17 вересня в авіаційному ангарі на проспекті Любомира Гузара влаштують вечірку BACARDI DANCEFLOOR. Вона розпочнеться о 21:00.

Ця подія – продовження співпраці бренда Bacardi з концертною агенцією H2D, що влаштовують знакові вечірки зі світовими артистами. Хедлайнером BACARDI DANCEFLOOR 2021 стане паризький електронний дует The Blaze. У 2019 цю місію виконувала південнокорейська діджейка Peggy Gou.

BACARDI DANCEFLOOR

коли: 17 вересня о 22:00

де: Terminal DanceКиїв, пр-т. Любомира Гузара, 1К11

скільки: від 900 грн

Причина 1.

Перший виступ The Blaze в Україні

Учасники фестивалів Coachella та Lollapalooza The Blaze вперше виступлять в Україні з діджей-сетом. Гурт, який створили у 2016 році двоюрідні брати Гійом і Джонатан Альрік, відомий завдяки саундтреку до серіалу «Молодий Папа» та хіту «Territory». Кліп на цю пісню набрав 66 млн переглядів на YouTube та взяв гран-прі у фільмовій категорії на фестивалі креативності «Каннські леви».

У 2018 році The Blaze випустили повноформатний дебютний альбом «Dancehall», а у 2020 році повернулися з новим треком «Somewhere» за участю репера Octavian. На 2021-й у дуету запланована серія діджей-сетів, один із яких – в Україні.

Причина 2.

Довгоочікуваний діджей-сет

Приїзд The Blaze на вечірку BACARDI DANCEFLOOR був однією з найочікуваніших подій 2020 року, але через локдаун її перенесли. І от, нарешті!

Засновник концертної агенції H2D Сергій Малецький розповів, як привезти іноземного артиста в Україну та чому вони обрали саме гурт The Blaze:

«Якщо говорити про докарантинний час, то в цілому все було досить просто. Особливо коли в тебе є репутація та портфоліо минулих проєктів. А ось із букінгом артистів у ковідні часи все значно складніше, оскільки обмеження в кожної країни різні. У випадку із The Blaze домовленість була ще до пандемії COVID-19, тому все пройшло відносно швидко. Їм сподобалася ідея унікальної локації та концепція BACARDI DANCEFLOOR, а також наш досвід із Peggy Gou й іншими артистами.

Чому ми запросили The Blaze стати хедлайнерами? The Blaze – це стиль. Вони сильні музично й не менш сильні візуально. Кожен їхній кліп – окрема історія, яка унікально лягає на музику. Хлопці приділяють велику увагу кожному кадру, нам подобаються їхні стиль і бажання робити наповнений сенсами продукт. Це саме ті цінності, які нам близькі. Тому ми дуже зраділи, коли в нас з’явилася можливість запросити їх в Україну».

Причина 3.

Насичений лайнап вечірки

Окрім The Blaze, на вечірці BACARDI DANCEFLOOR виступлять й інші відомі українській публіці артисти.

Гостей зустріне легкий welcome set від електронного музиканта та діджея Pavel Plastikk. Потім танцювальний розігрів перед хедлайнерами від британця Laurence Guy, відомого за треками Saw You For The First Time та Your Good Times Will Come. І на завершення всіх чекатиме діджей-сет від українського діджея, продюсера та промоутера Smailov.

Причина 4.

Можливість потанцювати посеред літаків

Захід пройде в авіаційному ангарі, який розташований поряд із Музеєм Національного авіаційного університету на проспекті Любомира Гузара, 1. Артисти будуть грати діджей-сети в оточенні планерів часів Радянського Союзу та сучасних пасажирських лайнерів.

«BACARDI DANCEFLOOR – це вечірки, на яких ми намагаємося створити особливу, ні на що не схожу атмосферу. Локація тут грає ключову роль. Готуючись до івенту, ми переглянули понад десяток локацій – шукали ту, яка б мала свій унікальний вайб і була новою для аудиторії. The Blaze зіграють свій сет в авіаційному ангарі, який ми назвали Terminal Dance. Це буде незабутнє шоу», – кажуть представники Bacardi.

Організатори запевняють, що вечірка відбудеться з урахуванням усіх необхідних і дійсних обмежень на дату проведення заходу.

Причина 5.

Івент із філософією

Девіз Bacardi – Do What Moves You, тобто «бути в русі». Тому кожна вечірка із серії BACARDI DANCEFLOOR – це мікс легкої електронної музики від відомих світових та українських виконавців і танцювального вайбу в незвичній локації.

The Blaze не перший привіз іноземних артистів на BACARDI DANCEFLOOR. У 2019 році в межах міжнародного проєкту Bacardi виступали техноартист та резидент фестивалю Tomorrowland Paul Kalkbrenner, а також діджейка з Південної Кореї Peggy Gou. Заходи були також організовані в партнерстві з концертною агенцією H2D.

Купити квиток

Матеріал підготовлено за підтримки

обкладинка: The Blaze