b2b Ghetto Sunrise.


Марш Жінок* 2020

Коли: 8 березня, 12:00

Де: Михайлівська площа

Вхід вільний

Facebook

Тема маршу – Стамбульська конвенція. «Ми вимагаємо її ратифікації та впровадження механізмів. Чому це важливо: бо це єдиний дієвий міжнародний механізм, здатний надати жінкам захист від домашнього та сексуального насильства», – кажуть організаторки маршу. Захід має всеукраїнський формат – окрім Києва, марші або акції ще відбуватимуться у Львові, Харкові, Херсоні, Маріуполі та Краматорську. Виходять проти втручання Церкви у державу, проти насильства та сексуальної об’єктивації жінок, проти покривання насильства традиційними цінностями.

Понеділок

9 березня

Симфонічні The Prodigy

Коли: 9 березня, 19:00

Де: Caribbean Club, вулиця Симона Петлюри, 4

Скільки: 420 гривень

Facebook

У Caribbean Club Concert-Hall симфонічний GosOrchestra під керівництвом Олександра Госачинського вперше зіграє нову програму – «Симфонічні The Prodigy». Вперше в Україні хіти британців зазвучать у схожому виконанні. Гратимуть найвідоміші хіти гурту під аранжування українського і кримськотатарського музиканта Усеіна Бекірова.

П’ятниця

6 березня

Концерт Lindemann

Коли: 6 березня, 19:00

Де: Stereo Plaza, проспект Валерія Лобановського, 119

Скільки: від 2 190 гривень

Facebook

Фронтмен Rammstein Тіль Ліндеманн приїжджає у Київ з проєктом Lindemann. Разом з мультиінструменталістом Петером Тагтгреном, лідером гуртів Pain і Hypocrisy, вони дадуть концерт у клубі Stereo Plaza. Гурт презентує свій другий альбом F&M.


Виставка КАМА 2YP Contemporary Art «Виставка-Перегляд»

Коли: 6-7 березня, 19:00

Де: КАМА Artists’ Studio, вулиця Глибочицька, 32-Б

Вхід вільний

Facebook

КАМА відкриває виставку студентів дворічної програми Contemporary art. «Ми вирішили не робити звітність з кожного завдання, а представити вибрані роботи − деякі з них створено колективно, де авторство одного студента переходить в роботу іншого», − розповідають у КАМА. На виставці покажуть рисунки, відео, інсталяції та об’єкти, які студенти готували на заняттях. Вхід на виставку за реєстрацією.

Про всі виставки березня читайте

У МАТЕРІАЛІ


Фестиваль кіно про тварин

Коли: 6 березня

Де: Будинок кіно, вулиця Саксаганського, 6

Скільки: від 80 гривень

Facebook

У Будинку кіно організують фестиваль кіно про тварин – Tales of Tails. Покажуть шість фільмів про собак, мешканців савани та білого носорога. Усі стрічки демонструють мовою оригіналу з англійськими та українськими субтитрами. Програму та розклад можна побачити тут.

Субота

7 березня

Весняний Kyivness

Коли: 7, 8 березня

Де: Національний центр «Український дім», вулиця Хрещатик, 2

Скільки: від 150 гривень

Facebook

Під час вікенду в «Українському домі» об’єднають курований маркет, виставковий простір, лекції, перформанси та бістро. «Ми мріяли створити культурний захід, який стане частиною життя містян. Подія вихідного дня у самому центрі Києва, з найкращими локальними та вінтажними проєктами, бістро та культурною програмою», – коментують організатори.


«Похмільні сніданки» від сестер Бабенцових

Коли: 7 березня, з 11:00

Де: вулиця Мечникова, 22-А

вхід вільний

instagram

Сестри кондитери Оля та Настя Бабенцови знову влаштовуватимуть «похмільні сніданки». Цього разу проведуть у кафе Кафе на Мечникова. У меню: семіт з халумі та скремблом, круасан з лимонною меренгою, кіноа-боул з гуакамоле, тахіні та салатом, а також авокадо тост з сальсою із манго.


Arms and Sleepers у Mezzanine

Коли: 7 березня, 20:00

Де: Mezzanine

Скільки: 400 гривень

Facebook

Американський гурт Arms and Sleepers представить нову платівку в Києві.

Safe Area Earth складатиметься з трьох альбомів і трьох EP. Це концептуальний проєкт, пов’язаний з дитинством та підлітковим періодом учасника гурту Мірци Раміча, його подорожами по світу як боснійського біженця.


Burger Records Revolution 8 Party у «Хвильовому»

Коли: 7 березня, 21:00

Де: «Хвильовий», вулиця Верхній Вал, 18

Вхід вільний

Facebook

Подільський бар запрошує на концерт-вечірку, присвячену каліфорнійському лейблу Burger Records. У лайнапі: Love’n’Joy (Indie / Psychedelic rock), Junkyard Baby (Lo fi/indie) та Andrii Sukhariev (60s/Indie/Psychedelic rock).


Концерт дуету Easter

Коли: 7 березня, 20:00

Де: Otel’, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: 400 гривень

Facebook

Easter – берлінський дует, що грає концептуальний електронний поп. Музиканти повертаються до Києва з новим мініальбомом She Is Warm. «Фішкою Easter є продовжені мелодії, шорсткий ритм і дивакуватий норвезький акцент», – описують дует організатори.


Eli Keszler у Closer

Коли: 7 березня, 21:00

Де: Closer

Скільки: від 250 гривень

Facebook

Американський композитор, перкусіоніст і візуальний артист Eli Keszler уперше виступить в Україні. У Києві він презентує свій новий восьмий альбом Stadium. Концерт відбудеться в межах нічних подій Wordless. Після виступу Eli Keszler почнеться вечірка, у лайнапі якої Claro Intelecro (UK), Trippsy, Yone-Ko та Timur Basha.