Перші сольні концерти Maruv та Alyona Alyona, Shortparis у Національному цирку України, GusGus на «Кураж Базарі» та Monatik на «Олімпійському» – зібрали добірку головних концертів червня.

Monatik

MONATIK – LOVE IT ритм

Monatik дасть перший сольний концерт на НСК «Олімпійський». На такий крок музикант наважився після концерту Vitamin D у Палаці спорту. Виступ анонсували ще у липні 2018 року. Шоу матиме назву «Love It Ритм», і на ньому виконавець презентує свій третій студійний альбом. Усі квитки на концерт – sold out.


коли: 1 червня, 20:00

де: НСК «Олімпійський», вулиця Велика Васильківська, 55

скільки: sold out

лінк

YGT та Koloah

Koloah – Daydreamer

Літо в Bursa розпочинається із виступу YGT (ex-Your Gay Thoughts) зі Словенії та київського електронного продюсера та діджея Koloah. Нещодавно артисти випустили нові альбоми, які разом наживо презентують на терасі бару «1818». YGT поєднають джаз, даунтемпо, ембієнт-поп із візуальним проекційним шоу, а треки з нового альбому Koloah можна буде почути у виконанні не лише автора, а й запрошених музикантів.


коли: 1 червня, 19:00

де: Bursa, вулиця Костянтинівська, 11

скільки: 200 гривень (250 гривень на вході)

лінк

«Бумбокс»

Бумбокс – Люди

На жодному літньому фестивалі в Києві не гратиме «Бумбокс», проте їх можна буде почути на великому сольному концерті на Арт-заводі Платформа. У день виступу на локації відбудеться фотовиставка, присвячена гурту, діджей-сет від ББ Family та автограф-сесія всіх учасників «Бумбоксу». На концерті обіцяють виконати пісні з нового альбому «Таємний код».


коли: 5 червня, 19:00

де: Арт-завод Платформа, вулиця Біломорська, 1

скільки: 799 гривень

лінк

Shortparis

Shortparis – Страшно

Російський гурт Shortparis повертається до Києва з концертом. Живі виступи музикантів часто відбуваються на непідготовлених майданчиках: на складах, у магазинах, занедбаних індустріальних об’єктах, у стрип-клубах. Цього разу концерт проведуть у Національному цирку України. Раніше Shortparis грали в Києві у листопаді 2018 року – тоді гурт виступив на Житньому ринку.


коли: 7 червня, 19:00

де: Національний цирк України, площа Перемоги, 2

скільки: від 599 гривень

лінк

Interpol

Interpol – My Desire

Американський пост-панк гурт Interpol, відомий своїми треками Evil та Obstacle 1, вперше виступить у Києві. Їхній дебютний альбом Turn On the Bright Lights вважається одним з ключових релізів «пост-панк відродження». На концерті в Зеленому театрі музиканти представлять останні роботи – EP A Fine Mess та альбом Marauder.


коли: 12 червня, 20:00

де: Зелений театр, Паркова дорога, 2

скільки: 1 290 гривень

лінк

Cigarettes After Sex

Cigarettes After Sex – Nothing's Gonna Hurt You Baby

Американський дрім-поп гурт Cigarettes After Sex повертається в Україну. Це другий виступ музикантів: торік вони презентували свій дебютний повноформатний альбом. Цього разу в програмі прозвучать також три сингли Crush, Sesame Syrup та Neon Moon, які вийшли у 2018 році.


коли: 14 червня, 20:00

де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

скільки: 980 гривень

лінк

Alyona Alyona

alyona alyona – Рибки

Перед першим сольним концертом Alyona Alyona вже випустила альбом, дала інтерв’ю Vogue World, зібрала близько двох мільйонів переглядів кліпу «Рибки», підтвердила свою участь у фестивалях Sziget, Atlas Weekend та Iceland Airwaves. Усі квитки на сольник у Києві – продано.


