The Village Україна розповідає про кінопрем’єри, варті уваги у квітні.

«Тихе місце»

A Quiet Place

Трейлер фільму «Тихе місце»

Ані пари з вуст

Недалеке майбутнє, більшість людства винищено. Люди, які пережили кінець світу, залишаються живими завдяки одному правилу – зберігаючи тишу. Атакують людей монстри, які реагують на звуки. Цим прийомом «Тихе місце» освіжає класичну схему горора – якщо вірити першим відгукам, досить успішно. Режисер Джон Красінскі знімає у головній ролі себе і дружину Емілі Блант.


Прем’єра в Україні: 5 квітня

Режисер: Джон Красінскі («Офіс»)

У ролях: Емілі Блант («Сікаріо»), Джон Красінскі («Офіс»)

«Роден»

Rodin

Трейлер фільму «Роден»

Огюст Роден і Камілла Клодель

Історія становлення одного з найбільш відомих скульпторів світу Огюста Родена. Зокрема, її розкривають через роман митця з ученицею Каміллою Клодель. Стрічка Жака Дуайона брала участь у конкурсній програмі торішнього Каннського кінофестивалю.


Прем’єра в Україні: 5 квітня

Режисер: Жак Дуайон («Понетт»)

У ролях: Венсан Ліндон («Ласкаво просимо»)

«Секс-контроль»

Blockers

Трейлер фільму «Секс-контроль»

Комедія для дорослих

Троє батьків намагаються завадити донькам втратити цноту на випускному. Представник вічного жанру «непристойна американська комедія», «Секс-контроль» може виділити робота режисерки Кей Кеннон, відомої за «Студією 30» та «Новенькою». Також варто звернути увагу на виконавця однієї з головних ролей Джона Сіну, який хоче наслідувати колегу Двейна Джонсона і перейти з реслінгу в Голлівуд.


Прем’єра в Україні: 5 квітня

Режисер: Кей Кеннон («Ідеальний голос»)

У ролях: Леслі Манн («40-річний незайманий»), Джон Сіна («Хто в домі тато»)

«Ремпейдж»

Rampage

Трейлер фільму «Ремпейдж»

«Скеля» проти вовка з крилами

Цього року в кінотеатрах не буде нових «Трансформерів», зате на великих екранах можна буде переглянути бої між величезними мавпою і вовком із крилами. Формально «Ремпейдж» є екранізацією класичної відеогри. Насправді це продовження серії «Двейн Джонсон проти світу», яку режисер Бред Пейтон продовжує із «Скелею» після «Подорожі» та «Розлому Сан-Андреас».


Прем’єра в Україні: 12 квітня

Режисер: Бред Пейтон («Розлом Сан-Андреас»)

У ролях: Двейн Джонсон («Форсаж»), Наомі Гарріс («ОО7: Координати «Скайфол»»), Джо Манганьєлло («Супер Майк»)

«Нелюбов»

«Нелюбовь»

Трейлер фільму «Нелюбов»

Номінант на «Оскар»

Він менеджер із продажів, вона працює у салоні краси. Формально одружені, але вже давно сплять з іншими. Страждає при цьому дитина, про яку забули. Новий фільм Андрія Звяґінцева оцінили у Каннах, а потім номінували на «Оскар».


Прем’єра в Україні: 19 квітня

Режисер: Андрій Звяґінцев («Левіафан»)

«Месники: Війна нескінченності»

Avengers: Infinity War

Трейлер фільму «Месники: Війна нескінченності»

Смерть супергероя

«Війна нескінченності» стане кульмінацією десяти років і понад 20 фільмів у всесвіті Marvel Studios. Від першого фільму про «Залізну людину» до «Вартових галактики» і «Чорної пантери» студія збирала кілька десятків супергероїв – і всі вони повинні зустрітися у цій стрічці. Насамперед для того, щоб дати відсіч Таносу – тому самому лиходію, який з’явився у сцені після титрів перших «Месників». «Війна нескінченності» і четвертий фільм «Месники», що вийде роком пізніше, стануть фіналом історії звичної команди – Залізної людини, Капітана Америки, Халка, Тора, Чорної вдови та Соколиного ока.


Прем’єра в Україні: 26 квітня

Режисери: Ентоні Руссо, Джо Руссо («Капітан Америка: Велике протистояння»)

У ролях: Роберт Дауні-молодший («Залізна людина»), Кріс Еванс («Капітан Америка: Перший месник»), Джош Бролін («Вроджена вада»)

«Проект «Флорида»

The Florida Project

Трейлер фільму «Проект «Флорида»»

Зубожіння на тлі «Діснейленду»

Про «Проект «Флорида» говорили насамперед через перформанс Віллема Дафо, за який актор отримав номінацію на «Оскар». Та фільм Шона Бейкера заслуговує увагу й окремо від цього. Той випадок, коли режисер довіряє левову частку екранного часу дітям – і ті стають головними зірками фільму.


Прем’єра в Україні: 26 квітня

Режисер: Шон Бейкер («Мандарин»)

У ролях: Віллем Дафо («Антихрист»)

Обкладинка: B&H Film Distribution