Концерти

MetaMoreFozzey.

Вперше та востаннє

КОЛИ: 9 квітня о 19:00

ДЕ: Sentrum, вулиця Шота Руставелі, 11

СКІЛЬКИ: 300 – 600 грн

Фоззі (Олександр Сидоренко) з ТНМК вперше і востаннє виступить в рамках власного сольного проекту MetaMoreFozzey. Гості концерту – Саша Кольцова, Сашко Положинський та Едуард (Діля) Приступа.

Тріо Panivalkova запрошує на «концерт-побачення» в Caribbean Club. Гурт також обіцяє показати відеощоденник запису альбому «ДОНТВОРІ»

КОЛИ: 7 квітня о 20:00

ДЕ: Caribbean Club, вулиця Симона Петлюри, 4

СКІЛЬКИ: 200 – 800 грн

Stoned Jesus. Five Thunders Roar Tour

Stoned Jesus гратимуть стоунер-рок на сцені MonteRay Live Stage в рамках європейського туру Five Thunders Roar Tour. Концерт присвячено 5-річчу альбому «Seven Thunders Roar». Лідер гурту Ігор Сидоренко обіцяє зіграти альбом повністю.

Коли: 7 квітня о 20:00

Де: MonteRay Live Stage, вулиця Прорізна, 8

Скільки: 150 – 250 грн,

передпродаж: 120 грн

David August & Christian Löffler

David August, який не долетів до Києва у новорічну ніч, виступить у суботу на кіностудії імені Олександра Довженка. Електронний музикант входить до списку кращих за версією Resident Advisor та  Boiler Room. David August скасував виступи по всьому світу і єдина країна, яку він таки відвідає – Україна.

До Девіда цієї ночі приєднається Christian Löffler, музику якого називають «класикою споглядального хаусу». Вечірку доповнить світлове шоу від європейської студії  SIDF .

Коли: 8 квітня о 22:00

Де: кіностудію ім. О. Довженка

Скільки: 450 – 750 грн

Closer: yone-ko

Японець Yone-Ko вшосте виступить в арт-центрі Closer. Організатори обіцяють «ритмічну непередбачувану багатогодинну казку». Треки Yone-Ko збирає на платівках по всьому світу, зокрема, в рідній Японії та своєму новому домі – Берліні.

Yone-Ko – почесний резидент берлінського клубу Club der Visionäre.

Коли: з 23:55 8 квітня до 09:00 9 квітня

Де: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: до 02:00 – 180 грн, після 02:00 – 250 грн

Антоха MC

Російський музикант Антоха MC виступить в Atlas. Антон сам пише тексти, начитує їх поверх самотужки написаних бітів, підіграє собі на трубі.

Коли: 9 квітня о 19:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37 – 41

Скільки: 250 – 450 грн

Лекції

«Креатив, який «вирішує». Лекція Діми Лобода

КОЛИ: 7 квітня о 19,30

ДЕ: Projector, вулиця Воздвиженська, 34а

СКІЛЬКИ: 150 грн

Креативний директор і засновник рекламної агенції Lobods розповідатиме, як розробляти креативну концепцію та не втрачати при цьому суть; як зробити її зрозумілою та як допомогти бренду досягнути цілей.

«Східноєвропейський роман». Лекція Євгенія Стасіневича

Літературний критик Євгеній Стасіневич розповідатиме про тексти Юрія Андруховича, Тараса Прохаська та Оксани Забужко. Лектор розповіть, як Юрій Винничук міфологізує історію та як Софія Андрухович підриває ностальгійний «австро-угорський проект» зсередини.

Коли: 9 квітня о 12:00

Де: Остання Барикада, Майдан Незалежності, 1

Скільки: безкоштовно

А також

«Містер Робот». Нічний перегляд

Коли: 23:00 – 07:00, 8 – 9 квітня

Де: Циферблат,

Скільки: 90 грн

У «Циферблаті» уночі переглядатимуть весь перший сезон серіалу «Mr.Robot». Обіцяють необмежену кількість печива, кави і чаю.

Фестиваль Ulichnaya Eda

8-9 квітня на Арт-заводі «Платформа» влаштовують фестиваль Ulichnaya Eda. Обіцяють рамен, смажене морозиво, чорні роли та устриці. Зверніть увагу на музичну програму. Організатори приготували спеціальні зони для дітей.

Коли: 11:00, 8 квітня – 23:00, 9 квітня

Де: Арт-завод Платформа, вулиця Біломорська, 1

Скільки: передпродаж – 75 грн, в день події – 100 грн