коли: 14 червня, 20:00

де: Зелений театр, Паркова дорога, 2

скільки: sold out

лінк

Maruv

MARUV & BOOSIN – Drunk Groove

Співачка Maruv, яка перемогла у фіналі національного відбору на Євробачення, трек якої зібрав більш як 100 мільйонів переглядів на YouTube, дасть перший сольний концерт у Києві. Організатори обіцяють видовищне шоу в Stereoplaza.


коли: 14 червня, 20:00

де: Stereo Plaza, проспект Лобановського, 119

скільки: 590 гривень

лінк

The Chemical Brothers

The Chemical Brothers – We've Got To Try

Електронний гурт The Chemical Brothers повертається в Київ з концертом у Міжнародному виставковому центрі. До цього дует уже виступав у Києві на фестивалі Atlas Weekend 2018 року та в Палаці спорту в 2007-му. На концерті можна буде почути новий альбом гурту – No Geography.


коли: 15 червня, 20:00

де: Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15

скільки: від 899 гривень

лінк

Tokio Hotel

Tokio Hotel – EASY

Німецький поп-рок гурт виступить у межах свого світового туру Melancholic Paradise. Музиканти обіцяють світлове шоу, а ще виконати не тільки хіти минулих років, а й треки з нового релізу.


коли: 17 червня, 20:00

де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

скільки: від 1 399 гривень

лінк

KISS

Kiss – I Was Made For Lovin' You

Не лише Monatik збиратиме «Олімпійський» у червні, а й рок-гурт KISS. Тур під назвою End Of The Road є фінальним у кар’єрі музикантів. Колектив насамперед відомий фірмовим гримом учасників і видовищними шоу. «Це буде найграндіозніше шоу з усіх, що ми коли-небудь робили», – заявляють учасники KISS.


коли: 16 червня, 19:00

де: НСК «Олімпійський», вулиця Велика Васильківська, 55

скільки: від 999 гривень

лінк

Rhye

Rhye – Open

Rhye – автори одного з найкращих альбомів 2013 року за версією видань Billboard, Pitchfork, Spin, Complex і NPR. У Києві вони виступатимуть уперше і презентують новий альбом Blood. «Інтимні пісні» гурту можна буде почути в Bel Etage.


коли: 21 червня, 19:00

де: Bel Etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

скільки: від 1 199 гривень

лінк

Miles Kane

Miles Kane – LA Five Four

Британський інді-музикант Майлз Кейн – відомий також як учасник гурту The Last Shadow Puppets – приїде до Києва з новою платівкою Coup De Grace. Це третій студійний альбом Кейна, який вийшов у 2018-му і став його першою сольною роботою за п’ять років. Виконавець каже, що у цьому альбомі хотів «повернутися до коріння, а саме до старого доброго інді прямо з гаража».


коли: 21 червня, 20:00

де: Зелений театр, Паркова дорога, 2

скільки: 990 гривень

лінк

GusGus

Gus Gus – Arabian Horse

Ісландський електронний гурт GusGus дасть концерт на «Night Market Circus Кураж Базар». «Ісландські музиканти покажуть, як потрібно кайфувати під електронну музику, а ми покажемо, як сильно потрібно чогось бажати, щоб воно збулось», – розповіли організатори.


коли: 28 червня, 22:00

де: ВДНГ, 19-й павільйон, «Кураж Базар»

скільки: 200 гривень

лінк

Луна, «Мы», Dakooka

ЛУНА – Free Love

Цього року Hedonism – серія музичних подій на ЮБК. Одним із червневих Hedonism Sunset Live буде спільний концерт Луна, «Мы», Dakooka. Романтичний вайб на березі Дніпра – гарантовано. Нічну програму оголосять пізніше.


коли: 29 червня, 18:00

де: «Южный Берег Киева»

скільки: 550 гривень

лінк

Обкладинка: Alyona Alyona