Концертний і виставковий простір Concert Hall відкрили 29 жовтня на вулиці Кирилівській. Це нова локація клубу ∄, відомого також як «Клуб на Кирилівській». Розповідаємо, що це за місце та показуємо, що було на відкритті.


Це велика зала висотою близько 5 метрів, облаштована в будівлі колишнього київського пивзаводу – там, де й клуб ∄. Водночас організатори пояснюють, що івенти в Concert Hall та у ∄ ніяк не перетинатимуться: вони працюватимуть як два окремі майданчики.

∄ – це локація для вечірок, а в Concert Hall будуть концерти, виставки, перформанси (попри це, відвідувачів пускають через спільний вхід). Простір, де облаштували Concert Hall, раніше у проєкті ∄ ніяк не використовувався.

Відкрився Concert Hall 29 жовтня проєктом Nondual від нідерландського техно-музиканта Альберта ван Аббе та турецько-німецької діджейки Nene H. Свій лайв також представив український діджей і продюсер Дмитро Авксентьєв із проєктом Voin Oruwu.

Nondual – це аудіовізуальна інсталяція-концерт: Альберт ван Аббе грав електронний лайв, паралельно Nene H грала на препарованому роялі. Музика в цей час генерувала на великому екрані синтетичний відеоряд, який створюється в реальному часі й не має жодного повтору. Особливість першого концерту в тому, що він згенерував матеріал для подальшої роботи виставки. Фактично, Nondual – це безперервна аудіовізуальна інсталяція тривалістю в місяць.

Виставка-концерт триватиме до 27 листопада. Події проводитимуть щоп’ятниці (а також 26 листопада), якщо в Києві не посилять карантин. Квитки на захід доступні лише онлайн: вартість квитка на виставку – 150 гривень, квиток на концерт коштує 690 гривень. Кількість квитків на концерти обмежена.

Фото: Костянтин Гузенко