Компанія Carlsberg Ukraine створила «Календар сталих звичок», який надає прості поради, як щоденними діями змінити світ на краще. Квітень присвятили захисту морських екосистем і збереженню екосистем суші. Головні завдання корисних звичок на місяць – це відновлення та збереження біосфери Землі, запобігання забрудненню суші та світового океану, припинення браконьєрства та незаконного винищення природи.

У календарі на квітень є наступні корисні звички: правильно відпочивати на природі, прибрати пляж, висадити дерево, зменшити використання паперу та правильно утилізувати батарейки. Кожна звичка супроводжується додатковою цінною інформацією з порадами та фактами. Наприклад,  чому важливо влаштовувати суботники та акваплоггінг (прибирання на каяках  ред.), яку користь приносять дерева та як хатня рослина може покращити самопочуття.

Аби щомісяця отримувати поради щодо формування корисних звичок, оберіть на сайті зручну для себе платформу (Google, iOS, OUTLOOK) та синхронізуйте «Календар сталих звичок» із календарем на своєму смартфоні.

Календар створили на основі 17 Глобальних цілей ООН, де кожен місяць відповідає одній або двом Цілям сталого розвитку. Кожна з порад календаря спрямована на кліматичні зміни, стале споживання, протидію насильству, корупції й інше. 

«Важливість природи в житті людини важко переоцінити. Вона регулює погодні умови, забезпечує киснем, їжею, водою, усім необхідним для життєдіяльності. Але екосистеми нашої планети на сьогодні залишаються у критичному стані. Тому піклування про біосферу Землі та відновлення її ресурсів стає все більш гострою й актуальною проблемою», старший менеджер із корпоративних відносин Carlsberg Ukraine Олена Бабикіна.

Над досягненням Цілей сталого розвитку в Україні компанія Carlsberg Ukraine працює із 2016 року. У компанії впровадили глобальну програму зі сталого розвитку «ЦІЛЬ 4 НУЛІ: разом заради майбутнього»: НУЛЬ вуглецевого сліду, НУЛЬ втрат води, НУЛЬ безвідповідального споживання та НУЛЬ нещасних випадків.

Додати корисні звички в календар

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ CARLSBERG UKRAINE