Який серіал обрати на вечір? На який фільм піти на вихідних? У що зіграти довгими осінніми вечорами? The Village Україна продовжує рубрику «Вихідні вдома», у якій збирає головні події в попкультурі, на які варто витратити час на вихідних (або не на вихідних).

А ще ми запустили новий подкаст ВЧОМПРИКОЛ, у якому обговорюємо всі ці фільми, серіали й ігри у вільному форматі.

#4 В ім'я отця, сина, і Дому Ґуччі: Леді Ґаґа, Адам Драйвер, Джаред Лето, Аль Пачіно

СЛУХАЙ, ДЕ ЗРУЧНІШЕ

слухай, де зручно

Серіали

«Соколине око» / Hawkeye

Що це: 4-й серіал кінематографічного всесвіту Marvel Studios: після «Ванда/Віжен», «Яструба та Зимового Солдата» й «Локі» присвячують сезон «Меснику» Соколиному оку. Персонаж Джеремі Реннера передає естафету наступному поколінню – його має замінити нова лучниця Хейлі Стайнфелд.

Чому варто подивитися: Якщо ви не розумієте, навіщо команді Залізної людини та Капітана Америки був потрібен лучник без суперздібностей, цей серіал спробує переконати вас у протилежному. Ну а якщо вам подобається Соколине око, то це компенсація за те, що він залишається єдиним «Месником» без сольного фільму. А ще тут є різдвяний Нью-Йорк і мюзикл про «Месників».

Де дивитися: Disney+ (сервіс наразі не доступний в Україні)

Трейлер серіалу «Соколине око»

«The Beatles: Зібратися знову» / The Beatles: Get Back

Що це: У 1970 році The Beatles повернулися в студію, щоб записати останній альбом «Let It Be». Процес запису альбому (і процес остаточно розвалу гурту) знімали для документального фільму, а 50 років по тому режисер «Володаря перснів» Пітер Джексон зібрав їх у 8-годинний мінісеріал.

Чому варто подивитися: Останній великий альбом (і останній альбом узагалі) The Beatles записали вже після того, як гурт почав розвалюватися. В архівному матеріалі Джон, Пол, Джордж і Рінґо сваряться та по черзі хочуть усе кинути, але все одно випускають «Let It Be», «Get Back» і «Two of Us».

Де дивитися: Disney+ (сервіс наразі не доступний в Україні)

Трейлер серіалу «The Beatles: Зібратися знову»

«Правдива історія» / True Story

Що це: Кід – найбільш популярний стендап-комік світу. Але коли під час туру він повертається в рідне місто, його ставить на місце брат.

Чому варто подивитися: Частково автобіографічну історію у форматі серіалу драматизує Кевін Харт, роль його брата виконує Веслі Снайпс.

Де дивитися: Netflix

Трейлер серіалу «Правдива історія»

«Вафля та Моті: Святковий обід» / Waffles + Mochi: Holiday Feast

Що це: Перший проєкт Мішель Обами за контрактом із Netflix вийшов у березні та був присвячений здоровому харчуванню дітей. У листопаді Вафля та Моті повернуться у спеціальному епізоді про їжу на свята.

Чому варто подивитися: Щоб навчити дітей здорового харчування (і задуматися про це й самому).

Де дивитися: Netflix

 Усі серіали листопада зібрали тут.

Фільми

«Дім Ґуччі» / House of Gucci

Що це: Екранізація однойменної книжки з підзаголовком «Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру та жадібності» – про дім моди Gucci й історію вбивства його спадкоємця Мауріціо Ґуччі.


Чому варто подивитися: Режисер Рідлі Скотт не випускає поганих фільмів: його третьою в кар’єрі стрічкою в 1982 році був «Той, хто біжить по лезу», а ще в його портфоліо «Гладіатор», «Тельма і Луїза» й «Марсіянин». «Дім Ґуччі» – другий за осінь фільм 83-річного режисера після «Останньої дуелі», у якому він змушує перевдягатися в італійських модників Lady Gaga й Адама Драйвера, а також Аль Пачіно, Сальму Хайєк, Джареда Лето й Джеремі Айронса.

Трейлер фільму «Дім Ґуччі»

«Енканто: Світ магії» / Encanto

Що це: Мірабель живе в містечку Енканто, де кожен мешканець має чарівні здібності. Кожен, окрім Мірабель. Утім, у відповідальний момент врятувати всіх може тільки вона.

Чому варто подивитися: «Енканто» – новий мультфільм Disney, за який відповідають автори «Рапунцель» і «Зоотрополіса». Пісні для фільму написав Лін-Мануель Міранда, який зібрав усі нагороди від «Тоні» до «Пулітцера» за мюзикл «Гамільтон».

Трейлер фільму «Енканто: Світ магії»

«Ненаситний» / Antlers

Що це: У маленькому містечку біля лісу знаходять труп. Проблема ще й у тому, що тіло розірвали на дві частини та знайшли у двох віддалених місцях. Шериф не вірить у містику, але всі починають підозрювати таємничого монстра, який нібито століттями тероризує місцевих.

Чому варто подивитися: «Ненаситний» – новий продюсерський проєкт головного монстрофіла сучасного Голлівуду Гільєрмо Дель Торо («Форма води», «Лабіринт Фавна»).

Трейлер фільму «Ненаситний»

«Синці» / Bruised

Що це: Джекі Джастіс професійно займалася боями без правил, але після закінчення кар’єри мусить шукати нову роботу та дбати про сина, якого вона залишила через спорт.

Чому варто подивитися: Володарка «Оскара» Хеллі Беррі сама відповідає за проєкт як режисерка.

Де дивитися: Netflix

Трейлер фільму «Побита»

«Хлопчик на ім’я Різдво» / A Boy Called Christmas

Що це: Адаптація однойменної дитячої книги – про хлопчика Ніколаса, який вирушає на пошуки Різдва.

Чому варто подивитися: Якщо хочеться різдвяного свята вже зараз.

Де дивитися: Netflix

Трейлер фільму «Хлопчик на ім’я Різдво»

 Усі фільми листопада зібрали тут.

Стендап

Андрій Щегель – «Національно-визвольний сольник»

Що це: Перший український стендап-спешл – від провідного українського стендап-коміка Андрія Щегеля. Про борги як мотивацію, сумні народні пісні й Україну як найкращу країну у світі (коли в тебе гарний настрій).

Чому варто подивитися: Щоб відповісти на це запитання, ми провели зі Щегелем кілька місяців під час туру Україною та підготовки до зйомки концерту, вийшов ось такий текст.

Де дивитися: SWEET.TV

Трейлер концерту «Національно-визвольний сольник»

Обкладинка: B&H Film Distribution