The Village Україна збирає події тижня, які варто відвідати (24-27 лютого 2020 року).

Четвер

27 лютого

Концерт Tommy Cash

Коли: 27 лютого, 19:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: від 500 гривень

Facebook

Естонський репер, стиль виконання якого називають russian trash, повертається до України. У 2018 році Tommy випустив новий альбом ¥€$ і самостійно зняв до нього кілька кліпів. Восени 2020 року виконавець анонсував вихід мініальбому з новим відео.


Як жити zero waste у великому місті

Коли: 27 лютого, 19:30

Де: Mezzanine, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: 250 гривень

Facebook

Співорганізаторка проєкту «Веган Україна» та практик життя у стилі low waste

Даша Воронкова розкаже про правила сортування сміття у Києві та зруйнує міфи про екожиття. Зокрема, чому біопакети гірші за звичайний поліетилен, а прибирати послід за собакою – не найкраща ідея.

Понеділок

24 лютого

Наукова вечірка у Creative Women Space

Коли: 18:00, 24 лютого

Де: Creative Women Space

Вхід вільний

Facebook

Четверта наукова вечірка проєкту «Повага» – кампанії проти сексизму в українських ЗМІ та політиці. Цього разу експертки говоритимуть про слово і про те, на що воно здатне. Зокрема, про філологинь, журналісток і письменниць. На подію потрібно зареєструватись.


Лекція про те, як зберігати work-life balance

Коли: 24 лютого, 19

Де: Дніпровська набережна, 26-Ж

Вхід вільний

Facebook

HR-консультантка Лілія Савовська говоритиме про особисту ефективність і ті тригери, які заважають нам бути ефективними. Розкаже, як домагатися більше в житті, розуміти свої цілі та завдання й оптимізувати час так, щоб встигати все. На подію потрібно зареєструватись.

Вівторок

25 лютого

Розумний сніданок у Veterano Brownie – Ганна Грабарська

Коли: 25 лютого, 09:30

Де: вулиця Нижній Вал, 39

Вхід вільний

Facebook

У Veterano Brownie починають новий сезон «розумних сніданків». Влаштовують зустрічі з людьми, які надихають і рухають проєкти, бізнеси, місто та країну. Цього разу про свою роботу та пригоди розкаже фотографка Ганна Грабарська


Як читати новини, щоб не вестися на фейки – лекція у Dialog hub

Коли: 25 лютого, 19:00

Де: Dialog hub, вулиця Володимирська, 43

Вхід вільний

Facebook

Медіатренерка Марина Кафтан і журналістка Дарина Феденко говоритимуть про маніпуляції у ЗМІ. Розкажуть, як можуть керувати читачами, як швидко визначити, чи є новина фейком, і отримати «щеплення» від неякісного контенту. Потрібна реєстрація.


Перформанс Алевтини Кахідзе «Насіння України»

Коли: 25 лютого, 17:00

Де: Музей Івана Гончара, вулиця Лаврська, 10

Вхід вільний

Facebook

«Насіння України» – перформанс, або тривала перформативна дія. Художниця Алевтина Кахідзе сконструювала рухомий кіоск для збору насіння квітів, яке навесні висадять на окупованій частині Донбасу.

Під час перформансу можна буде разом з художницею дізнатися, скільки часу потрібно, аби потрапити з окупованої частини Донбасу на підконтрольну Україні територію, та побачити матеріали із власного архіву Кахідзе, який стосується війни.

Середа

26 лютого

Лекція про психологічні обмеження у Mezzanine

Коли: 26 лютого, 19:30

Де: Mezzanine, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: 250 гривень

Facebook

Психотерапевтка Анна Крайлюк розкаже про людей з психологічно обмеженими можливостями – у випадку, якщо над собою не працювати. Говоритимуть про механізми, що обмежують нас, не дають розкрити свій потенціал, зайнятись самореалізацією та творчістю.


Показ фільму «Домашні ігри»

Коли: 26 лютого, 19:00

Де: PinchukArtCentre

Вхід вільний

Facebook

У PinchukArtCentre покажуть «Домашні ігри». Картина розповідає історію 20-річної киянки Аліни, що займається футболом та отримує можливість кардинально змінити своє життя. Після перегляду кіно відбудеться розмова з режисеркою Алісою Коваленко. Потрібна реєстрація.


Ван Гог і Гоген – лекція від мистецтвознавця

Коли: 27 лютого, 19:00

Де: Дім архітектора, вулиця Грінченка, 7

Скільки: 200 гривень

Facebook

Про життя, творчість, картини, постімпресіонізм та дружбу Ваг Гона та Поля Гогена розкаже мистецтвознавець Володимир Островський. Організатори обіцяють «ненудну лекцію про двох великих художників, які були чужими для цього світу, інших митців і сучасників».