The Village Україна збирає події п’ятниці та вихідних, які варто відвідати (27-29 грудня).

Неділя

29 грудня

Показ фільму «Девять з половиною тижнів»

Коли: 29 грудня, 21:15

Де: «Київська Русь», вулиця Січових Стрільців

Скільки: 200 гривень

Facebook

Мелодраму Едріана Лайна «Девять з половиною тижнів» з Мікі Рурком та Кім Бессінджер у головних ролях покажуть у кінотеатрі «Київська Русь». Легальний показ перед Новим роком організовує дистрибютор Kinove, «продовжуючи розкриття теми пристрасті та бажань». Показ фільму відбуватиметься мовою оригіналу з українськими субтитрами.


Новорічний «Кото-Ярмарок»

Коли: 29 грудня, 15:00-18:00

Де: вулиця Воздвиженська, 14

Скільки: вільний (потрібна реєстрація)

Facebook

Гості «Кото-Ярмарку» зможуть обрати собі кота з-поміж майже 30 кандидатів, а також придбати подарунки та сувеніри – торби, світшоти, листівки. Можна приходити і зі своїми подарунками для котів: просять приносити корми для стерилізованих котів, подушки чи хатинки, пледи, препарати для обробки від паразитів. Реєстрація обовязкова.

П'ятниця

27 грудня

DeDecade у «Хвильовому»

Коли: 27 грудня, 10:00-01:00

Де: «Хвильовий», вулиця Верхній Вал, 18

вхід вільний

Facebook

У «Хвильовому» у п’ятницю збираються проводжати не лише рік, що минає, а й «усі турботи десятиліття». За музику відповідає київське радіо з колишньої фабрики ткацьких стрічок – 20ft Radio. Алкоголь – на барі «Хвильового».


Вистава «Кайдаші 2.0»

Коли: 27 грудня, 20:00

Де: сцена 6, вулиця Васильківська, 1

Скільки: від 200 гривень

Facebook

«Кайдашева сімя» Нечуя-Левицького у «Дикому театрі» перетворилась на сучасну театральну постановку «Кайдаші 2.0», яка іронічно зображає українське сьогодення. «Син його хотів врятувати батька від зеленого змія, щоб матір нарешті зажила щасливо, але забухав. Другий син хотів пристрасті, але пішов її шукати в АТО», – описують виставку автори.


Вечірка «Авантаж»

Коли: 27 грудня, 23:00-09:00

Де: Otel’, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: від 300 гривень

Facebook

Захід присвячено стрічці «Матриця», якій виповнилося вже 20 років. «Фільм показав мільйонам людей світу, що можна думати та сприймати все інакше – не так, як заведено у суспільстві», – розповідають організатори. Гратиме київська діджейка Nastya Muravyova, а також Daria Kolosova, Detcom, Poly Chain, Spalah, Zagorui та Omon Breaker.

Субота

28 грудня

Вечірка у Crest

Коли: 28 грудня, 23:55-09:00

Де: Crest, вулиця Хрещатик, 12

Скільки: 300-400 гривень

Facebook

У клубі Crest свій лайв влаштує російська діджейка Shadowax, також відома як Ishome. У вересні цього року вона випустила альбом Nikolai Reptile на лейблі «Трип», який належить діджейці Ніні Кравіц. Також обіцяють лайв Sasha Very та сети Anton Kolo і Denis Polyakov.

Показ фільму «Божественні»

Коли: 28 грудня, 16:30-18-30

Де: StarLightMedia, вулиця Тургенєвська, 25

Вхід вільний

Facebook

Стрічка Романа Бордуна «Божественні» про звичайних мешканців Києва, Одеси та Львова. «Їхня реальність багатошарова та неприкрашена, позбавлена однозначних абсолютних трактувань добра і зла, гуманності і жорстокості, милосердя і байдужості. Це калейдоскоп, в окулярі якого всі ми», – пояснюють організатори показу. Автор фільму – український фотограф і режисер Роман Бордун, який живе та працює у Львові. Показ пройде в межах виставки фотографій UPHA IN DA OFFICE.