The Village Україна збирає події вихідних, які варто відвідати (21-23 лютого 2020 року).

Субота

22 лютого

Вечірка Rhythm Büro у М82

Коли: 22 лютого, 23:00

Де: М82, вулиця Межигірська, 82

Скільки: 499 гривень (до 21 лютого), на вході – 600 гривень

Facebook

Серію технохаус-вечірок Rhythm Büro у 2020-му відкривають у просторі М82 на Межигірській. У новому сезоні обіцяють зміну музичного формату. Головним хедлайнером першої вечірки стане проєкт Global Communication, який створюють Том Міддлтон і Марк Прітчард з Великої Британії. Гратимуть і Dr. Rubinstein з Берліна та Nocow. Українську сцену представить дует Asyncronous, який відкриє захід, та один зі співзасновників Rhythm Büro Ігор Глушко.


Шоукейс Pep Gaffe в Otel'

Коли: 22 лютого, 23:00

Де: Otel', вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: 250 гривень

Facebook

Pep Gaffe – мультилейбл, спільнота музикантів і платформа для взаємодії між митцями, які створюють андеграундну музику. «Нам цікаво випускати некон’юнктурну танцювальну музику на фізичних носіях та оживляти концептуальними ритуалами простори. Ми хочемо дати вечіркам нові дефініції, а спільноті нові орієнтири», – кажуть організатори вечірки. У лайнапі: Anthony Junkoid, Tofudj (live), Sasha Very (live), Igor Gusev (live), youngcocojuice (live), Polina Matskevich b2b Ganna Brizhata та Ratatex.


Вистава пантоміми Internal

Коли: 22 лютого, 19:00

Де: вулиця Володимирська, 23-Б

Скільки: 250 гривень (потрібна реєстрація)

Facebook

У Центрі Леся Курбаса виступить театр пантоміми Ilinastroe з виставою Internal. «Володіючи певними видами руху, знаючи прийоми пантоміми і принципи ідентифікації, актор на сцені може візуалізувати й надати людяності почуттям, емоціям, абстрактним поняттям, використовуючи тільки можливості свого тіла», – розповідають організатори.


Pop-up sale у маєтку Уварової

Коли: 22 лютого, 11:00

Де: вулиця Липська, 16

вхід вільний

Facebook

Концепт-стор жіночого одягу та аксесуарів apt.13 запрошує на виїзний pop-up sale, який пройде у старовинному маєтку Уварової. Магазин підготував велику добірку одягу, взуття та аксесуарів зі знижкою до 70%. Можна буде купити речі брендів Jil Sander, Rejina Pyo, Rochas, 16Arlington, Love Stories, Clergerie, Goen.J, Mate, Temperley London, Olivier Theyskens.

Неділя

22 лютого

Барахолка на Житньому

Коли: 23 лютого, 12:00

Де: Житній ринок, вулиця Верхній Вал, 16

Вхід вільний

Facebook

На Житньому ринку в неділю влаштують барахолку. Усі охочі можуть приносити речі, які готові продати за символічну ціну або ж обміняти на інші речі. До продажу допускають тільки особисті речі та хендмейд, участь безкоштовна. Організовує барахолку громадська організація «Подоляночка».


Лекція «Пластичні інновації авангарду»

Коли: 23 лютого, 13:00

Де: «Київська картинна галерея», вулиця Терещенківська, 9

Скільки: 60 гривень

Facebook

Лекцію про авангард у музеї «Київська картинна галерея» прочитає науковиця та співробітниця музею Олена Боримська. Лекція про інновації в авангарді відкриє цикл розповідей про історію мистецтва.


Маркет «Сучасне Етно»

Коли: 23 лютого, 10:00

Де: вулиця Десятинна, 12

Вхід вільний

Facebook

Запросять майстрів і ремісників, які працюють з натуральними матеріалами й старовинними техніками. Свої роботи презентуватимуть 150 виробників текстилю, скла, глини. «Це маркет про хендмейд-речі, виготовлені з натуральних матеріалів та в обмеженій кількості. Це про традиції у новому прочитанні», – кажуть організатори. Мета івенту – інтеграція етнічних речей у сучасний дизайн-простір.

П’ятниця

21 лютого

Концерт Dakooka

Коли: 21 лютого, 20:00

Де: Mezzanine, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: від 300 гривень

Facebook

Українська попспівачка та авторка пісень Dakooka виступатиме в Києві з акустичною програмою. На концерті можна буде почути відомі пісні «Умри, если меня не любишь», «Не Ссы», Someone and noone, «Выходи из воды сухим», а також пісні з акустичного мініальбому.

Про усі концерти лютого читайте у

Матеріалі


Flow Selectors у «Хвильовому»

Коли: 21 лютого, 22:00

Де: «Хвильовий», вулиця Верхній Вал, 18

Вхід вільний

Facebook

Бар «Хвильовий» 14 лютого додав нове приміщення – на першому поверсі у дворику поряд із закладом. Там тепер проводять усі вечірки. Музична формація Flow Selectors, яка влаштовує вінілові вечірки аналогового звучання, виступатиме у «Хвильовому». «Цей вечір має бути особливим, адже повністю розкриє потенціал вінілової селекції, завдяки новому кастомному саунду та свіжому паркету», – розповідають організатори.

Вечірка Kurenivka Friday Live

Коли: 21 лютого, 21:00

Де: «Палац культури «Куренівка», вулиця Костянтинівська, 73

Скільки: від 100 гривень

Facebook

Палац культури «Куренівка» розпочинає новий формат вечірок Kurenivka Friday Live. У вечір п’ятниці на сцені культурного простору гратимуть The best part of the trip та Junket. «The best part of the trip – мікс сучасного електроклешу і класичного фанку і Junket – мікс класичного джазу та електронного текхаусу», – розповідають організатори вечірки про музичну програму.

Вечірка Fridays Special у Haze

Коли: 21 лютого, 22:00

Де: Haze, вулиця Рейтарська, 16

Вхід вільний

Facebook

Новий сезон вечірок Fridays Special відкриває діджей Mykyta, учасник Strichka festival, BRAVE! Factory Festival і численних вечірок Closer. Компанію йому складе діджей Yevhenii, гість київських барів з багажем пластинок з різними стилями музики. Це африканські мотиви, джаз, даб, постпанк, хіп-хоп та експериментальна електроніка.