The Village Україна розповідає про серіали, варті уваги у серпні.

«Грішниця» (2-й сезон)

The Sinner

Трейлер другого сезону серіалу «Грішниця»

І сміх, і гріх

Серіал «Грішниця» виходить у форматі антології: кожен сезон є окремою закінченою історією, але поєднується з іншими за жанром і стилістикою. У першому сезоні детектив у виконанні Білла Пуллмана розслідував привселюдне вбивство, скоєне молодою мамою. Замість Джессіки Біл з першого сезону головну роль у другому виконає Керрі Кун – її ви можете пам’ятати за серіалами «Фарґо» та «Залишені».


Прем’єра: 1 серпня

Канал: USA

Творець: Дерек Сімондс («Назви мене своїм ім’ям»)

У ролях: Керрі Кун («Загублена»)

«Краще дзвоніть Солу» (4-й сезон)

Better Call Saul

Трейлер четвертого сезону серіалу «Краще дзвоніть Солу»

Пуститися берега

«Краще дзвоніть Солу» – спін-оф «Пуститися берега», одного з найкращих серіалів в історії телебачення за версією Rolling Stone. Відповідальна за нього та сама команда. «Сол» має більш легкий тон, але наслідує великого брата в головному. Це також історія про те, як хороша людина стає на поганий шлях. Розпочавши з передісторії адвоката, який став Солом Ґудменом, до четвертого сезону хронологія серіалу повинна зрівнятися з першим сезоном «Пуститися берега».


Прем’єра: 6 серпня

Канал: AMC

Творці: Вінс Ґілліґан, Пітер Ґулд («Пуститися берега»)

У ролях: Боб Оденкірк, Джонатан Бенкс, Джанкарло Еспозіто («Пуститися берега»)

«Ненаситна»

Insatiable

Трейлер серіалу «Ненаситна»

Тонкий гумор

Чи то фет-шеймінг, чи то висміювання цього виду дискримінації – новий серіал Netflix став скандальним ще до прем’єри. «Ненаситна» – це історія про школярку з надмірною вагою, яка раптом худне і починає відчувати, що через це ставлення до неї різко змінюється. В одній із другорядних ролей з’явиться Алісса Мілано.


Прем’єра: 10 серпня

Сервіс: Netflix

Творець: Лорен Ґассіс («Декстер»)

У ролях: Алісса Мілано («Усі жінки – відьми»), Деббі Раян

«Гравці» (4-й сезон)

Ballers

Трейлер четвертого сезону серіалу «Гравці»

«Скеля» на HBO

У «Джуманджі» Двейн Джонсон потрапляв усередину гри, у бойовику «Ремпейдж» боровся з вовками із крилами, а у «Форсажі» – рятував світ. На телебаченні ж колишній реслер грає агента гравців в американський футбол. Четвертий сезон обіцяє ще більше демонстрації почуття гумору «Скелі».


Прем’єра: 12 серпня

Канал: HBO

Творець: Стівен Левінсон («Підпільна імперія»)

У ролях: Двейн Джонсон («Форсаж»), Роб Кордрі («Машина часу в джакузі»)

«Невизначена» (3-й сезон)

Insecure

Тизер третього сезону серіалу «Невизначена»

Дівчата

Ісса Рей пройшла шлях від каналу на YouTube до серіалу на каналі HBO і номінацій на «Еммі» та «Золотий глобус». При цьому теми, які цікавлять авторку, за цей час не змінилися: вона продовжує розповідати про звичайне життя сучасних афроамериканців. І для спростування стереотипів це робить більше, ніж більш радикальні висловлювання. Окрім того, роль музичного продюсера шоу виконує Соланж Ноулз.


Прем’єра: 12 серпня

Канал: HBO

Творці: Ларрі Вілмор («Чорнуватий»), Ісса Рей

У ролях: Ісса Рей

«Розчарування»

Disenchantment

Трейлер серіалу «Розчарування»

Новий серіал від автора «Сімпсонів»

«Ви побачили майбутнє у «Футурамі», сьогодення – у «Сімпсонах». Тепер залишається побачити тільки минуле!» – розповідає тизер «Розчарування». Батько Гомера Сімпсона та Фрая Метт Ґрейнінґ переходить на Netflix, щоб перенести жанр анімаційного ситкому в середньовіччя. Головна героїня – принцеса, яка страждає від алкоголізму.

