The Village Україна публікує добірку концертів, які відбудуться в місті у жовтні.

Концерти

Son Lux

Woodkid feat. Son Lux – Central Park (live at Montreux 2016)

Відоме своїм треком Easy нью-йоркське тріо вперше їде до України. Серед їхніх проектів – спільні роботи з Lorde та Woodkid. У Києві гурт презентує нову платівку Brighter Wounds. «Запис увібрав широкий спектр емоцій – від радості народження сина до горя від втрати близького друга та приходу до влади Дональда Трампа», – пишуть організатори.


Коли: 3 жовтня, 20:00

Де: Bel etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

Скільки: від 799 гривень

Лінк

«Кровосток»

Кровосток – Куртец (live in Kyiv)

«Кровосток» скасував виступ на фестивалі Atlas Weekend 2018 через перелом ноги лідера гурту Антона. Але вони вкотре повертаються: у Києві музиканти представлять нові альбоми та відзначать своє 10-річчя. Послухати перевірені хіти та нові треки можна буде в клубі Atlas.


Коли: 6 жовтня, 20:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: від 550 гривень

Лінк

ionnalee

ionnalee – NOT HUMAN

Фронтвумен iamamiwhoami – Йонна Лі – представить у Києві свій новий проект ionnalee та сольну платівку. Це не перший виступ співачки в Україні: торік вона співала на сцені Atlas Weekend разом з Röyksopp. Тур на підтримку нового релізу – це перші повноцінні гастролі дівчини з 2013-го. На нього Йонна зібрала кошти за допомогою кампанії на Kickstarter за 5 днів.


Коли: 12 жовтня, 20:00

Де: Bel etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

Скільки: 850 гривень

Лінк

«Жадан і Собаки»

Жадан і Собаки – Кобзон

Панк-рок від «Собаки в космосі» й тексти на гостросоціальну злободенну тематику від Сергія Жадана – цієї осені «Жадан і Собаки» вирушають у концертний тур Україною, Австрією, Німеччиною та Польщею. Гурт презентує нову концертну програму «Мальви».


Коли: 12 жовтня, 20:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: від 250 гривень

Лінк

Slaves

Slaves - Cut And Run

Британські панки Slaves повертаються до Києва з новим альбомом. Минулого разу дует виступав у столиці 2015 року. За цей час Slaves записали дві платівки, номінувалися на премію Mercury Prize та заснували власний лейбл Girl Fight.


Коли: 17 жовтня, 20:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: 850 гривень

Лінк

The Hardkiss

THE HARDKISS – Мелодія

На концерті в Києві гурт презентує свій третій альбом «Залізна ластівка» і після цього вирушить у тур Україною. Новий альбом фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна порівнює з цілісним коконом, у якому панує своя атмосфера. «Лірика стане інтимнішою, звучання треків більш електронним, а більша частина матеріалу буде українською», – розповідають організатори. Наразі на дві фан-зони квитки розпродані, залишилися місця на секторах.


Коли: 19 жовтня, 19:00

Де: Палац спорту, Спортивна площа, 1

Скільки: від 650 гривень

Лінк

DaKooka

daKooka – Обещай

Влітку українська поп-співачка випустила два альбоми – «Герой» та «Форма». На концерті відбудеться презентація нових платівок.


Коли: 19 жовтня, 20:00

Де: MonteRay, вулиця Прорізна, 8

Скільки: від 250 гривень

Лінк

«Буерак»

Буерак – Страсть к Курению

Новосибірський постпанк-гурт «Буерак» у своїх піснях описує суворі будні жителів Усть-Чилима – вигаданого провінційного міста в Сибіру. «Ускладнивши мелодії, доповнивши свої пісні ще більш глибоким змістом і включивши нові інструменти в акомпанемент, «Буерак» взяв нову планку виконання», – розповідають організатори.


Коли: 21 жовтня, 20:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: від 250 гривень

Лінк

Three Days Grace

Three Days Grace – I Hate Everything About You

Three Days Grace не раз відвідували Київ, зокрема торік виступали на Atlas Weekend. Цього разу вони повертаються в Україну з новим альбомом Outsider.


Коли: 26 жовтня, 19:00

Де: Stereo Plaza, проспект Лобановського, 199

Скільки: від 950 гривень

Лінк

Epolets

EPOLETS – Зраджуй

Це перший і єдиний концерт гурту в 2018 році. Загалом на рахунку Epolets понад 400 концертів і фестивальних шоу. Тому фронтмен гурту Паша Варениця розповідає: «Спочатку концерти кожного тижня, а потім – перерва практично на рік. Це як довгий рейс після короткого відрядження».


Коли: 27 жовтня, 19:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: від 300 гривень

Лінк

«Курган и Агрегат»

Курган & Агрегат feat. Даша Астафьева – Учителька

«У город з багатим історичним прошлим приїжджаєм ми, селюки, читать реп. Прідлагаєм вам посєтить саме странне міропріятіє в вашой жизні», – кажуть сільські репери, які виступають на фестивалях, записують кліпи з Дашею Астаф’євою і треки з діджеєм Tapolsky. На концерті можна буде почути не тільки хіти «Кровавий кулак» та «Учителька», а й треки з нового альбому «С.Ш.Р.».


Коли: 28 жовтня, 20:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: від 200 гривень

Лінк

А також

Next Sound Festival

Luke Vibert live at Boiler Room St.Petersburg

Щорічний київський фестиваль електронної музики та аудіовізуального мистецтва Next Sound відбудеться у Closer. У лайнапі – 15 світових та українських виконавців. Над візуальною складовою працюватиме команда віджеїв, які працювали на таких проектах як Brave! Factory, «Стрiчка», «Схема».


Коли: 6 жовтня, 20:00

Де: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: 650 гривень

Лінк

Boiler Room x «Схема»

Voin Oruwu at 20ft Radio

Це перша вечірка Boiler Room в Україні. Локальні партнери – організатори рейвів «Схема». Вечірку влаштують на території заводу Tetra Pak на Подолі. В лайнапі київської Boiler Room – лише українські артисти. Серед них – український продюсер Дмитро Авксентьєв з живим виступом проекту Voin Oruwu. Організатори «Схеми» наголошують: «Команда Boiler Room приїде до Києва, щоб зробити відеозапис вечірки, який буде опубліковано на їхніх ресурсах».


Коли: 13 жовтня, 23:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: 340 гривень

Лінк

«Слава рейву!»

Vitalic live at Rotonde Stalingrad for Cercle

Організатори вечірки обіцяють 20 років рейву – у музиці французького діджея Vitalic та німецького електронного виконавця Oliver Huntemann. Великий рейв відбудеться на кінопавільйоні.


Коли: 19 жовтня, 21:00

Де: кінопавільйон, бульвар Вернадського, 32-В

Скільки: від 650 гривень

Лінк