Дводенна вечірка до відкриття «Зеленого театру», повернення HVOB, The Retuses та Beissoul & Einius – зібрали добірку головних концертів травня.

The Retuses

The Retuses - OMYT

Російський інді-гурт The Retuses повертається з новим альбомом Omyt. Тепер вони гратимуть тріп-хоп, а не інді-фолк. Почути нові пісні після шестирічної перерви можна на київському концерті.


коли: 11 травня, 19:00

де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

скільки: від 600 гривень

Blooms Corda

Blooms Corda - Тетріси із фраз

Концерти київського гурту Blooms Corda завжди затишні, як квартирники. «Тепла атмосфера, ліричні тексти та середина травня перетворять звичайний вівторок на незабутній день», – обіцяють організатори.


коли: 14 травня, 19:00

де: Caribbean club, вулиця Симона Петлюри, 4

скільки: від 250 гривень

Beissoul & Einius

Beissoul & Einius - Adopted Child Of Love

Раніше ви могли чути їх на фестивалях Koktebel Jazz Festival та Hedonism, а також на розігріві гурту The Hardkiss. Литовський electrofashion-дует саундпродюсера і вокаліста з українським корінням повертається, аби дати перший за два роки сольний концерт у Києві. Виступ відбудеться на підтримку нового альбому.


коли: 16 травня, 20:00

де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

скільки: від 559 гривень

[О]

Це перший сольний концерт українського гурту [О]. Під час виступу вони презентують новий альбом «Суперінтроверт». Над шоу разом з гуртом працює візуальний артист Zhi Zhi Zhignaviche – він відповідає «за занурення в особливу атмосферу». А самі учасники [О] обіцяють розширений склад і нову програму, яка включатиме головні хіти гурту: «Мушечки», «Роби Любов», «Хто я», «Пікачу».


коли: 17 травня, 19:00

де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

скільки: від 371 гривні

Vivienne Mort

Vivienne Mort - Думаю про тебе

Vivienne Mort презентує особливу програму з вокальним квартетом, яка складається з уже відомих пісень у новій обробці, а також композицій, які прозвучать уперше. Її виконають у костелі імені Святого Миколая. Наразі всі квитки на концерт продано. Цю програму представлять не лише в Києві, а й у Львові, Харкові, Дніпрі та Рівному.


коли: 17 травня, 19:00

де: Костел святого Миколая; вулиця Велика Васильківська, 75

скільки: від 450 гривень

«Кровосток»

Кровосток - Куртец

«Кровосток» повертається в Київ. У 2018 році гурт презентував у Києві новий альбом та відсвяткував своє десятиріччя. Нових пісень із того часу не виходило, але музиканти кажуть: «Сейчас главная задача – достать весенний куртец, найти в нем заначку и купить билет на грядущий концерт».


коли: 17 травня, 20:00

де: TBA

скільки: від 700 гривень

Borgeous

DVBBS & Borgeous - TSUNAMI

На честь відкриття «Зеленого театру» організовують вечірку: хедлайнером першого дня стане американський діджей і продюсер Borgeous. Його треки очолювали чарти Billboard, Beatport та iTunes Dancechart у 15 країнах світу.


коли: 17 травня, 22:00

де: Зелений Театр, Паркова дорога, 2

скільки: від 300 гривень

Digitalism та Marc Romboy

Digitalism - Blitz

Хедлайнерами другого дня вечірки з нагоди відкриття «Зеленого театру» будуть німецький дует Digitalism і діджей Marc Romboy. Marc Romboy зняв три окремих шоу для Boiler Room. У 2017 він записав електронний лайв «Reconstructing Debussy» з оркестром дортмундської філармонії. Digitalism випустили два повноформатних альбоми і міні-альбом для туру Японією.


коли: 18 травня, 22:00

де: Зелений Театр, Паркова дорога, 2

скільки: від 300 гривень

HVOB

HVOB Boiler Room Vienna Live Set

Австрійський електронний дует повертається в Київ із презентацією нової платівки Rocco, яку випустив у березні. Один з їхніх попередніх альбомів – Trialog – VICE називав претендентом на звання «Альбом року».


коли: 24 травня, 20:00

де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

скільки: від 690 гривень

YUKO

YUKO - Vesnianka

У травні дует YUKO презентує свій альбом DURA?, який увійшов у топ українських альбомів 2018 року від The Village Україна. Гурт пояснює, що всі пісні цієї платівки поєднані єдиним сюжетом протистояння дівчини консервативному суспільству. Цю історію вони розкажуть у «Зеленому театрі».


коли: 25 травня, 19:00

де: Зелений Театр, Паркова дорога, 2

скільки: від 350 гривень

Обкладинка: Hedonism