Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV оприлюднив рейтинг найпопулярніших українських фільмів і серіалів. Рейтинг склали на основі переглядів абонентів сервісу. Загальна кількість переглядів фільмів і серіалів українського виробництва цієї весни – майже 700 тисяч. 

У п’ятірку найпопулярніших фільмів увійшли: «Нереальный КОПець», «Сотка», «DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ», «Король Данило» та «Захар Беркут».

Рейтинг найпопулярніших українських фільмів і серіалів

Найпопулярнішим жанром українського кіно стали комедії. Найбільш переглядані – «Нереальний КОПець», прем’єра якого відбулася у 2021 році, «Сотка», «DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ», «Скажене весілля 2» та «Мої думки тихі».

Найпопулярнішим жанром українського кіно стали комедії

Також глядачі SWEET.TV дивляться сімейні пригодницькі фільми й історичні драми. А ще фільми про війну на Донбасі та Крим. За рейтингом, найчастіше переглядають – «Черкаси», «Донбас», «Атлантида», «Кіборги», «Забуті».

Глядачі SWEET.TV дивляться сімейні пригодницькі фільми й історичні драми

Популярності почали набирати українські серіали, кількість переглядів яких сягнула понад 400 тисяч за останні три місяці. Найпопулярніший із них – «Перші ластівки. Z@лежні». Також у п’ятірці: «Бідна Саша», «Розтин Покаже», «З ким поведешся» та серіал про Чорнобильську катастрофу – «Метелики».

«Розвиток українського кіно – важливий складник нашої культури. Адже саме фільми, що виробляються у країні, стають відбиттям ідеї всього народу. Ми у SWEET.TV робимо все від нас залежне, щоб підтримати український кінематограф і допомогти йому стати ще краще», – директор онлайн-кінотеатру Олександр Резунов.

Наразі на SWEET.TV зібрана одна з найбільших бібліотек українського кіно, що можна дивитися без додаткових оплат. Багато з цих фільмів можна подивитися тільки в цьому онлайн-кінотеатрі. Крім фільмів, на сервісі доступні понад 260 каналів, зокрема в HD і 4К. Спробувати онлайн-кінотеатр можна безкоштовно впродовж 7 днів.


Матеріал підготовлено за підтримки Sweet.tv