The Village Україна збирає події вихідних, які варто відвідати (7-9 лютого 2020 року).

Субота

8 лютого

Драм-н-бейс вечірка в аеропорту «Київ»

Коли: 8 лютого, 22:00

Де: аеропорт «Київ» (Жуляни)

Скільки: 699 гривень

Facebook

Організатори вечірки «Рейв в Аеропорту» обіцяють повернення і виступ діджея Kemal, який припинив кар’єру 2004 року. Захід відбудеться в терміналі D аеропорту «Київ». Окрім Kemal, гратимуть Tapolsky, VovKING, Lime Kid, I Wannabe, X Gun, Doc та Zago.


Показ спектаклю «Погань» у кіно

Коли: 8 лютого, 15:00

Де: Кінотеатр Multiplex ( ТРЦ Lavina), вулиця Берковецька, 6-Д

Скільки: від 190 гривень

Подія

Спектакль 2013 року, який поставила Фібі Воллер-Брідж, став основою для однойменного серіалу, що вийшов 2016 року. Прем’єра другого сезону відбулась у 2019 році. Головна героїня спектаклю – 30-річна мешканка Лондона, яка щосили намагається утримати на плаву невеличке кафе, яке дісталося їй у спадок від загиблої подруги. Імені головної героїні упродовж всієї постановки не розкривають.

Про прем'єри лютого читайте

У матеріалі


Apollonia у Closer

Коли: 8 лютого, 23:55

Де: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: від 420 гривень

Facebook

Apollonia – лейбл і діджейський колектив, що об’єднує трьох парижан Дайда Саундорома, Дена Ганасію та Шонкі. З 2013 року вони грають суміш американського хауса, техно, старого диско та фанку. Під час своїх багатогодинних сетів Apollonia змішують найнесподіваніші стилі, нову та раритетну музику.


Як вижити на Burning Man

Коли: 8 лютого, 18:00

Де: вулиця Костянтинівська, 73

Вхід вільний

Facebook

Українська спільнота Burning Man та інші бьорнери влаштовують зустріч, де відповідатимуть про найпоширеніші питання щодо американського фестивалю. Як купити квиток на Burning Man, як вижити у пустелі та всі міфи про американську візу. Вхід вільний.

Неділя

9 лютого

Відкриття виставки у PinchukArtCentre

Коли: 9 лютого, 12:00

Де: PinchukArtCentre, вулиця Басейна, 1/3-2

Вхід вільний

Facebook

У PinchukArtCentre відкривають виставку 20 номінантів Премії PinchukArtCentre 2020. Шортлист був обраний з понад 1 100 заявок, отриманих від молодих українських художників з усієї України. Основні теми: цінність праці у постіндустріальну епоху; медіаманіпуляції та їхній вплив на політику як в Україні, так у всьому світі; гендерна різноманітність. Виставка діятиме до травня 2020 року.


Показ стрічки «Дикі серцем» Девіда Лінча

Коли: 9 лютого, 19:00

Де: кіноклуб Evropa, провулок Шевченка, 5

Вхід вільний

Facebook

Гротескне роудмуві «Дикі серцем» 1990 року здобуло Золоту пальмову гілку Каннського кінофестивалю попри суперечливі відгуки критиків. У 2012 році у Девіда Лінча народилася друга донька, яку він назвав Лулою – на честь головної героїні стрічки. Після показу фільму відбудеться його обговорення.


Розпродаж Marque та Milk Kids у Bursa

Коли: 9 лютого, 11:00-19:00

Де: вулиця Костянтинівська, 11

Вхід вільний

Facebook

Популярна мережа магазинів жіночого одягу Marque та дитячого Milk Kids влаштовують Pop-Up Sale, який пройде у Bursa Hotel Kyiv. Обіцяють спеціальну добірку одягу, взуття, аксесуарів зі знижками до −90%.

П’ятниця

7 лютого

Дискусія «Міста для людей» по-українськи

Коли: 7 лютого, 16:00-19:00

Де: МВЦ, Броварський проспект, 15

Скільки: 80 гривень

Facebook

Як створювати міста для людей та що таке людиноцентрична архітектура? Що таке принципи Яна Гейла та як їх застосовувати в наших реаліях? Якими ми хочемо бачити міста України третього тисячоліття? Ці та інші питання обговорюватимуть на панельній дискусії від Pragmatika у Міжнародному виставковому центрі.


Концерт Bob Moses

Коли: 7 лютого, 20:00

Де: Bel Etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

Скільки: від 1 000 гривень

Facebook

Bob Moses – канадський електронний дует із Ванкувера. У гурту, який поєднує рок та електроніку, у вересні 2019-го вийшов альбом Battle Lines. Музиканти виступили на найбільших музичних подіях світу: від Glastonbury та Coachella до EDC і Lollapalooza. Тепер їдуть до Києва.


Концерт The Comet is Coming

Коли: 7 лютого, 19:00

Де: Carribean Night Club, вулиця Симона Петлюри, 4

Скільки: від 740 гривень

Facebook

Лондонський гурт The Comet Is Coming створили 2013 року, його музика об’єднує елементи джазу, електроніки, фанку та психоделічного року. «The Comet is Coming – це саундтрек до вигаданого апокаліпсиса. Які звуки виживуть унаслідок глобальної звукової катастрофи?» – кажуть організатори виступу, який відбудеться 7 лютого у Carribean Night Club.

The Comet is Coming зібрали для читачів The Village Україна плейлист з небанальною музикою

СЛУХАТИ


День народження Боба Марлі у Kurenivka

Коли: 7 лютого, 22:00

Де: вулиця Костянтинівська, 73

Скільки: 200 гривень

Facebook

Королю регі, Бобу Марлі, 6 лютого виповнилося б 75 років. До цього дня у «Палаці Культури «Куренівка» влаштовують музичну вечірку, де гратимуть 14 діджеїв. У лайнапі Dj’s MiiiR, Buzzkeeper. Хедлайнер вечірки – Deadamad, колишній учасник Kiev Rasta Mafia. Він представить свій новий сольний матеріал.


День бармена у «БарменДиктаті»

Коли: 7 лютого, 19:00

Де: «БарменДиктат», вулиця Хрещатик, 44

Вхід вільний

Facebook

«Міжнародний день бармена» відзначають 6 лютого (традицію започаткували в Києві 2008 року за ініціативою «Докер Пабу» і міжнародного центру барменів Planet Z – ред.). Цього дня католицька церква вшановує пам’ять святого Аманда, який вважається покровителем виноробів, рестораторів і пивоварів. До дня бармена у «БарменДиктаті» влаштовують святкову вечірку, обіцяють сюрпризи, подарунки та частування.