25 травня у Києві почне роботу незалежний культурний простір Set, розташований навпроти Будинку актора в будівлі 1910 року. The Village Україна показує новий простір зсередини.

ФОТО: Марго Дідіченко

  Підпишись на THE VILLAGE УКРАЇНА В TELEGRAM – усі головні тексти тут.

Новий арт-простір – це шість реконструйованих залів загальною площею 620 м². На першому поверсі чотири зали, в яких буде кав’ярня та бібліотека з виданнями про сучасну візуальну культуру. На другому розмістять виставковий простір і бар. Наразі працюватиме тільки перший поверх, другий відкриють влітку.

Окрім міжнародних виставкових проектів і персональних виставок художників, простір планують використовувати для лекцій, перформансів і вечірок. Експозиції обіцяють оновлювати кожні півтора-два місяці.

 Set

Де: вулиця Ярославів Вал, 14-А

Коли: 12:00-21:00 (щодня, крім понеділка)

Скільки: вхід на експозицію та події публічної програми – безкоштовний

Cпільно з посольством Швейцарії та в межах офіційної програми Kyiv Art Week Set представляє виставку швейцарської художниці Маріанни Холленштайн «Стан Людини», яка триватиме до 10 липня.

Арт-простір Set заснувала група київських меценатів, а куратором простору стала мистецтвознавиця Марія Вторушина.

1 червня арт-простір братиме участь у Район#1 Block Party. Спеціально для Block Party представлять корнер із речами з колаборації Маріанни Холленштайн та українського бренду Finch.