Прем’єра: 17 серпня

Сервіс: Netflix

Творець: Метт Ґрейнінґ («Сімпсони»)

«Містер Мерседес» (2-й сезон)

Mr. Mercedes

Трейлер другого сезону серіалу «Містер Мерседес»

Стівен Кінг продовжує наступ на ТБ

Автомобіль врізається в натовп, спричиняючи масове вбивство. Розслідувати терористичний акт доводиться детективу, який, певна річ, занадто старий для такого лайна. Його роль виконує Брендан Ґлісон. Якщо перший сезон серіалу здебільшого спирався на однойменний роман Стівена Кінга, то другий – на наступні частини трилогії про Білла Ходжеса «Що впало, те пропало» і «Кінець зміни».


Прем’єра: 22 серпня

Канал: Audience

Творець: Девід І. Келлі («Велика маленька брехня»)

У ролях: Брендан Ґлісон («Залягти на дно в Брюгге»), Мері-Лоїс Паркер («Західне крило»), Гаррі Тредевей («Страшні казки»)

«Невинні»

The Innocents

Трейлер серіалу «Невинні»

Ґай Пірс на Netflix

«Невинні» багато в чому схожі на ще один хіт Netflix цього року, «Кінець ї***ого світу». Це також історія про двох британських підлітків, які залишають дім, щоб бути разом. Утім, до цього всього додають популярну тему суперздібностей. За драму, своєю чергою, відповідатиме номінант на «Золотий глобус» Ґай Пірс.


Прем’єра: 24 серпня

Сервіс: Netflix

Творці: Саймон Дурич («Шерлок Холмс»), Ханіа Елкінґтон

У ролях: Ґай Пірс («Пам’ятай»)


«Озарк» (2-й сезон)

Ozark

Трейлер другого сезону серіалу «Озарк»

Темні справи

Якщо ви втомилися чекати на новий «Пуститися берега», а «Краще дзвоніть Солу» не зайшов, зверніть увагу на «Озарк». Це також історія про людину, яка змушена зв’язуватися з наркокартелем – і добром усе, звісно, не закінчується. Коли у виконавця головної ролі Джейсона Бейтмана запитали, чого чекати від другого сезону, він відповів одним словом: «Ескалації». На Бейтмана також варто звернути увагу: цілком можливо, це ще один комік, який отримає велике визнання після переходу до драматичних ролей.


Прем’єра: 31 серпня

Сервіс: Netflix

Творці: Білл Дюбук («Суддя»), Марк Вільямс («Аудитор»)

У ролях: Джейсон Бейтман («Сповільнений розвиток»), Лора Лінні («Реальне кохання»)

«Джек Раян»

Jack Ryan

Трейлер серіалу «Джек Раян»

По слідах Гаррісона Форда

Романи Тома Кленсі стали основою для фільмів «Ігри патріотів» та «Полювання за «Червоним жовтнем», а також відеоігор у серії Splinter Cell. Нова спроба втілити на екрані головного героя всесвіту Кленсі Джека Раяна – за актором Джоном Красінскі, який нещодавно налякав усіх горором «Тихе місце». Роль, яку раніше на екрані виконували Гаррісон Форд та Алек Болдвін, Красінскі примірить на себе в новому серіалі Amazon. «Джек Раян» покаже історію становлення американського шпигуна – від роботи в офісі до вистежування терористів по всьому світу. Перший епізод серіалу зняв режисер «Гри в імітацію» Мортен Тілдум. На другий сезон шоу продовжили за кілька місяців до прем’єри.


Прем’єра: 31 серпня

Сервіс: Amazon

Творці: Карлтон К’юз («Загублені»), Ґрем Роланд («Грань»)

У ролях: Джон Красінскі («Тихе місце»), Еббі Корніш («Сім психопатів»)

Обкладинка: AMC