Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV відкрив повну бібліотеку саги «Зоряні війни». З 1 до 14 липня абоненти зможуть проглянути повну колекцію стрічок. Наразі це єдиний в Україні сервіс, що зібрав усі кінострічки саги та відкрив глядачам доступ до них у межах тарифу без додаткових оплат.

З 1 до 14 липня всі стрічки саги «Зоряні війни» можна проглянути на SWEET.TV

Про всесвіт «Зоряні війни» зняли вже 11 фільмів і повнометражний мультфільм. Перший фільм про джедаїв уперше показали 25 травня 1977 року. Зараз він має назву «Зоряні війни. Епізод IV: Нова надія». А фільм «Епізод ІХ: Скайвокер. Сходження» 2019 року став завершенням третьої трилогії саги. Наразі легально в українському інтернеті його можна подивитися тільки на SWEET.TV.

Про всесвіт «Зоряні війни» зняли вже 11 фільмів і повнометражний мультфільм

Можливість надати абонентам доступ з’явилася завдяки укладеному контракту з кіностудією Disney. У межах нього на сервісі також доступні для перегляду фільми Marvel.

«Зоряні війни» – класика світового кінематографа. Ці фільми показують нам, як змінювалося кіно за 40 років, які технології впроваджувалися та як можуть еволюціонувати кіновсесвіти. Для нас це велика подія, тож запрошуємо всіх зануритися до всесвіту джедаїв і відправитися в далеку-далеку галактику», – директор онлайн-кінотеатру Олександр Резунов.

Також SWEET.TV відкриває доступ до понад 260 телеканалів, зокрема в HD і 4К. На сервісі можна керувати прямим ефіром: ставити на паузу, перемотувати та дивитися передачі в записі до 7 діб. Кінозал налічує понад 10 000 фільмів, прем’єр, українських і голлівудських ексклюзивів, культових серіалів і мультфільмів для дітей, що доступні без додаткових оплат.

Нові глядачі онлайн-кінотеатру можуть скористатися тестовим періодом: безкоштовним доступом на 7 діб. Після цього можна оформити передплату та користуватися сервісом ще 14 днів за 1 гривню. 

Усі стрічки «Зоряні війни»

Матеріал підготовлено за підтримки SWEET.TV