The Village Україна збирає в один матеріал усе цікаве за тиждень в інтернеті – аби ви надолужили на вихідних те, що могли пропустити.

 Новий сезон «Гострих козирків»

«Гострі козирки» повертаються на четвертий сезон. Як, власне, і всі головні герої серіалу ВВС про кримінальний Бірмінгем початку ХХ століття – Кілліан Мерфі та жахливий англійський акцент. Відповідає за серіал творець «Лока» і «Табу» з Томом Гарді Стівен Найт.

Трейлер четвертого сезону серіалу «Гострі козирки»

 Прем’єра «Карателя» на Netflix

Останні два серіали Marvel на Netflix, «Залізний кулак» і «Захисники», не отримали загального схвалення критиків і публіки. Виправити ситуацію сервіс спробує із «Карателем» – окремим серіалом про персонажа, який з’явився у другому сезоні «Шибайголови». До головної ролі повертається зірка «Ходячих мерців» Джон Бернтал. Як шоуранер за серіал відповідає сценарист телевізійного «Ганнібала» Стів Лайтфут.

 Лінк

Трейлер серіалу «Каратель»

 Джо Байден у Стівена Колбера

Велике 30-хвилинне інтерв’ю колишнього віце-президента США Джо Байдена в ефірі найбільш популярного лейт-найт шоу на американському телебаченні, «Late Show» Стівена Колбера. Власне політика у розмові Байдена і Колбера не є провідною темою – хоча, зокрема, вони згадують й питання українсько-російської війни. Та передусім обговорюють те, як люди переживають загибель найближчих родичів. Кілька років тому 74-річний Байден втратив сина через рак, а ще раніше його дружина і донька загинули в автокатастрофі.

Розмова Стівена Колбера з Джо Байденом в ефірі Late Show

 Тизер сиквелу «Дедпула»

Жарти про мастурбацію і кокаїн у новому ролику, який анонсує продовження фільму «Дедпул» із Раяном Рейнольдсом. Екранізацію коміксу про божевільного найманця вирішили рекламувати у стилі самого Дедпула – агресивно і весело.

Тизер сиквелу «Дедпула»

 Супергерої вітають Джиммі Кіммела з днем народження

Режисер «Зоряних війн» Джей Джей Абрамс, а також Бен Аффлек, Дженніфер Еністон і Метт Деймон вітають ведучого лейт-найт шоу на телеканалі ABC Джиммі Кіммела з днем народження. Для цього вони зняли трейлер фільму за участі супергероїв, які у дитинстві вигадав сам Кіммел.

«Трейлер» фільму, знятого як подарунок Джиммі Кіммелу

 Презентація електровантажівки і нового спорткару Tesla

Перша вантажівка на електриці і нова модель повнопривідного спорткару з відкидним дахом – на тижні компанія Tesla показала нові розробки. Детально про обидві розробки розповідає профільне видання The Verge. Своєю чергою, в інтерв’ю журналу Rolling Stone засновник компанії Ілон Маск розкриває не лише плани на подальше завоювання світу, а й почуття гумору.

 «Чоловіки року» GQ

Щорічний топ найкращих чоловіків року від профільного видання. Якщо ви скептично ставитися до подібних відзнак, то це просто гарна можливість почитати інтерв’ю із «Диво-жінкою» Ґаль Ґадот, коміком Стівеном Колбером і «ворогом Володимира Путіна номер один» Біллом Браудером.

 Новий альбом Морріссі

Морріссі повертається після тривалої відсутності – і йому, як завжди, є що сказати. «Мені ніколи не здавалося, що варто змінюватися чи пробувати щось нове, тому що я завжди мав думки, які хотів озвучити. Проблема полягає лише в тому, щоб стримувати ці думки», – визнає англієць в інтерв’ю Billboard. Одинадцятий сольний альбом під назвою «Low in High School» Морріссі записував, зокрема, у студії Енніо Морріконе в Римі.

Послухати альбом можна у сервісах Apple Music i Google Play Music.

 Перший за шість років альбом Шарлотти Ґенсбур

Востаннє Шарлотта Ґенсбур випускала музичний альбом у 2011 році. За цей час акторка і співачка встигла двічі знятися у фільмах Ларса фон Трієра (і спростувати, що автор «Меланхолії» і «Німфоманки» її домагався). Платівка під назвою «Rest» – перша спроба Ґенсбур працювати зі словом у музичному жанрі. У певний момент вона навіть звернулася за допомогою до Мішеля Вельбека, але написані французьким письменником пісні не використала – каже, що не відчувала їх своїми. Зате до написання платівки долучилися Пол Маккартні та Гі-Мануель де Омем Крісто із Daft Punk.

Послухати альбом можна у сервісах Apple Music i Google Play Music.

 Новий альбом співачки Луни

Другий альбом Луни має назву «Остров свободы». Це перша частина платівки – другу Крістіна Бардаш обіцяє випустити весною. В інтерв’ю виданню Meduza артистка каже, що не думає про «синдром другого альбому». Додає, що відчуває себе українською співачкою. Але на питання, якій країні належить Крим, відповідає: «Я займаюся творчістю, це жодним чином не пов’язано з політикою. Мені здається, що саме так повинна відповісти жінка, яка ні-чо-го не розуміє в політиці».

Послухати альбом можна у сервісах Apple Music i Google Play Music.

 Новий кліп Мериліна Менсона з Джонні Деппом

Обсценна лексика, секс, насильство і Джонні Депп – про небезпеку від перегляду нового кліпу Мериліна Менсона попереджає дисклеймер на початку відео. Трек «Kill4Me» увійшов до ювілейного десятого альбому головного сатаніста світу, який вийшов на початку жовтня.

Marilyn Manson - KILL4ME

 Книга тижня The Village Україна

Книга Майкла Беннета і Сари Беннет «До біса почуття. Як вибратися з лайна» пропонує відмовитися від позитивної психології. «Психіатр із гарвардською освітою Майкл Беннет і його донька Сара, що пише гумористичні скетчі для нью-йоркського театру допомагають читачеві позбутися комплексу невдахи, нав'язаного суспільством «позитивного мислення», – коментує керівниця проекту Ліга.Club Юлія Бурковська.

 Читати