The Village Україна розповідає про серіали, які ми всі пропустили навесні.

  • Березень

«Вилетіла»

The Dropout

Трейлер серіалу «Вилетіла»

Елізабет Холмс покинула університет і стала зіркою технологічного бізнесу, створивши компанію, яка нібито придумала універсальний інструмент для діагностики хвороб через одну краплю крові. Виявилося, що це був один великий обман, і нещодавно Холмс засудили за обман інвесторів. У головній ролі в адаптації подкасту про справжню історію компанії Theranos – номінантка на «Оскар» Аманда Сейфрід.


Прем’єра: 3 березня

Сезон: 1-й

Сервіс: Hulu

«Наш прапор означає смерть»

Our Flag Means Death

Трейлер серіалу «Наш прапор означає смерть»

Стід Боннет вирішує залишити аристократичне життя і стати піратом. Проблема в тому, що він узагалі не має хисту до флібустьєрства. «Наш прапор означає смерть» – комедійний серіал про піратів, у якому Тайка Вайтіті з «Кролика Джоджо» та «Що ми робимо в тіні» грає Чорну Бороду.


Прем’єра: 3 березня

Сезон: 1-й

Сервіс: HBO Max

«Джо проти Керол»

Joe vs. Carole

Трейлер серіалу «Джо проти Керол»

Ігрова адаптація хіта Netflix «Король тигрів» – з акцентом на протистояння Джо Екзотіка та Керол Бескін. У головних ролях – зірка SNL Кейт Маккіннон і Джон Кемерон Мітчелл, а також Кайл Маклаклан.


Прем’єра: 3 березня

Сезон: 1-й

Сервіс: Peacock

«Турист»

The Tourist

Трейлер серіалу «Турист»

Джеймі Дорнан із – так, із «50 відтінків сірого», але також із «Белфаста» Кеннета Брани – грає північноірландця, який прокидається в лікарні в Австралії з втратою пам’яті.


Прем’єра: 3 березня

Сезон: 1-й

Сервіс: HBO Max

«Її уламки»

Pieces of Her

Трейлер серіалу «Її уламки»

Андреа опиняється в ресторані під час масової стрілянини та не може повірити, що всіх рятує її матір. Утім, це означає, що вона приховувала від доньки складне минуле. У головній ролі – Тоні Коллетт («Спадкове»).

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 4 березня

Сезон: 1-й

«Хлопаки: Диявольське»

The Boys Presents: Diabolical

Трейлер серіалу «Хлопаки: Диявольське»

Перший спіноф супергеройського хіта Amazon «Хлопаки» – в анімаційному форматі. Вісім серій, кожна близько 15 хвилин, – це вісім божевільних історій у всесвіті Хоумлендера та корпорації Vought. Один з епізодів поставив співавтор «Ріка та Морті» Джастін Ройланд, свої епізоди також мають Сет Роґен, Енді Семберг та Awkwafina.

Де дивитися: Amazon Prime


Прем’єра: 5 березня

Сезон: 1-й

«Час перемагати»

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

Трейлер серіалу «Час перемагати»

Історія легендарної баскетбольної команди «Лос-Анджелес Лейкерс» 1980-х із Меджиком Джонсоном і Карімом Абдул-Джабаром, драматизована в серіалі від режисера «Не дивіться вгору» Адама Маккея.


Прем’єра: 6 березня

Сезон: 1-й

Канал: HBO

«Щоденники Енді Воргола»

The Andy Warhol Diaries

Трейлер серіалу «Її уламки»

«Найвідоміша людина XX століття» Енді Воргол починає в деталях відстежувати своє життя, заводячи щоденник. Спонукає митця до цього замах на його життя в 1968 році. За документальний серіал відповідає суперпродюсер Раян Мерфі («Американська історія жахів», «Американська історія злочинів»).

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 9 березня

Сезон: 1-й

«Останні дні Птолемея Грея»

The Last Days of Ptolemy Grey

Трейлер серіалу «Останні дні Птолемея Грея»

Сем’юел Л. Джексон нарешті починає виглядати на свій вік, тож йому довірили зіграти дідуся. В адаптації однойменної книжки він грає 91-річного чоловіка з деменцією, який згадує всі деталі життя завдяки експериментальному лікуванню.

