Редакція The Village Україна урізноманітнює робочі будні

Music Hub #10: Connect. Музичний Шенген

Музичні менеджери і організатори фестивалів та концертів будуть ділитися досвідом просування української музики за кордоном, розберуть кейс музичного проекту Mari Cheba.

Спікери:

Márk Bóna (Sziget, Budapest)

Дмитро Феліксов (VIRUS Music, Сoncert.ua)

Денис Козловський (PR-директор Jamala, Enjoy! Records)

Модераторка:

Саша Кольцова (Крихітка)

Шоукейс:

MARI CHEBA

Саша Кольцова

лідерка гурту «Крихітка»

«Music Hub започаткував розмови про індустрію та для індустрії. З огляду на те, що щоразу приходить все більше глядачів, це дуже вчасний формат. Він проходить у вигляді навчально-розважальної дискусії, де кожен може поставити своє запитання. Цього разу ми вже вдруге будемо говорити про інтеграцію української музики на інші ринки».

Коли: понеділок, 27 березня, 19:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37

Скільки: 100 грн

Cпільнота «Київ дружній до батьків і малюків» та кінотеатр «Жовтень» втретє організовують перегляд кіно з дітьми. Локацію максимально пристосують до цього: два пеленатори у залі, мікрохвильовки, для розігріву молока чи перекусів, дитяча ігрова зона в залі. Цього разу показують анімаційну комедію «Бебі Бос» від студії DreamWorks.

Зоя Лобод

співзасновниця рекламної агенції Lobods

«Я точно знаю, що кожна матуся сумує за кіно, попкорном та мінімум 1,5 годинами спокою. Спокій, звісно, гарантувати не можемо, а от класний мультфільм, смачний поп-корн та все необхідне для наших бебі-босів буде точно. Гарна можливість провести час всією родиною, а ще і познайомитися з колегами по «батьківському цеху».

Коли: вівторок, 28 березня, 10:00

Де: кінотеатр Жовтень, вулиця Костянтинівська, 26

Скільки: 60 грн

Katya Chilly Group. Концерт при свічках

Катя Чилі разом з гуртом дасть акустичний концерт при свічках. Вільних місць вже немає.

Коли: четвер, 30 березня, 20:00

Де: простір «Остання Барикада», майдан Незалежності, 1

Квиток: 350 грн

Facebook

Концерт гурту «Валентин Стрикало»

Великий сольний концерт проекту Юрія Каплана. Організатори події не заморочуються з поясненнями, пишуть коротко: «Той самий Стрикало». Ми дізналися, чому Валентин Стрикало більше не той.

Олексій Дурнєв

телеведучий

«На концерт цього гурту я ходив вісім разів, щоразу було дуже круто. Саме на цей концерт обов’язково потрібно піти, тому що у гурту новий склад і репертуар, який обов'язково треба послухати».

Коли: четвер, 30 березня, 19:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37

Скільки: 300-600 грн