The Village Україна розповідає про серіали, варті уваги у вересні.

«Нарки» / Narcos

1 вересня

Несподіваний хіт Neflix повертається на третій сезон. Cпойлер: історія про Пабло Ескобара продовжиться вже після смерті найбільш відомого колумбійського наркоторговця. Король помер, хай живе король?

Трейлер третього сезону серіалу Narcos

«Американська історія жахів: Культ» / American Horror Story: Cult

5 вересня

Сьомий сезон антології Раяна Мерфі. Цього разу без психіатричних лікарень і цирків. Натомість – сатира на нещодавні події в американській політиці. Зокрема, на президентські вибори 2016 року. До звичної трупи «Американської історії жахів» на чолі з володаркою «Еммі» Сарою Полсон приєднаються Ліна Данем («Дівчата») та Елісон Пілл («Ньюзрум»).

Трейлер сьомого сезону антології American Horror Story

«Кінь Боджек» / BoJack Horseman

8 вересня

Четвертий сезон улюбленого мультсеріалу синефілів. Світ «Коня Боджека» – паралельна реальність, у якій люди сусідять із антропоморфними тваринами. Головний герой – власне, кінь Боджек – є вчорашньою зіркою, що не може змиритися з втратою слави. Та головна визначальна риса серіалу – з кожним сезоном він стає дедалі кращим.

 Лінк

Трейлер четвертого сезону BoJack Horseman

«Двійка» / The Deuce

10 вересня

Творець культового серіалу «Прослуховування» Девід Саймон повертається на HBO з новим масштабним проектом. «Двійка» – той випадок, коли шоу на кабельному телебаченні можна порівнювати з літературним жанром роману. Детальне змалювання епохи – Нью-Йорк 70-х під час зародження порно-індустрії. У головних ролях Джеймс Франко («Людина-павук 2») і Меґґі Джилленхол («Донні Дарко»).

Трейлер серіалу The Deuce

«Орвіль» / The Orville

10 вересня

«Орвіль» – новий проект творця «Ґріффінів» і «Третього зайвого» Сета Макфарлейна. Сатира на «Стартрек» та інші космічні опери, серіал виходить за кілька тижнів до повернення на екрани «Зоряного шляху». Перший епізод зняв режисер «Залізної людини» Джон Фавро. Серед зіркових гостей першого сезону Шарліз Терон («Скажений Макс: Дорога люті»), а також Саймон Пеґґ і Нік Фрост («Зомбі на ім’я Шон»).

Трейлер серіалу The Orville

«Південний парк» / South Park

13 вересня

Скандально відомий мультсеріал виходить на 21-й сезон. Зберігати актуальність «Південному парку» вдається завдяки оперативній реакції на політичні та соціальні теми. У жовтні доповненням до нового сезону стане відеогра з провокативним підзаголовком South Park: The Fractured But Whole.

 Лінк

Тизер 21-го сезону South Park

«Усе на краще» / Better Things

14 вересня

Перший сезон «Усе на краще» подавали як новий продюсерський проект Луї Сі Кея. Та за десять серій творець серіалу Памела Адлон довела, що не потребує зайвої згадки про партнера за «Луї». Понад те, у другому сезоні режисерка власноруч зняла всі епізоди. Better Things – розповідь про матір-одиначку в Лос-Анджелесі, що водночас виховує трьох дітей і намагається воскресити кар’єру акторки.

Трейлер другого сезону Better Things

«Американський вандал» / American Vandal

15 вересня

Пародія на формат документальних фільмів – із масштабом і грішми Netflix. Замість з’ясовування обставин справді важливої події в об’єктиві інцидент із вандалом, що розмалював машин на шкільній стоянці малюнками з пенісами.

 Лінк

Трейлер cеріалу American Vandal

«Очевидне» / Transparent

22 вересня

«Очевидне» – серіал Amazon Prime, що деконструював звичні схеми сімейних ситуаційних комедій. Зробив він це за допомогою камінг-ауту глави сім’ї як трансгендерної жінки. (Гра слів у назві, яку неможливо перекласти українською, натякає саме на це.) За цю роль актор Джеффрі Тембор уже встиг зібрати всі можливі нагороди. Та головний козир серіалу – авторка Джилл Соловей, що влітку випустила нове шоу «Я люблю Діка».

 Лінк

Трейлер четвертого сезону Transparent

«Стартрек: "Дискавері"» / Star Trek: Discovery

24 вересня

Перший за 12 років серіал у франчайзі «Стартрек». «Дискавері» є спробою повернути виважений підхід до всесвіту Спока та Кірка, відсунутий на тло у кіноадаптаціях Джей Джея Абрамса. Спочатку проектом опікувався творець «Ганнібала» Браян Фуллер, але врешті він розділятиме відповідальність з Алексом Курцманом («Мумія»). Після прем’єри на американському каналі CBS усі епізоди першого сезону будуть доступні на Netflix.

 Лінк

Трейлер серіалу Star Trek: Discovery

«Теорія великого вибуху» / The Big Bang Theory

25 вересня

Одинадцятий сезон найбільш рейтингового серіалу на американському телебаченні. Втім, протягом останніх трьох років загальна кількість глядачів сатири на ґік-культуру стабільно зменшувалася. Повернути рекордну аудиторію продюсер Чак Лоррі («Два з половиною чоловіка») спробував за рахунок сюжетного повороту в кінці минулого сезону та анонсу спін-офу про Шелдона Купера.

Промо серіалу The Big Bang Theory

«Молодий Шелдон» / Young Sheldon

25 вересня

«Молодий Шелдон» – перший спін-оф «Теорії великого вибуху», що є приквелом серіалу. Його тема – дитинство майбутнього науковця Шелдона Купера. Пілот вийде одразу після прем’єри нового сезону «Теорії», а наступні епізоди – у листопаді. Юного персонажа Джима Парсонса гратиме Іен Ермітедж, якого ви можете запам’ятати за «Великою маленькою брехнею».

Трейлер серіалу Young Sheldon

«Бруклін 9-9» / Brooklyn Nine-Nine

26 вересня

П’ятий сезон ситкому про будні поліції Нью-Йорка, створений співзасновником «Парків і зон відпочинку» Майклом Щуром. У головній ролі – Енді Семберґ, відомий за сатиричним гуртом The Lonely Island.

Промо серіалу Brooklyn Nine-Nine

«Це ми» / This Is Us

26 вересня

Після несподіваного успіху номінований на «Еммі» серіал отримає продовження. Другий сезон продовжить тему зі спільним та відмінним у людей, що народилися в один день. Серіал для вечора важкого дня, що здатен повернути віру в людство.

Промо другого сезону This Is Us

«Надлюди» / Inhumans

29 вересня

Розширення телевізійного всесвіту Marvel. У центрі історії – раса надлюдей, яку ввели через попередній серіал за коміксовою ліцензією, «Агенти Щ.И.Т.». Головну роль у шоу виконує Іван Реон. Його ви можете ненавидіти за роллю Рамзі Болтона у «Грі престолів».

Трейлер серіалу Inhumans

ОБКЛАДИНКА: CBS