The Village Україна розповідає про кінопрем’єри, на які ми чекаємо в липні.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

«Посіпаки: Становлення лиходія»

Minions: The Rise of Gru

Трейлер фільму «Посіпаки: Становлення лиходія»

Як Ґрю став Ґрю

Приквел серії «Нікчемний я» про жовтих міньйонів Ґрю. Чекаємо, щоб дізнатися, як Ґрю став лиходієм і зустрів посіпак, які допомогли йому вкрасти Місяць. В оригіналі, як і завжди, головного героя озвучив Стів Карелл. Допрем’єрні покази в окремих кінотеатрах почалися 30 червня.

Прем’єра: 7 липня

Режисер: Кайл Болда («Нікчемний я 3»)

«Банші»

Codename Banshee

Трейлер фільму «Банші»

Найманці

Антоніо Бандерас хоче перевинайти себе як зірку бойовиків за прикладом Ліама Нісона. У «Банші» він грає найманого вбивцю, який вирушає на останнє завдання. Складає йому компанію Джеймі Кінг із «Міста гріхів».

Прем’єра: 7 липня

Режисер: Джон Кіс

У ролях: Антоніо Бандерас («Маска Зорро»), Джеймі Кінг («Місто гріхів»)

 «Морське чудовисько»

The Sea Beast

Трейлер фільму «Морське чудовисько»

Випускайте Кракена

Відважний мисливець на монстрів Джейкоб і не менш відважна дівчинка Мейзі мають об’єднатися, щоб уполювати морське чудовисько. Це один із перших великих анімаційних фільмів Netflix, за який відповідає сценарист «Моани» та співрежисер «Супер шістки» Кріс Вільямс.

Де дивитися: Netflix

Прем’єра: 22 липня

Режисер: Кріс Вільямс («Супер шістка»)

«Загублене місто»

The Lost City

Трейлер фільму «Загублене місто»

Роман із каменем

Лоретта Сейдж – популярна письменниця, яка пише пригодницькі романи. У свої пригоди вона вирушає разом із моделлю, який позує на обкладинках її книжок. Сандра Буллок і Ченнінг Тейтум зробили іронічний і самосвідомий фільм у стилі «Грому в тропіках» і «Персонажа». Зрештою, Буллок має «Оскар», але найбільше розважається на екрані в комедіях, як-от у «Місс Конгеніальність» чи «Озброєних і небезпечних». Те саме можна сказати й про Ченнінга Тейтума. Коли ж до них приєднується ще й Бред Пітт…

Прем’єра: 14 липня

Режисери: Адам Ні, Аарон Ні

У ролях: Сандра Буллок («Гравітація»), Ченнінг Тейтум («Супер Майк»), Бред Пітт («Одного разу в Голлівуді»), Деніел Редкліфф («Гаррі Поттер»)

«Найгірша людина у світі»

Verdens verste menneske

Трейлер фільму «Найгірша людина у світі»

Вона

Юлія й Аксель зустрічаються й помічають хімію між собою. Проблема в тому, що в Юлії вже є хлопець. «Найгірша людина у світі» – новий фільм норвезького режисера Йоакіма Трієра, автора «Осло, 31 серпня» та «Тельми». Стрічку відзначили на «Оскарі» двома номінаціями: «Найкращий закордонний фільм» і «Найкращий оригінальний сценарій».

Прем’єра: 14 липня

Режисер: Йоакім Трієр («Тельма»)

У ролях: Ренате Рейнстве, Андерс Даніельсен Льє («Осло, 31 серпня»)

«Переконання»

Persuasion

Трейлер фільму «Переконання»

Екранізація Джейн Остен

Анна та Фредерік були парою, але розірвали заручення. Чи спалахнуть знову між ними почуття, коли вони зустрінуться за сім років? «Переконання» – це адаптація останнього роману Джейн Остен із зіркою «50 відтінків сірого» та «Суспірії» Дакотою Джонсон.

