PUMA Mirage Camp – освітня подія для електронних музикантів, яка пройде з 21 до 27 квітня. До участі запрошують артистів, які вже пишуть електронну музику, хочуть структурувати свої знання й отримати додаткову практику. Подати заявку на участь можна на сайті до 14 квітня 14 години 14 хвилин включно. А 16 квітня організатори оголосять результати відбору.

Подію організовують за підтримки бренда PUMA в межах кампанії Mirage Tech. Ідейним лідером кемпу виступає музикант Іван Дорн. За словами організаторів, мета івенту – обмін досвідом між електронними виконавцями та спільне навчання, завдяки чому народиться нова музика.

лектори PUMA Mirage Camp

Окрім Івана Дорна, на PUMA Mirage Camp викладатимуть артисти й інші представники електронної сцени України: Євген Яременко (Pahatam), Дмитро Авксентєв (Koloah), Станіслав Толкачов, Саша Закревська (Poly Chain), Нікіта Забєлін, Настя Воган, Дмитро Пруткін, Віра Логданіді, Kostya Vska, Таня Войтко й інші спікери, яких оголосять пізніше. За організацію навчальної програми відповідає команда DTF Magazine.

Яка програма події

У межах PUMA Mirage Camp проведуть понад 20 лекцій, воркшопів, факультативів, спільних джем-сесій і кінопереглядів. На заняттях учасники дізнаються історію електронної музики та філдрекордингу, матимуть практичні завдання з його використання для створення треку, побудови лайв-сетапу, модульного синтезу, зведення й мастерингу. Окремі виступи присвятять відкриттю власного лейбла, музиці для кіно й реклами, візуальному складнику музики, особистому бренду артиста, букінгу та складанню технічного райдеру. Додатково учасники зможуть переглянути кіно про бекстейдж музичного світу, зустрітися із ключовими гравцями української електронної сцени й дослідити вініловий корнер Closer Recording Store.

Також для учасників кемпу будуть доступні лекторій, різноманітне обладнання, діджей-рум від ProDJ, а також студія звукозапису від Masterskaya. Обладнання на івенті забезпечує партнер професійного звуку Karma Digital – офіційний дистриб’ютор JBL Professional в Україні.

Після завершення навчання кожен учасник презентує власний трек, який розмістять онлайн на стрімінгових платформах. Обрані треки вийдуть на вініловій платівці протягом 2021 року.

Де відбудеться кемп

Подію проведуть за містом, неподалік від Києва, з дотриманням усіх заходів безпеки в умовах поширення коронавірусу. На локації площею понад 400 гектарів перебуватиме обмежена кількість людей, які попередньо пройдуть ПЛР-тестування на COVID-19. Усі учасники, спікери й організатори повинні носити маски, щодня проходити температурний скринінг та огляд на ознаки ГРВІ.

Слідкувати за оновленнями можна в Instagram DTF Magazine та Facebook події.

Подати заявку на участь

Матеріал підготовлено за підтримки