The Village Україна продовжує рубрику «Плейлист», у якій просить артистів ділитися улюбленою музикою.

Український діджей, продюсер і промоутер Smailov гратиме на другій вечірці Promin’, яку влаштують 1 грудня в павільйоні на Вернадського, 32-В. Редакція просить Smailov скласти плейлист для читачів The Village Україна.

Ігор Смайлов (Smailov)

«Зовсім недавно відкрив для себе Spotify, а саме пошук за своїми улюбленими артистами. У них унікальний алгоритм AI та потрапляння, як на мене, в десятку. Щотижня прослуховую вибірку від beatport та whatpeopleplay за улюбленими виконавцями та новими релізами. Також завдяки букінг-менеджменту я підписаний на велику кількість промосервісів від топових лейблів, тож отримую релізи улюблених музикантів щотижня».

Melanie De Biasio – I’m Gonna Leave You (The Cinematic Orchestra Remix)

Цей трек я випадково почув у машині дорогою додому під час сильної зливи. І, знаєте, це просто фантастика! Спасибі Spotify за нереальний алгоритм підбірки улюблених треків щоденно, за можливість ознайомлюватися саме з такою музикою.

Modeselektor feat. Thom Yorke – Shipwreck

Фаворити Тома Йорка – Modeselektor зовсім скоро відіграють у Києві в рамках вечірки Promin’. Після Moderat це, мабуть, найочікуваніша подія для мене. Спеціально для нас Герно і Себастіан готують гібридний сет з елементами лайву, тож можна буде почути чимало улюблених треків.

Against All Logic – You Are Going To Love Me And Scream

Це ідеальний приклад класної реклами та гучних імен. Майже тиждень збірка була без уваги преси, адже ніхто не знав, що її випустив сам Ніколас Джаар. Його треки іноді дуже складні, наповнені дивними інструментами. І от ти мовби вгадав, куди йде пісня, а вона змінює темп і навіть тональність. Тим самим остаточно затьмарюючи вашу свідомість.

Ólafur Arnalds – Þú Ert Jörðin

Þú Ert Jörðin – найулюбленіший трек від мультиінструменталіста та генія неокласики Олафура Арнальдса. Після виступу Kiasmos на його лайв у Києві чекаю ще більше.

Jon Hopkins – We Disappear ft. Lulu James

Таких артистів, як Jon Hopkins, – одиниці, справжній божевільний майстер. Раджу послухати цей трек на хорошій саундсистемі, саме тоді тисячі захованих частинок звуку, недоступних у звичайних навушниках, відкриються вам.

Portico Quartet – Endless

Ідеальний медитативний саундтрек від британського джазового квартету Portico Quartet. Вони сучасний Філіп Глас і Стів Райх в одній особі, їхня платівка була названа найкращим джазовим альбомом року від Timeout. Дуже раджу послухати їхній повний лайв на фестивалі Jazz à La Villette 2018.

Kelis – Runnin (Machinedrum Remix)

Я фанат Mount Kimbie та Machinedrum, і це, схоже, найкращий ремікс на Kelis. Просто магія!

Turtle – Blood Type

Turtle зберігає жанр тріп-хоп живим. Трек Blood Type – багатошарові звукові ландшафти в комплекті з космічним вокалом Елізи Шаддад – безумовно, музика для навушників. Він призначений для того, щоб відчути чіл і повний комфорт.

Benjamin Damage & Doc Daneeka feat. Abigail Wyles – Battleships

Музика Benjamin Damage & Doc Daneeka – це така універсальна і глибока подорож красивою «клубною» музикою. Трек наповнений світлим смутком і водночас підходить як для ранкових танцполів, так і для домашнього прослуховування.

BICEP – Opal (Four Tet remix)

Без перебільшень, мій трек-фаворит 2018 року. Ремікси Four Tet завжди приносять у первинні форми свій індивідуальний підхід. Якщо подивитися відео «10 хвилин з Four Tet», одразу зрозумієте, як майстер в один клік мишки додає ритмічні трюки і накладки текстури. І ось усе це надає треку ніжного та космічного звучання.