Другий місяць загальнонаціонального карантину триває в Україні. Як і інші публічні простори, українські кінотеатри припинили роботу, а всі кінопрем’єри фільмів відклали. Хоча повністю замінити досвід перегляду фільмів у кінотеатрі неможливо, вихід нових стрічок продовжується в стримінгових сервісах: The Village Україна розповідає про прем’єри в мережі, варті уваги цього місяця.

«Небезпечна брехня»

Dangerous Lies

Трейлер фільму «Небезпечна брехня»

Ножі наголо

Кейті починає доглядати за заможним літнім чоловіком, і той робить її єдиною спадкоємицею. Там, де закінчується «Ножі наголо», починається «Небезпечна брехня» – головній героїні разом із чоловіком доведеться відстояти успадкований маєток від заздрісників.

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 30 квітня

Режисер: Майкл Скотт

У ролях: Каміла Мендес («Рівердейл»), Елліот Ґулд («11 друзів Оушена»)

«Це тільки половина»

The Half Of It

Трейлер фільму «Це тільки половина»

50%

Крутий хлопець Пол просить однокласницю Еллі написати любовний лист подрузі Естер. Та виявляється, що Еллі теж кохає Естер. «Це тільки половина» – фільм про любовний трикутник у декораціях класичної американської школи від режисерки Еліс Ву.

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 1 травня

Режисерка: Еліс Ву

У ролях: Леа Льюїс

«Становлення»

Becoming

Трейлер фільму «Становлення»

Документальний фільм про Мішель Обаму

Мішель Обама зробила історію, ставши першою афроамериканкою в ролі першої леді Сполучених Штатів. Торік дружина Барака Обами випустила біографічну книгу «Становлення», а тепер спродюсувала для Netflix документальний фільм про тур США з книгою.

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 6 травня

Режисерка: Надіа Холґрін

У ролях: Каміла Мендес («Рівердейл»), Елліот Ґулд («11 друзів Оушена»)

«Закохані»

The Lovebirds

Трейлер фільму «Закохані»

Перевірити стосунки

У кожної пари є один момент, який визначає всі майбутні стосунки. У Джибрана та Лейлані цей момент відбувається, коли вони випадково стають співучасниками вбивства. «Закохані» – це новий фільм режисера «Любов – хвороба» із Кумейлом Нанджіані, цього разу комік пакистанського походження закохується в Іссу Рей із «Невпевненої». Спочатку фільм повинен був вийти у прокат, але після коронавірусу його продали Netflix.

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 22 травня

Режисер: Майкл Шоуволтер («Любов – хвороба»)

У ролях: Кумейл Нанджіані («Кремнієва долина»), Ісса Рей («Невпевнена»)

«Мрія по буквах»

Spelling the Dream

Трейлер фільму «Мрія по буквах»

Зіграймо в гру

Spelling Bee – популярна американська гра для школярів, присвячена вивченню правильного написання слів. Учні змагаються в тому, щоб правильно по буквах назвати складні слова. 19 із 23 останніх переможців конкурсу мали походження з Південно-Східної Азії, і цей феномен досліджує документальний фільм «Мрія по буквах».

Де дивитися: Netflix


Прем’єра: 23 травня

Режисер: Сем Ріґа