Де дивитися: Netflix

Прем’єра: 15 липня

Режисерка: Керрі Крекнелл

У ролях: Дакота Джонсон («Суспірія»), Космо Джарвіс

«Не проганяй мене»

Don’t Make Me Go

Трейлер фільму «Не проганяй мене»

Роуд-муві

Макс самостійно виховує доньку-тинейджерку; коли він дізнається про злоякісну пухлину, вирішує відвести її до біологічної матері. За класичною схемою роуд-муві в дорозі батько й дочка краще дізнаються одне одного. У головній ролі в «Не проганяй мене» Джон Чо, який засвітився в «Гарольді та Кумарі» й «Стартреку», а тепер колекціонує цікаві ролі в незалежному кіно на зразок «Коламбуса».

Де дивитися: Amazon Prime

Прем’єра: 15 липня

Режисерка: Ханна Маркс

У ролях: Джон Чо («Стартрек»), Міа Айзек («Містер Робот»)

«Тор: Любов і грім»

Thor: Love & Thunder

Трейлер фільму «Тор: Любов і грім»

Бог грому

Четвертий фільм про Тора підхопить «Месника» відразу після подій «Завершення», на кораблі «Вартових галактики». Та щось підказує, що надовго герой Кріса Хемсворта там не затримається: на нього чекають свої космічні пригоди. Наталі Портман повернеться до ролі коханої Тора та доведе, що вона також гідна підняти Мйольнір, а гідну конкуренцію їм складе великий Крістіан Бейл у ролі поганця. Режисер Тайка Вайтіті повертається до франчайзу після хуліганського «Рагнароку» й продовжує розважатися з Крісом Хемсвортом і командою.

Прем’єра: 21 липня

Режисер: Тайка Вайтіті («Кролик Джоджо»)

У ролях: Кріс Хемсворт («Месники»), Наталі Портман («Джекі»), Крістіан Бейл («Темний лицар»), Тесса Томпсон («Крід»)

«Сіра людина»

The Gray Man

Трейлер фільму «Сіра людина»

Найдорожчий фільм в історії Netflix

Герої Кріса Еванса та Раяна Гослінга оголошують шпигунські війни, у яких буде багато екшн-сцен, змін локацій і подвійної гри. Режисери «Месники: Завершення» брати Руссо знову беруться за своє, знімаючи дорогий і гучний фільм, який на момент зйомок був найдорожчим фільмом Netflix.

Де дивитися: Netflix

Прем’єра: 22 липня

Режисери: Джо Руссо, Ентоні Руссо («Месники: Завершення»)

У ролях: Кріс Еванс («Месники: Завершення»), Раян Гослінг («Той, хто біжить по лезу 2049»), Ана Де Армас («Ножі наголо»), Реге-Жан Пейдж («Бріджертони»)

«Можливо все»

Anything’s Possible

Трейлер фільму «Можливо все»

Перший фільм Біллі Портера

Келса – трансдівчина, яка навчається у випускному класі й закохується в однокласника. Історію першого кохання та дорослішання ставить Біллі Портер, який виграв «Еммі» за серіал «Поза» та зіграв небінарну Хрещену в новій «Попелющці».

Де дивитися: Amazon Prime

Прем’єра: 22 липня

Режисер: Біллі Портер («Поза»)

У ролях: Рене-Еліз Голдсбері, Ева Рейн

«DC Ліга суперулюбленців»

DC League of Super-Pets

Трейлер фільму «DC Ліга суперулюбленців»

Домашні улюбленці

Суперпес Крипто – домашній улюбленець Супермена. Коли головного супергероя всесвіту DC й Ліги Справедливості викрадають поганці, – і ми заздалегідь вибачаємося за цей жарт – порятунок людства стає собачою справою Крипто.

Прем’єра: 28 липня

Режисер: Джаред Штерн

«Диваки форева»

Jackass Forever

Трейлер фільму «Диваки форева»

Я Джонні Ноксвілл, вітаємо в «Диваках»

Джонні Ноксвілл і друзі повертаються, щоб здивувати нас ще більш божевільними (і безглуздими!) трюками. Цього разу, наприклад, сам Джонні поставить свій хребет на кін, вийшовши на арену для кориди, а інших «Диваків» закриє в кімнаті з ведмедем.

Прем’єра: 28 липня

Режисер: Джефф Тремейн («Диваки»)

У ролях: Джонні Ноксвілл, Стів-О

Обкладинка: Kinomania