The Village Україна продовжує рубрику «Плейлист», у якій просить різних людей ділитися улюбленою музикою.

25-26 на стадіоні «Динамо» відбудеться фестиваль UPark, у лайнапі якого Gorillaz, Massive Attack, Kaleo, Bonobo, Young Fathers. З українських виконавців на сцені виступлять ONUKA та YUKO.

Редакція просить дует YUKO – Юлю Юріну та Стаса Корольова – розповісти про улюблену небанальну музику.

Фото: YUKO

Стас Корольов

У мене є кілька довірених осіб, які глибоко розбираються в тій чи іншій музиці. У моменти, коли мої mind gates відкриті – у мене є запит на нову музику і вистачає оперативної пам’яті – я звертаюся до цих людей і прошу вибрати по три альбоми. Також бути в курсі допомагають різні Telegram-канали.

The Chemical Brothers – Star Guitar

Все ще знаходжуся під враженням від київського лайву цих хлопців. Перевідкрив їх для себе рік тому. Довгограюча музика – до неї можна повертатися.

Jon Hopkins – Everything Connected

Один і кращих релізів цього року. Бажано слухати альбом повністю.

Yeyo – Wake Up

У цьому році я брав участь в роботі над концертною програмою Yeyo в розширеному складі і максимально занурився у музику. І офігів. Це найбільш недооцінений український гурт. Зацініть в кінці кліпу відсилку до Tyler, The Creator.

Кино – Дерево

«Літо» Кирила Серебреннікова дало сильний флешбек у дитинство. Неймовірно емоційна пісня з першого альбому гурту «Кіно». Слухати, звісно, в оригіналі.

The Durutti Column – Neon

Дивна музика від героїв пост-панку. Додаю цей трек сюди, можливо в коментах хтось пояснить, чому він в мене на повторі.

Юля Юріна

Новою для мене є музика виконавців, з якими мені пощастило познайомитися під час спільних виступів. Я закохуюся в них під сценою і потім тижнями заслуховою.

Gus Gus – Arabian horse

Gus Gus ми слухали наживо в Львові, після того, як розігрівали їх. Запали в серденько.

WhoMadeWho – Neighbourhood

Цих хлопців послухали спершу наживу. Дуже вільні та живі на сцені. Mr. Oizo закаверили знатно.

Her – Blossom Roses

Не так давно наш лейбл Masterskaya привіз цих французів. Вони дістали серця кожного, хто був під сценою, протерли, поцілували і повернули назад в грудні клітки.

Placebo – Infra-Red

З Placebo у мене дуже тривалі стосунки, обожнюю їх ще з часів середньої школи. Пам’ятаю, як намагалася на компі стиснути їх альбом до мінімальної якості, щоб він вліз на кнопковий телефон, тоді ще з дуже обмеженим об’ємом пам’яті.

Obrazkobra – Юность

Трек, що об’єднує в собі стилі «Грибы», «Скриптонит» та Matrang. Його мені порадив The Lazy Jesus.

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