Перші концерти Yungblud та Kikagaku Moyo у Києві, виступ продюсера з Нової Зеландії Джонатана Брі та хедлайнерів Atlas Weekend та UPark – зібрали для вас добірку концертів, які відбудуться у місті в липні.

Концерти


Jonathan Bree

Джонатан Брі – співак, композитор, мультиінструменталіст і продюсер з Нової Зеландії. Джонатан створює власний лейбл Lil ’Chief Records, одночасно продюсуючи інших виконавців. 

«Його нещодавній музичний кліп You’re So Cool став сенсацією YouTube, привертаючи увагу глядачів до гурту своїм унікальним, витриманим у всіх деталях стилем та прихованими за масками обличчями: дещо моторошне та сюрреалістичне видовище», – розповідають організатори концерту. Вперше в УкраїніДжонатан Брі зіграє сольний концерт в рамках Hedonism Live.


Коли: 5 липня, 20:00

Де: Южный берег Киева, Труханів острів

Скільки: 550 гривень

Лінк

The Unsleeping

Альтернативний рок-гурт з Умані 2018 року випустив дебютний мініальбом Deviatve, який назвали одним з найкращих українських релізів року. У серпні команда виступить від України на Europe Stage угорського фестивалю Sziget. Перед фестивалем The Unsleeping дадуть свій перший великий концерт у Києві разом з гуртом Our Atlaantic.


Коли: 7 липня, 20:00

Де: ЮБК, Труханів острів

Скільки: від 200 гривень

Лінк

Kikagaku Moyo

Японські психоделічні рокери з Токіо приїдуть у Київ. 2018-го Kikagaku Moyo виступили на фестивалі Desert Daze у Каліфорнії, зіграли на культовому радіо KEXP та влаштували тур по світу.

Вперше в Україні токійський гурт зіграє сольний концерт у рамках Hedonism Live. На сапорті Kikagaku Moyo виступлять київські психоделічні рокери – Love’n’Joy.


Коли: 10 липня, 20:00

Де: ЮБК, Труханів острів

Скільки: від 550 гривень

Лінк

Cepasa

Український виконавець Cepasa поєднує у своїй творчості хаус, техно та даунтемпо. У листопаді минулого року музикант випустив четвертий студійний альбом під назвою Dark Beauty, до якого увійшло 11 пісень.


Коли: 13 липня, 20:00

Де: тераса «От заката до рассвета», Протасів Яр, 23-А

Скільки: від 300 гривень

Лінк

Dakh Daughters

Український жіночий театрально-музичний гурт, що виступає в жанрах «фрік-кабаре» і театрального перформансу, випустив свій другий альбом – Air. До нього увійшли сім треків на авторські тексти та вірші українських поетів: Павла Тичини, Майка Йогансена, Миколи Холодного, а також переосмислення роману Льюїса Керрола «Аліса у Дивокраї». Новий альбом Dakh Daughters можна буде почути на липневому концерті.


Коли: 26 липня, 20:00

Де: ЮБК, Труханів острів

Скільки: від 500 гривень

Лінк

Postman

Вокаліст київської рок-групи 5 Vymir Костянтин Почтар продовжує виступати у форматі one-man band. У доробку музиканта три мініальбоми, один повноформатний альбом і понад 120 концертів у 10 країнах Європи.

30 квітня вийшов перший сингл з майбутньої платівки музиканта – The Wind in My Wings. «У новому альбомі Postman перетворюється у бароко-фолькгурт. До вже звичної акустичної гітари додались духові, струнні, фортепіано та мелотрон», – розповідають організатори.


Коли: 27 липня, 20:00

Де: ЮБК, Труханів острів

Скільки: від 150 гривень

Лінк

Yungblud

Домінік Харрісон, або Yungblud – молодий британський рок-музикант, про якого пишуть як «соціально свідомого артиста» через пісні, що зачіпають соціальні проблеми. Yungblud разом зі своєї дівчиною, співачкою Halsey, та Тревісом Баркером з Blink-182 випустили сингл «11 хвилин», який набрав за чотири місяці понад 30 мільйонів переглядів. На київському концерті рокер гратиме свій дебютний альбом 1st Century Liability.


Коли: 28 липня, 19:00

Де: Зелений театр, Паркова дорога, 2

Скільки: від 990 гривень

Лінк

Фестивалі


Atlas Weekend

Лайнап

  • Ліам Ґаллагер
  • The Chainsmokers
  • Black Eyed Peas
  • «Сплін»
  • A$AP Rocky
  • Софія Ротару

Цьогоріч фестиваль, як і раніше, дотримується музичної різноманітності. На Atlas Weekend виступатимуть Black Eyed Peas, Софія Ротару, Майкл Ківанука та колишній вокаліст британського гурту Oasis Ліам Ґаллагер.

На київському фестивалі також виступатимуть проєкти Noisia, Our Last Night і гурт The Hardkiss, а фестиваль Brave! Factory Festival влаштує вечірку на нічній сцені фестивалю.


Коли: 9-14 липня

Де: ВДНГ

Скільки: від 3 000 гривень за всі дні

ЛІНК

UPark

Лайнап

  • Bring Me The Horizon
  • Die Antwoord
  • Nothing But Thieves
  • Thirty Seconds to Mars
  • Missio

UPark щороку змінює локацію – раніше фестиваль відбувався біля Арки дружби народів та на стадіоні «Динамо». З 16 по 18 липня музиканти гратимуть у Sky Family Park.

На фестивалі виступлять Die Antwoord, які замінили The Prodigy – гурт скасував концерти після смерті вокаліста Кіта Флінта. Також у лайнапі цього року: Nothing But Thieves, Bring Me The Horizon, SWMRS, Pale Waves, Rag’n’Bone Man, AJR, Green Grey та Іван Дорн.


Коли: 16-18 липня

Де: Sky Family Park, проспект Генерала Ватутіна, 2

Скільки: від 3 500 гривень за всі дні

ЛІНК

Обкладинка: Thirty Seconds to Mars