The Village Україна збирає події, які варто відвідати у вихідні 24-26 січня.

Субота

25 січня

Інтенсив від Антоніо Лукіча

Коли: 25 січня, 11:00-15:00

Де: The Naked Room, вулиця Рейтарська, 21

Скільки: 500 гривень

Facebook

Режисер стрічки «Мої думки тихі» Антоніо Лукіч влаштовує інтенсив з режисури в галереї The Naked Room. Він розповість про помилки, зроблені на шляху від ідеї фільму до його прем’єри на світових кінофестивалях. Режисер покаже бекстейджі та сцени, які не увійшли в монтаж.


Обмін одягом у «Ласці»

Коли: 25 січня, 15:00-18:00

Де: вулиця Липинського, 3

Вхід вільний

Facebook

Своп – екологічна альтернатива шопінгу, завдяки цьому можна звільнити шафу від зайвих речей. Потрібно принести непотрібний одяг у благодійний магазин, де його перевірять і дадуть фішку за кожну річ. На отримані фішки можна обрати нові речі, яких бракує в гардеробі. Принесений одяг, взуття та аксесуари повинні бути чистими, охайними та не зношеними. Реєстрація за посиланням.


«Граморама» в Gram

Коли: 25 січня, 22:00-3:00

Де: Gram, вулиця Січових Стрільців, 21

Вхід вільний

Facebook

Бар Gram влаштовує вечірку «Граморама», де рейв і техно гратиме діджей Олексій Кононов. «Тетянин день, День студента, навіщо шукати привід відірватися на «найгламурнішій» паті столиці?» – кажуть у барі.


Closer: Junki Inoue

Коли: 25 січня, 23:55-10:00

Де: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: від 300 гривень

Facebook

Японський артист Junki Inoue виступить у Closer. «Звук Inoue виділяється природним поєднанням японських і європейських традицій: точний і до педантичності елегантний, живий і теплий; глибокий і гіпнотичний, але завжди сповнений енергії руху», − розповідають у клубі. Крім Junki Inoue у Closer зіграють Nozair і Borys.


Flow Selectors all night long у «Хвильовому»

Коли: 25 січня, 22:00-4:00

Де: «Хвильовий», вулиця Верхній Вал, 14

Вхід вільний

Facebook

Вінілову вечірку Flow Selectors влаштовують у «Хвильовому». «Цього разу за Flow Selectors вся ніч. Вся ніч vinyl only. Вся ніч, щоб поринути в потік глибокого саунду. Грувового та ейфоричного аудіофільського звучання, притаманного Flow. Ніч без поспіху, планів і сподівань», – розповідають у барі. Транс, діпхаус і техно гратимуть Wieloroman b2b Shure.


Worn Pop: La Mverte + Charlie

Коли: 25 січня, 23:55-9:00

Де: Otel’, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: 300-350 гривень

Facebook

У клубі Otel’ влаштовують вечірку, де зіграє паризький музикант La Mverte. «Парижанин повертається рівно за рік після свого київського виступу, щоб знову показати, що таке іронічний декаданс», – розповідають організатори вечірки. В Otel’ також виступить польська діджейка та продюсерка Charlie, яка грає тільки вініл-сети, поєднуючи в них електро, техно, італодиско та вейв-музику.

Неділя

26 січня

Січнева барахолка на Житньому ринку

Коли: 25 січня, 11:00-15:00

Де: Житній ринок, вулиця Верхній Вал, 16

Вхід вільний

Facebook

На Житньому ринку влаштовують січневу подільську барахолку. «Кличте всіх своїх сусідів і друзів, приносьте речі, які ви готові продати за символічну ціну або обміняти на щось цікавеньке в інших учасників барахолки», – кажуть організатори. Барахолку влаштовують на другому поверсі ринку, з боку колишнього меблевого магазину.


Добрі короткометражки у «Жовтні»

Коли: 26 січня, 10:40-12:00

Де: кінотеатр «Жовтень», вулиця Костянтинівська, 26

Скільки: 75 гривень

Facebook

Кінотеатр «Жовтень» влаштовує серію кінопоказів добрих короткометражок: про життя, любов і дружбу. Стрічки показуватимуть англійською мовою з українськими субтитрами, придбати квитки можна за посиланням.


China Weekend

Коли: 24-26 січня, 8:00-00:00

Де: Kyiv Food Market, вулиця Московська, 8

Вхід вільний

Facebook

Kyiv Food Market від Алекса Купера запрошує на китайський Новий рік. Протягом трьох днів на ринку їжі відкриють попап-ресторан сичуанської кухні, подадуть вечерю від Ектора Хіменес-Браво та організують вечірку з діджеєм та special menu коктейлів на барі.

П’ятниця

24 січня

THP Session у Closer

Коли: 24 січня, 00:00-10:00

Де: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: від 250 гривень

Facebook

Closer влаштовує THP Session з трьома артистами: Yoshi − засновником лейблу Libertine Records у Берліні, Alex Savage, який експериментує з електро. Третім у лайнапі став Haathi.


Авторська вечеря у «Новому смачному проєкті»

Коли: 24 січня, 18:00

Де: «Новий смачний проєкт», вулиця Кожум’яцька, 10-А

Скільки: 550 гривень

Заклад «Новий смачний проєкт» на Воздвиженці починає серію авторських вечер, які влаштовуватимуть щоп’ятниці. Цього разу готуватиме шеф-кухар закладу Ілля «Сержант» Павленко. До вечері можна замовити алкогольні напої, доплативши 200 гривень.


Crest + Radiant Futur

Коли: 24 січня, 23:55-09:00

Де: Crest, вулиця Хрещатик, 12

Скільки: від 200 гривень

Facebook

Crest кличе на техновечірку: у клубі гратимуть Ruslan Mays, 909 Machine, Omon Breaker. Також обіцяють ексклюзивний лайв від Radiant Futur.