The Village Україна збирає події, які варто відвідати на вихідних 17-19 січня.

П’ятниця

17 січня

Спецпоказ комедії «Мої думки тихі»

КОЛИ: 17 січня, 19:20

ДЕ: «Лінія кіно», ТРЦ Аладдін

СКІЛЬКИ: 95 гривень

Facebook

На спецпоказі стрічки в «Лінії кіно» пропонують зустрітися з творцями фільму та виконавцями головних ролей – Ірмою Вітовською й Андрієм Лідаговським. «Мої думки тихі» – повнометражний дебют українського режисера Антоніо Лукіча, що отримав низку нагород, зокрема премію FIPRESCI на ОМКФ. Також Лукіч отримав нагороду національної премії кінокритиків «Кіноколо» в категорії «Відкриття року».

Про прем'єри січня читайте

в матеріалі


Вечірка Gorobetz у 2c1b

КОЛИ: 17 січня, 22:40

ДЕ: 2c1b, Нижньоюрківська, 31

СКІЛЬКИ: від 150 гривень

Facebook

Gorobetz – це серія вечірок електронної музики за підтримки фестивалю Plivka. У п’ятницю в 2c1b гратимуть електро, брейк-біт і техно – Low Void, Strukturator, Rachel Zukerman, Doina та Cigarettes.


Арт-фестиваль Intro vol.2

КОЛИ: 17 – 18 січня, 23:00

ДЕ: «Палац Культури Куренівка», вулиця Костянтинівська, 73

СКІЛЬКИ: від 250 гривень

Facebook

Intro – мистецький проєкт, який збере художників, татуювальників і музикантів різних жанрів задля спільної творчості в «Палаці Культури Куренівка». Влаштують перформанси, виступи діджеїв та виставки. «Сучасна людина звикла захищатись. Змінюючи різні маски, уявляючи себе кимось іншим, люди часто стають заручниками власних образів. Але об’єднуючись у спільному творчому процесі, ми не тільки створюємо щось абсолютно нове, а й знаходимо себе самих», – пояснюють організатори.

Субота

18 січня

Masquerade до дня народження Closer

КОЛИ: 18 січня, 23:55

ДЕ: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

СКІЛЬКИ: 630 гривень (на вході – 800)

Facebook

У суботу, 18 січня, виповниться рівно вісім років, як пройшла перша вечірка в арт-центрі Closer. На честь дня народження влаштовують Masquerade: усі гості мають бути в масках. У лайнапі вечірки – Ricardo Villalobos, Zip, Shakolin та Timur Basha. На третьому поверсі гратимуть резиденти і близькі друзі Closer – Alex Savage, Maksim Tkachenko, Pavel Plastikk, Vova Klk та Pūoro.


Вечірка у Crest

КОЛИ: 18 січня, 23:55

ДЕ: Crest, вулиця Хрещатик, 12

СКІЛЬКИ: від 200 гривень

Facebook

Клуб Crest запускає нову серію вечірок Roxy. Надихались поп-ап баром Roxy Bar із 70-х, де грали диско. Команда клубу планує відтворити цю атмосферу в сучасному форматі за допомогою нової електронної музики. На першій вечірці гратимуть резидент Closer – Pavel Plastikk, Koloah та Saplin.


Kyiv Voguing Nights

КОЛИ: 18 січня, 21:00

ДЕ: «Теплый Ламповый», вулиця Омеляновича-Павленка, 4/6

СКІЛЬКИ: 300 гривень

Facebook

Тематичну вечірку Kyiv Voguing Nights влаштують в арт-клубі «Теплый Ламповый». Слоган заходу – «Ми повернемо тебе до самих витоків vogue-культури», дрес-код – квір-мода 80-х. Гратимуть Artemii Hobo, Drone, Robocat та MrV. Вечірку організовує The House of Hobo за підтримки ЛГБТ-організації KyivPride.

Неділя

19 січня

Artist talk з Євгеном Світличним у NAMU

КОЛИ: 19 січня, 16:00

ДЕ: NAMU, вулиця Грушевського, 6

Вхід вільний

Facebook

Євген Світличний – український художник, живе і працює в Харкові. У Національному художньому музеї з митцем говоритимуть про його спільну з Володимиром Шапошниковим виставку «Це коло ти залишиш». Художник розповість про те, як створювався проєкт, які були виклики під час його реалізації, як він співпрацював із Шапошниковим. А також про життя Харкова і постперебудовну ситуацію в мистецтві. Вхід за реєстрацією.

Про виставки січня читайте

в матеріалі


Камерний показ фільму «Страх і ненависть у Лас-Вегасі»

КОЛИ: 19 січня, 13:00

ДЕ: Арт-центр імені Івана Козловського, вулиця Хрещатик, 50-Б

СКІЛЬКИ: 100 гривень

Facebook

Стрічку Террі Гілліама із Джонні Деппом у головній ролі показуватимуть в арт-центрі на Хрещатику. «Страх і ненависть у Лас-Вегасі» – фільм 1998 року, знятий за романом Гантера Томпсона. Розповідає про подорож журналіста та його адвоката, що вживають галюциногенні наркотики. Фільм покажуть з українським дубляжем.