The Village Україна збирає події тижня, які варто відвідати (10-13 лютого 2020 року).

Четвер

13 лютого

Акустичний концерт вокаліста Asking Alexandria

Коли: 13 лютого, 19:00

Де: клуб Atlas

Скільки: від 600 гривень

Facebook

Денні Ворсноп (Danny Worsnop) – вокаліст Asking Alexandria та We Are Harlot – повертається в Україну та зіграє концерт у Києві. Разом зі своїм гітаристом презентує акустичну програму пісень Asking Alexandria та власний матеріал.


Відкриття виставки Олександра Ройтбурда

Коли: 13 лютого, 19:00

Де: вулиця Володимирська, 5

Вхід вільний

Facebook

У залі аукціонного дому «Дукат» покажуть виставку живопису директора Одеського художнього музею Олександра Ройтбурда. Представлять тринадцять натюрмортів, які художник написав за останній рік. Побачити картини автора можна буде до 8 березня.

Понеділок

10 лютого

Концерт Nazareth

Коли: 10 лютого, 19:000

Де: Жовтневий палац, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки: від 400 гривень

Facebook

Шотландський гурт Nazareth, що їде в Україну, продав понад 20 мільйонів альбомів по світу, але відомий насамперед завдяки рок-баладі Love Hurts, яка стала платиновим синглом у Канаді та золотим у США. Її також можна буде почути на київському концерті.

Про інші концерти лютого

У матеріалі


Лекція про міфи в харчуванні

Коли: 19:00, 10 лютого

Де: вулиця Хрещатик, 29

Скільки: благодійний внесок 100 гривень

Facebook

Дієтологиня та фудтерапевтка Катерина Толстікова розкаже про міфи в харчуванні й те, як правильно харчуватись. На лекції розглянуть найпоширеніші міфи про суперфуди, пальмову олію, цукрозамінники та інше. На подію потрібно зареєструватись.


Спеціальний показ фільму «Аполлон-11»

Коли: 10 лютого, 19:00

Де: кінотеатр «Жовтень»

Скільки: 130 гривень

Facebook

У кінотеатрі «Жовтень» влаштують спеціальний показ фільму «Аполлон-11». Стрічка створена з архівних кадрів, знятих на 70-міліметрову плівку, і понад 11 тисяч годин аудіозаписів про перший політ на Місяць. Фільм покажуть англійською мовою з українськими субтитрами.

Вівторок

11 лютого

Концерт Bring Me The Horizon

Коли: 11 лютого, 20:00

Де: Stereo Plaza, проспект Валерія Лобановського, 119

Скільки: від 1 600 гривень

Facebook

Британський гурт Bring Me The Horizon, який раніше був хедлайнером фестивалю UPark, повертається в Україну і дасть концерт у Києві. В останньому, шостому альбомі amo музиканти змішали електропоп і попрок з хардроком. Гурт виконає пісні з нового альбому, а також відомі хіти.


Лекція про номінантів і переможців премії «Оскар»

Коли: 11 лютого, 19:30

Де: вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: від 200 гривень

Facebook

10 лютого «Оскар» оголосить цьогорічних переможців. А 11 лютого кінознавець Лук’ян Галкін розповість на лекції про фаворитів та аутсайдерів кінопремії, а також про те, чому номінація часто не менш важлива за перемогу.

Середа

12 лютого

Показ фільму «2020. Безлюдна країна»

Коли: 12 лютого, 19:00

Де: PinchukArtCentre

Вхід вільний

Facebook

У PinchukArtCentre покажуть «2020. Безлюдна країна» за участі режисера Корнія Грицюка. Псевдодокументальна стрічка розповідає про канадського режисера з українським корінням, який вирішує відвідати землю предків. На подію потрібно зареєструватись.


Остання вечірка в підвалі «Хвильового»

Коли: 12 лютого, 21:00

Де: вулиця Верхній Вал, 18

Вхід вільний

Facebook

Бар «Хвильовий» проведе останню вечірку в підвалі.

«Спокійно, ми не закриваємось і не перестанемо робити тусовки, просто тепер всі вечірки будуть в новому просторі з вікнами, поверхом вище, а внизу залишаться ваші улюблені м’які меблі, свічки та фортепіано», – анонсують організатори.


Лекція про історичне кіно від Пилипа Іллєнка

Коли: 12 лютого, 18:30

Де: Майдан Незалежності, 18/2

Вхід вільний

Facebook

Колишній голова Держкіно Пилип Іллєнко проведе лекцію про історичні стрічки. Розкаже, чи можлива взагалі повна історична точність у кіно і чи можуть українські художні фільми виконувати роль історичного джерела. На лекцію потрібно зареєструватись.