2–4 липня Kyiv Academy of Media Arts проведе виставку студентів першого курсу #KAMA2YP: CONTEMPORARY ART. Вони презентують роботи, які створили в майстернях художників Євгена Самборського, Оксани Казьміної, Алевтини Кахідзе, Лесі Хоменко й інших. Вхід  за попередньою реєстрацією.

Постер Єви Годван

За словами кураторів курсу, навчання проходило у форматі взаємодії двох колективів. Група молодих художників і художниць виступала в ролі студентів, а група старших у ролі викладачів. Студенти працювали з рухомим зображенням, мальованою анімацією, звуком, перформансом і скульптурою.

«Назва Personal Cloudiness виникла в результаті рефлексії молодих художників і художниць на тему свого інформаційного та соціального оточення: насичене інформаційне поле призводить до проблеми вибору та необхідності взяти на себе персональну відповідальність. Це хмарне, тривожне відчуття – якщо не характер молодого покоління, то принаймні етап, що потребує детального розгляду», – кажуть у КАМА.

Традиційно постери до виставок-переглядів створювали студенти KAMA 2YP першого курсу Graphic Design. Для Personal Cloudiness обрали постер Єви Годван.

Під час виставки діятиме масковий режим, аби забезпечити комфортні та безпечні умови для гостей, студентів і викладачів.

Де: вулиця Глибочицька 32Б, ЖК «Покровський Посад», вхід через фоє

коли:
2 липня з 18:00 до 22:00
3 липня з 10:00 до 17:00
4 липня з 10:00 до 17:00

Зареєструватися

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ КАМА