Де дивитися: Apple TV+


Прем’єра: 9 березня

Сезон: 1-й

«Завантаження»

Upload

Трейлер другого сезону серіалу «Завантаження»

Нейтан передчасно помирає, але в майбутньому це не проблема: люди винаходять спосіб завантажувати свою свідомість у потойбіччя, продовжуючи жити після смерті. «Завантаження» – новий серіал Ґреґа Деніелса, відповідального за американську версію «Офісу» та «Парки та зони відпочинку».

Де дивитися: Amazon Prime


Прем’єра: 11 березня

Сезон: 2-й

«Людські ресурси»

Human Resources

Трейлер серіалу «Людські ресурси»

Якщо мультсеріал «Великий рот» був дослідженням емоцій підлітків, то спіноф «Людські ресурси» береться вже за дорослих. Для цього обрали формат комедії в офісному колективі, а головними героями зробили Гормонних монстрів, які маніпулюють нашими емоціями.

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 18 березня

Сезон: 1-й

«Життя і Бет»

Life & Beth

Трейлер серіалу «Життя і Бет»

Стендаперка Емі Шумер зробила визначальне скетч-шоу 2010-х «Усередині Емі Шумер» і ромком «Дівчина без комплексів», а тепер – після проведення «Оскара» – переходить на преміальне телебачення. У «Життя і Бет» вона грає роль менеджерки з продажів вина Бет, яка починає нове життя після 40 років і втрати близької людини.


Прем’єра: 18 березня

Сезон: 1-й

Сервіс: Hulu

«До останнього жарту»

Standing Up

Трейлер серіалу «До останнього жарту»

Четверо друзів живуть у Парижі та хочуть стати зірками стендапу. «До останнього жарту» – присвята сучасній французькій комедійній сцені від авторки «Зателефонуйте агенту» Фанні Ерреро.

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 18 березня

Сезон: 1-й

«Ми впали: Злет і падіння WeWork»

WeCrashed

Трейлер серіалу «Ми впали: Злет і падіння WeWork»

Лауреати «Оскара» Джаред Лето й Енн Гетевей – в екранізації подкасту про заснування та провал мережі коворкінгів WeWork.

Де дивитися: Apple TV+


Прем’єра: 18 березня

Сезон: 1-й

«Атланта»

Atlanta

Трейлер третього сезону серіалу «Атланта»

Дональд Гловер і компанія повертаються в третьому сезоні серіалу, який сам автор називає «Твін Піксом» із реперами». Paper Boi та його команда залишають Атланту заради туру Європою. Водночас «Атланта» остаточно стає антологією: до третього сезону світ серіалу вже настільки живий, що дає змогу розповідати історії не лише про Ерна Маркса та його друзів.


Прем’єра: 24 березня

Сезон: 3-й

Канал: FX

«Halo»

Halo

Тизер серіалу «Halo»

Екранізація головної ігрової серії Xbox – про протистояння людства в особі Мастера Чіфа з іншопланетним Ковенантом. Поки це найближче до «Мандалорця», що є в сервісу Paramount+. У головній ролі – Пабло Шрайбер із «Помаранчевий – хіт сезону».


Прем’єра: 24 березня

Сезон: 1-й

Сервіс: Paramount+

«Бріджертони»

Bridgerton

Тизер другого сезону серіалу «Бріджертони»

Історію про британських вельмож початку XIX століття та сватання між ними зробили хітом Netflix чи то яскраві костюми, чи то мультикультурний кастинг у дусі «Гамільтона», чи то секс. Власне, найімовірніше, секс. У другому сезоні його, щоправда, стало менше – не повернувся й головна зірка Реге-Жан Пейдж.

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 25 березня

Сезон: 2-й

«Пачінко»

Pachinko

Трейлер серіалу «Пачінко»

Історія чотирьох поколінь родини корейських мігрантів у США, екранізація однойменного бестселера, який Apple TV+ адаптує як тримовний серіал: корейською, японською й англійською.

Де дивитися: Apple TV+


Прем’єра: 25 березня

Сезон: 1-й

«Дівчина з Плейнвілля»

The Girl From Plainville

Трейлер серіалу «Дівчина з Плейнвілля»

17-річну Мішель Картер звинувачують у тому, що вона підштовхнула до самогубства свого хлопця. Справжню історію підліткового детективу екранізують з Ель Фаннінг («Велика»).


