The Village Україна продовжує рубрику «Плейлист», у якій просить артистів ділитися улюбленою музикою.

Британський гурт The Comet is Coming, музика якого поєднує елементи джазу, електроніки, фанку та психоделічного року, зіграє в Україні 7 лютого в межах серії вечірок від Selector Live.

На прохання редакції учасники гурту розповіли про небанальну музику та поділилися 10 улюбленими треками з читачами The Village Україна.

The Comet Is Coming – Summon The Fire

Betamax (Max Hallet)

ударні

Я вважаю YouTube чудовим джерелом рідкісної старої музики, а для пошуку нової я використовую bandcamp.com. Це прекрасна платформа для незалежної музики, через яку дуже легко підтримати виконавця. Однак жодна платформа не може змагатися із рекомендаціями друзів. Зазвичай я маю з собою блокнот, де роблю нотатки про пісні, які обговорюють люди, щоб знайти їх пізніше.

Salami Rose Joe Louis – Octagonal Room

Пам’ятаю, як Даналог поставив мені цей запис. Усім раджу стежити за лейблом Brainfeeder, щоб бути в курсі новин прогресивної музики. Мені подобається слухати цей трек в автобусі.

Ras G & The Afrikan Space Program – Sign Me Up

Після смерті Ras G я переглянув його старі релізи та відкрив для себе деякі музичні скарби. Ця пісня з його другого лонгплею Ghetto Sci-fi. Дуже цікавий запис, який, здається, просто відскакує від стін.


King Shabaka

саксофон

Я слухаю музику, яку мені пропонують інші музиканти або такі сервіcи, як Spotify чи Apple music.

Буває, що дізнаюся про цікаву людину і сам починаю шукати її композиції.

Sunday Service Choir – Father Stretch

Я натрапив на цю пісню на головній сторінці iTunes, і мені дуже сподобалось, що вона позитивна.

Billy Woods & Kenny Segal – A day in a week in a year

Про цей трек я дізнався, коли переглядав список пісень року за версією The Wire. Він мені подобається тим, що флоу Біллі Вудза схожий на оновлений вайб RZA.

Moor Mother – After Images

Я послухав цю пісню відразу після того, як переглянув лекцію Moor Mother про проєкт Black Quantum Futurism.


Danalogue

(Dan Leavers) – клавішні

Kali Malone – The Sacrificial Code

Це чудовий приклад небанальної музики – мені її показав Betamax. Тут є трансформативна медитативність завдяки повторенню органних акордів, записаних на справжньому трубному органі. Цей запис – магія, оскільки кожна труба органа ретельно виведена, щоб ви могли почути матеріальність інструмента.

Monopoly Child Star Searchers – Bouganvillea’s Shallow Lobe

Цей трек я вперше почув, коли намагався заснути о 5 ранку в підвалі у друзів. Уранці я дізнався, що домогосподарка друзів перебирала касети та слухала цього загадкового виконавця. Його музика має магічне звучання.

Omar-S – Seen Was Set

Іноді в клубах я використовую Shazam. Уже не можу пригадати, де я почув цей трек уперше, але я слухав його багато років під час святкувань Нового року. Це нова музика, зроблена на старий лад. Подобається циклічність і класний вокал, текст про олдскульні дні Детройта.

Andrea Belfi

Андреа Бельфі я знайшов на Spotify. Останнім часом я чимало читаю під фонову музику. Це змусило мене шукати більше атмосферних композицій. Мені подобається спокійна напруга в його треках. Це робить мої читання набагато цікавішими та гострішими.