The Village Україна публікує добірку концертів, які відбудуться у місті в серпні.

Die Antwoord

DIE ANTWOORD - UGLY BOY

«Мистецтво як шокер»

Рейв-гурт з Кейптауна чекають у Києві ще з 2014 року – тоді гурт мав виступити в Україні вперше, але концерт скасували через ситуацію в країні, яка, зі слів організаторів, не сприяла проведенню масових заходів. «Використовуємо мистецтво як шокер, щоб розбудити людей», – коментують свою творчість музиканти.


Коли: 6 серпня, 20:00

Де: Stereo Plaza, проспект Лобановського, 119

Скільки: від 1599 гривень

Лінк

Kiasmos

Kiasmos - Full Performance

Kosmos

Ісландський електронний дует поєднує у своїй музиці ембієнт та актуальну електроніку. Виступ у Києві – один з небагатьох, розповідають організатори: «Ці хлопці дають лише близько десяти концертів на рік, переважно на фестивалях». Якщо ви нещодавно були на лайвах Christian Loffler чи David August – ймовірно вам сподобається і цей дует.


Коли: 18 серпня, 20:00

Де: «Зелений театр», Паркова дорога, 2

Скільки: від 750 гривень

Лінк

O.Torvald

O.Torvald - Вирвана

Останній сольник цього року

Взагалі, останній сольний виступ мав відбутися у Житомирі, але, як пишуть музиканти, «ми не витримали б аж так довго». Тому якщо ви не потрапили на O.Torvald на «Атласі» – маєте шанс ще послухати в «Зеленому театрі».


Коли: 19 серпня, 19:00

Де: «Зелений театр», Паркова дорога, 2

Скільки: від 350 гривень

Лінк

Lil Xan

Lil Xan - Betrayed

«Репер нової школи»

Американський репер Lil Xan, який також відомий як Diego та Heartbreaker – приїде в Київ із сольним концертом. Його називають одним із найпопулярніших реперів нової школи, а дебютний альбом Total Xanarchy стартував у топ-10 в Billboard 200.


Коли: 23 серпня, 20:00

Де: «Зелений театр», Паркова дорога, 2

Скільки: від 890 грн

Лінк

«Океан Ельзи»

Океан Ельзи - Без тебе

Знову збирають «Олімпійський»

Перший концерт «ОЕ» після майже річної концертної паузи та єдиний концерт у 2018 році. Традиційний концерт гурту до Дня Незалежності, який уже відбувався у Львові, Одесі, Харкові, цього разу – на столичному НСК «Олімпійський».


Коли: 24 серпня, 20:00

Де: НСК «Олімпійський», Велика Васильківська, 55

Скільки: від 550 гривень

Лінк

Shame

Shame - One Rizla

Найзахопливіший гурт Британії за версією The Guardian

Пост-панк гурт Shame – новачки британської сцени. Їхній альбом вийшов у січні 2018 року і вже отримав максимальну оцінку від NME та рецензію як «найзахопливіший гурт Британії» від The Guardian.


Коли: 28 серпня, 19:00

Де: «Зелений театр», Паркова дорога, 2

Скільки: від 499 гривень

Лінк

Imagine Dragons

Imagine Dragons - Radioactive

Radioactive на «Олімпійському»

Imagine Dragons уперше їдуть з концертом до України і збирають солд-аут на НСК «Олімпійський» – за квитками в онлайн-черзі було 50 тисяч людей. Відео Imagine Dragons на YouTube збирають по 9 мільярдів переглядів, на їхньому рахунку понад 20 міжнародних нагород та виступи на фестивалях Glastonbury та Lollapalooza. На концерті у Києві вони презентують нову платівку Evolve.


Коли: 31 серпня, 20:00

Де: НСК «Олімпійський»

Скільки: від 1090 гривень

Лінк

Обкладинка: Imagine Dragons