Прем’єра: 26 березня

Сезон: 1-й

Сервіс: Hulu

«Місячний лицар»

Moon Knight

Тизер серіалу «Місячний лицар»

Певно, поки найбільш драматичний серіал у кінематографічному всесвіті Marvel Studios – про чоловіка з роздвоєнням особистості, у якого вселяється єгипетський бог місяця. У головній ролі (ролях!) Оскар Айзек, протистоїть йому лідер культу Ітан Хок.


Прем’єра: 30 березня

Сезон: 1-й

Сервіс: Disney+

«Джулія»

Julia

Трейлер серіалу «Джулія»

Мало хто може посперечатися з Джулією Чайлд за популярністю книг рецептів і телепрограм про кулінарію. Історію про те, як жінка відкрила французьку кухню для Сполучених Штатів і стала медійним феноменом, розповідають у серіалі від продюсера «Дивовижної місіс Мейзел».


Прем’єра: 31 березня

Сезон: 1-й

Сервіс: HBO Max

  • Квітень

«Повільні коні»

Slow Horses

Тизер серіалу «Повільні коні»

Ветерани британської сцени Ґарі Олдман і Крістін Скотт Томас розігрують шпигунську драму в екранізації серії книг Міка Херрона.

Де дивитися: Apple TV+


Прем’єра: 1 квітня

Сезон: 1-й

«Поза законом»

The Outlaws

Тизер серіалу «Поза законом»

Засуджені до виправних робіт знаходить сумку з грошима та повинні вирішити, що з нею робити. «Поза законом» – комедія від співавтора британського «Офісу» Стівена Мерчанта та шоуранера «Майянців M.C.» Елджіна Джеймса. Серед порушників закону – Крістофер Вокен із «Кримінального чтива».

Де дивитися: Amazon Prime


Прем’єра: 1 квітня

Сезон: 1-й

«Поліція Токіо»

Tokyo Vice

Тизер серіалу «Поліція Токіо»

Перший за шість років проєкт автора «Протистояння» й «Останнього з могікан» Майкла Манна – екранізація книжки американського журналіста, який висвітлював корупцію в поліції сучасного Токіо.


Прем’єра: 7 квітня

Сезон: 1-й

Сервіс: HBO Max

«Еліта»

Elite

Трейлер п’ятого сезону серіалу «Еліта»

Як живуть іспанські мажори? За чотири сезони «Еліта» показала цілий спектр іспанських приватних шкіл. Межу між четвертим і п’ятим сезоном заповнили у форматі «Коротких історій», який уже перевірили між третім і четвертим.

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 8 квітня

Сезон: 5-й

«Анатомія скандалу»

Anatomy of a Scandal

Трейлер серіалу «Анатомія скандалу»

Кар’єра та родинне життя британського політика опиняються під загрозою, коли стає відомо про те, що він зраджує дружину з помічницею. За екранізацію однойменного роману в декораціях парламенту Сполученого Королівства відповідає шоуранер «Великої маленької брехні» Девід І. Келлі.

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 15 квітня

Сезон: 1-й

«Зовніжній рубіж»

Outer Range

Трейлер серіалу «Зовнішній рубіж»

Спокій на ранчо порушує дівчина, яка починає розслідувати таємничі знаки на полях. «Зовнішній рубіж» – це сучасний вестерн з елементами наукової фантастики з Джошем Броліном («Месники: Заврешення») в головній ролі.

Де дивитися: Amazon Prime


Прем’єра: 15 квітня

Сезон: 1-й

«Рев»

Roar

Трейлер серіалу «Рев»

«Рев» – зібрання оповідань про жінок і те, як жінок сприймають у суспільстві. Екранізують його як антологію авторки серіалу «Б.Л.И.С.К.» Ліз Флехайв і Карлі Менш. Вісім епізодів – вісім окремих історій із Ніколь Кідман, Елісон Брі й Іссою Рей.

Де дивитися: Apple TV+


Прем’єра: 15 квітня

Сезон: 1-й

«Перша леді»

The First Lady

Трейлер серіалу «Перша леді»

Віола Девіс у ролі Мішель Обами, Джилліан Андерсон у ролі Елеонори Рузвельт, Мішель Файфер у ролі Бетті Форд: «Перша леді» розповідає історії дружин американських президентів у форматі антології.


