The Village Україна збирає події наступного тижня, які варто відвідати (30 грудня 2019 року – 2 січня 2020 року).

Понеділок

30 грудня

Вечірка Rewind 2019 у «Хвильовому»

Коли: 30 грудня, 21:00

Де: «Хвильовий», вулиця Верхній Вал, 18

Вхід Вільний

Facebook

У «Хвильовому» згадуватимуть найкращі пісні року, що минає. Музику для вечірки обирав головний редактор Comma – Sergey Cane. Остання музична вечірка року у «Хвильовому» розпочнеться о 21:00, вхід вільний.


Показ фільму «Історія Зимового саду»

Коли: 30 грудня, 21:00

Де: Kino42, вулиця Костянтинівська

Скільки: 120 грн

Facebook

Валентина Миколаївна, хранителька павільйону квітникарства на ВДНГ, що має назву «Зимовий сад», вже 45 років доглядає колекцію екзотичних рослин і оранжерею. Але наближається час виходу на пенсію. Автори фільму – український композитор Роман Григорів та режисер Семен Мозговий – перед показом стрічки говоритимуть про музику в кіно і про те, чи може бути саундтрек високим мистецтвом?

Трейлер стрічки «Історія Зимового саду»

Вівторок

31 грудня

До вівторка, 31 грудня, зібрали добірку новорічних вечірок у місті – детальніше про тусовки у Bezdelniki, Bursa, Urban Space 500 та інших закладах читайте у матеріалі

«Де танцювати на Новий рік: 11 святкових вечірок у Києві»

Середа

1 січня

Анти-похмільна вечірка у Docker pub

Коли: 1 січня, 21:00

Де: Docker pub, вулиця Богатирська, 25

Скільки: від 150 грн

Facebook

1 січня продовжать святкування Нового року Docker pub на Богатирській. Пригощатимуть «рятівним бульйоном» та розважатимуть музикою проєкту «Супергуд», який гратиме кавери на пісні «Ленинград».


Концерт гурту «Ляпіс-98»

Коли: 1 січня, 19:00-21:00

Де: Caribbean Club, вулиця Симона Петлюри, 4

Скільки: від 550 грн

Facebook

Проєкт Сергія Міхалка «Ляпіс-98» влаштує спеціальний новорічний концерт у Caribbean Club. Обіцяють шоу під назвою «Всем девченкам нравится», під час якого виконають золоті хіти гурту «Ляпис Трубецкой».


Новорічний Диско Шоколад

Коли: 1 січня, 21:00

Де: Alchemist Bar, вулиця Шота Руставелі, 12

Вхід Вільний

Facebook

«Новорічний Диско Шоколад» – танцювальна вечірка, яку влаштують у Alchemist Bar. Виступатиме інструментальний бенд «RvB/Руки'в Брюки». Ближче до півночі свої сети ставитимуть Ilya Elijah та Андрей Savethetuna.

Четвер

2 січня

Показ стрічки «Паразити»

Коли: 2 січня (сеанс ще не відкритий)

Де: кінотеатр «Жовтень»

Скільки: (сеанс ще не відкритий)

Подія

Фільм «Паразити» режисера Пон Джун-хо, який здобув Золоту пальмову гілку Каннського кінофестивалю 2019 року, покажуть в кінотеатрі «Жовтень». Історія корейця, який працевлаштовує свою сестру, а потім і усю сім’ю у розкішний маєток бізнесмена містера Пака, несподівано перетворюється на трилер, а потім на драму.

Трейлер стрічки «Паразити»