Прем’єра: 17 квітня

Сезон: 1-й

Канал: Showtime

«Краще дзвоніть Солу»

Better Call Saul

Трейлер шостого сезону серіалу «Краще дзвоніть Солу»

У шостому сезоні спінофу «Пуститися берега» Джиммі Макґілл має остаточно стати Солом Ґудменом, а виконавець головної ролі Боб Оденкірк – отримати заслужену «Еммі» після чотирьох номінацій за цю роль. У фінальному сезоні повернуться до вже культових ролей Волтера Вайта і Джессі Пінкмена Браян Кренстон та Аарон Пол.


Прем’єра: 18 квітня

Сезон: 6-й

Канал: AMC

«Майянці»

Mayans MC

Трейлер четвертого сезону серіалу «Майянці»

«Майянці» – спіноф улюбленого серіалу всіх байкерів «Сини анархії». У фокусі – не каліфорнійський мотоклуб, а латиноамериканський на кордоні з Мексикою.


Прем’єра: 19 квітня

Сезон: 4-й

Канал: AMC

«Матрьошка»

Russian Doll

Трейлер другого сезону серіалу «Матрьошка»

«День бабака», але в сучасному Нью-Йорку й з акцентом на жінку. У другому сезоні схему із маніпуляціями з часом обіграють, перенісши головну героїню в Нью-Йорк 1980-х. За «Матрьошку» відповідає зірка «Парків і зон відпочинку» Емі Полер, а в головній ролі – Наташа Ліонн із «Помаранчевий – хіт сезону».

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 20 квітня

Сезон: 2-й

«Стюардеса»

The Flight Attendant

Трейлер другого сезону серіалу «Стюардеса»

Стюардеса виконує рейс до Бангкока, залишається на ніч із чоловіком, а на ранок прокидається з його трупом. «Стюардеса» – це один із перших великих ексклюзивів сервісу HBO Max і перша велика роль Кейлі Куоко після закінчення «Теорії великого вибуху».


Прем’єра: 21 квітня

Сезон: 2-й

Сервіс: HBO Max

«Дуже британський скандал»

A Very British Scandal

Трейлер серіалу «Дуже британський скандал»

Скандальний процес розлучення герцога та герцогині Аргайл – у драматизації з Клер Фой і Полом Беттані в головній ролі. Це продовження антології «Дуже англійський скандал», у першому сезоні якої розповідали про скандал Джеремі Торпа з Г’ю Ґрантом.


Прем’єра: 22 квітня

Сезон: 1-й

Сервіс: HBO Max

«Баррі»

Barry

Трейлер третього сезону серіалу «Баррі»

Чим актор схожий на вбивцю? Абсурдну, на перший погляд, ідею зірка Saturday Night Live Білл Хейдер перетворив на один із найкращих серіалів HBO. У третьому сезоні Баррі доведеться взяти відповідальність за те, що він зробив боляче своєму ментору.


Прем’єра: 24 квітня

Сезон: 3-й

Канал: HBO

«У газовому світлі»

Gaslit

Трейлер серіалу «У газовому світлі»

Вотергейтський скандал та імпічмент президента США Ніксона – через історії людей із його найближчого оточення. В адаптації подкасту зірковий каст: від Джулії Робертс і Шона Пенна до Дена Стівенса та Бетті Ґілпін.


Прем’єра: 24 квітня

Сезон: 3-й

Канал: Starz

«Людина, яка впала на Землю»

The Man Who Fell To Earth

Трейлер серіалу «Людина, яка впала на Землю»

Іншопланетянин потрапляє на Землю, щоб урятувати рідну планету. Британський театральний актор Чіветел Еджіофор здавався кимось неземним і в «12 роках рабства», і в «Докторі Стренджі», а тепер зіграє справжнього прибульця. Спробує його врятувати Наомі Гарріс із нового «Бонда».


Прем’єра: 24 квітня

Сезон: 1-й

Канал: Showtime

«Ми володіємо цим містом»

We Own This City

Трейлер серіалу «Ми володіємо цим містом»

Девід Саймон створив найдетальніше дослідження корупції в межах одного міста в «Прослуховуванні», а тепер повертається в Балтимор 2015 року, щоб висвітлити протести в місті після загибелі афроамериканця Фредді Грея. У головній ролі корумпованого копа – Джон Бернтал із «Карателя».


Прем’єра: 25 квітня

Сезон: 1-й

Канал: HBO

«Пропозиція»

The Offer

Трейлер серіалу «Пропозиція»

Пропозиція, від якої не можна відмовитися – у «Пропозиції» перекажуть історію створення «Хрещеного батька» Френсісом Фордом Копполою. З’являться на екрані й Марлон Брандо, й Аль Пачіно, і навіть Френк Сінатра. Як режисер за ексклюзив сервісу Paramount+ відповідає постановник «Богемної рапсодії» Декстер Флетчер.


Прем’єра: 28 квітня

Сезон: 1-й

Сервіс: Paramount+

«Під прапором неба»

Under The Banner of Heaven

Трейлер серіалу «Під прапором неба»

Детектив-мормон розслідує загадкове вбивство жінки, яке змушує його ставити під сумнів свою віру. У головній ролі – номінант на «Оскар» і Людина-павук Ендрю Ґарфілд.


Прем’єра: 28 квітня

Сезон: 1-й

Канал: FX

«Озарк»

Ozark

Трейлер другої частини четвертого сезону серіалу «Озарк»

Джейсон Бейтман грає чоловіка, який зв’язується з наркокартелем і стає на поганий шлях. Четвертий сезон стане для «Озарку» останнім: його розділили на дві частини, перша з яких вийшла в січні.

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 29 квітня

Сезон: 1-й

«Блискучі дівчата»

Shining Girls

Трейлер серіалу «Блискучі дівчата»

Маніяк полює на жінок, зупинити його повинна журналістка-розслідувачка. «Блискучі дівчата» – ще один серіал, за який націлюється на «Еммі» Елізабет Мосс («Розповідь служниці», «Вершина озера»).

Де дивитися: Apple TV+


Прем’єра: 29 квітня

Сезон: 1-й

«Десять відсотків»

Ten Percent

Трейлер серіалу «Десять відсотків»

Англійська адаптація «Зателефонуйте агенту» – з Хеленою Бонам Картер, Хемішем Пателем і жартами про Фібі Воллер-Бридж.

Де дивитися: Amazon Prime


Прем’єра: 29 квітня

Сезон: 1-й

  • Травень

«Пентаверат»

The Pentaverate

Трейлер серіалу «Пентаверат»

Зірка «Остіна Паверса» Майк Майєрс повертається із серіалом, який міг подужати тільки Майк Майєрс. У «Пентавераті» – на честь таємної організації з п’яти людей, яка керує світом, – він грає усіх п’ятьох персонажів.

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 5 травня

Сезон: 1-й

«Сходи»

The Staircase

Трейлер серіалу «Сходи»

Письменника Майкла Пітерсона визнають винним у вбивстві його дружини, яку він скинув зі сходів. Справжню історію на основі однойменного французького документального серіалу адаптують із Коліном Фертом і Тоні Коллетт.


Прем’єра: 5 травня

Сезон: 1-й

Сервіс: HBO Max

«Тегеран»

Tehran

Трейлер другого сезону серіалу «Тегеран»

Ізраїльська шпигунка працює під прикриттям у найбільш небезпечному місті для ізраїльських шпигунів – столиці Ірану. «Тегаран» – популярний ізраїльський серіал, який свого часу став першим неангломовним проєктом у сервісі Apple TV+. У другому сезоні в каст додали 8-разову номінантку на «Оскар» Гленн Клоуз.

Де дивитися: Apple TV+


Прем’єра: 7 травня

Сезон: 2-й

«Дикі місця»

The Wilds

Трейлер другого сезону серіалу «Дикі місця»

Літак із молодими дівчатами падає на території Гавайських островів, урешті виявляється, що над групою ставлять соціальний експеримент.

Де дивитися: Amazon Prime


Прем’єра: 7 травня

Сезон: 2-й

«Кенді»

Candy

Трейлер серіалу «Кенді»

Домогосподарка в Техасі 1980-х Кенді Монтгомері вбиває свою подругу. «Кенді» з Джессікою Білл у головній ролі розповість, як вона докотилася до такого життя.


Прем’єра: 9 травня

Сезон: 1-й

Сервіс: Hulu

«Предки»

Breeders

Трейлер третього сезону серіалу «Предки»

«Я б віддав життя за своїх дітей. Але інколи мені хочеться їх убити», – каже персонаж Мартіна Фрімана. «Предки» розповідають історію про батьківство у всіх його проявах.


Прем’єра: 9 травня

Сезон: 3-й

Канал: FX

«Хитрощі»

Hacks

Трейлер другого сезону серіалу «Хитрощі»

Легенда стендап-комедії отримує резиденцію в Лас-Вегасі, не почивати на лаврах її змушує молода комікеса, яка починає писати для неї жарти. У другому сезоні «Хитрощів» чекаємо на війну між двома гострими на язик жінками.


Прем’єра: 12 травня

Сезон: 2-й

Сервіс: HBO Max

«Змій з Ессексу»

The Essex Serpent

Кадр із серіалу «Змій з Ессексу»

Вдова вирушає в провінційну Англію, де разом зі священником полює на таємничого монстра. У головних ролях – Том Хіддлстон («Локі») і Клер Дейнс («Батьківщина»).


Прем’єра: 13 травня

Сезон: 1-й

Сервіс: HBO Max

«Діти в коридорі»

The Kids in the Hall

Трейлер серіалу «Діти в коридорі»

Відновлення канадського скетч-шоу з 1990-х – з фірмовим абсурдистським гумором.

Де дивитися: Amazon Prime


Прем’єра: 13 травня

Сезон: 1-й

«Лінкольн для адвоката»

The Lincoln Lawyer

Трейлер серіалу «Лінкольн для адвоката»

Меттью Макконахі зробив народним хітом екранізацію книжки про адвоката, який приймає людей в автомобілі замість офісу, повторити успіх спробують у телеадаптації. Це ще один проєкт Девіда І. Келлі («Велика маленька брехня»).

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 13 травня

Сезон: 1-й

«Розмови з друзями»

Conversations with Friends

Трейлер серіалу «Розмови з друзями»

Після успіху адаптації «Нормальних людей» Саллі Руні взялися й за попередній бестселер ірландської письменниці. У центрі історії – любовний квадрат за участі Джемайми Кірк із «Дівчат» і Джо Алвіна із «Фаворитки». Як і у випадку серіальної версії «Нормальних людей», за постанову відповідає Ленні Абрахамсон (оскароносна «Кімната»).


Прем’єра: 15 травня

Сезон: 1-й

Сервіс: Hulu

«Любов, смерть плюс роботи»

Love, Death + Robots

Трейлер третього сезону серіалу «Любов, смерть плюс роботи»

«Любов, смерть плюс роботи» використовує анімаційний формат у всій його різноманітності: розповідати настільки божевільні історії й експериментувати з жанрами можна тільки так. Як підтвердження успіху – вже 11 нагород «Еммі».

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 20 травня

Сезон: 3-й

«Нічне небо»

Night Sky

Літня пара знаходить двері на задньому подвір’ї, які ведуть на далеку планету. На «Нічне небо» будуть дивитися заслужені ветерани Джей Кей Сіммонс і Сіссі Спасек.

Де дивитися: Amazon Prime


Прем’єра: 20 травня

Сезон: 1-й

«Тоді і зараз»

Now And Then

Трейлер серіалу «Тоді і зараз»

П’ятеро університетських друзів збираються знову за 20 років після випускного, їх починають шантажувати через таємницю з минулого. «Тоді і зараз» – новий проєкт співтворця «Батьківщини» Гідеона Раффа з фокусом на латиноамериканську спільноту Маямі.

Де дивитися: Apple TV+


Прем’єра: 20 травня

Сезон: 1-й

«Обі-Ван Кенобі»

Obi-Wan Kenobi

Трейлер серіалу «Обі-Ван Кенобі»

Наступний великий серіал у всесвіті «Зоряних війн» – про джедая Обі-Вана Кенобі, якого вперше після трилогії приквелів зіграє Юен Макгрегор. Також обіцяють повернення Хейдена Крістенсена в ролі Дарта Вейдера.


Прем’єра: 27 травня

Сезон: 1-й

Сервіс: Disney+

«Дивні дива»

Stranger Things

Трейлер четвертого сезону серіалу «Дивні дива»

Найближче, що Netflix має до літнього блокбастера. Після вирішальної битви в третьому сезоні залишається багато запитань, але головне з них – чи виживе Хоппер у концтаборі в СРСР?

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 27 травня

Сезон: 4-й

«Пістол»

Pistol

Трейлер серіалу «Пістол»

Історія піонерів панку, музичного гурту Sex Pistols – від режисера «На голці» Денні Бойла.


Прем’єра: 31 травня

Сезон: 1-й

Канал: FX

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Обкладинка: Disney+