Компанія Carlsberg Ukraine створила «Календар сталих звичок», який популяризує більш екологічне й усвідомлене життя. Кожна з порад календаря спрямована на гендерну рівність, стале споживання, протидію насильству, корупції й інше.

Календар створили на основі 17 Глобальних цілей ООН. Кожен місяць відповідає одній або двом Цілям сталого розвитку. ДЛЯ Березня ОБРАЛИ ДВІ ЦІЛІ: «Гендерна рівність» і «Скорочення нерівності». У календарі знайдете поради з того, як зробити сімейні обов’язки спільними та протидіяти дискримінації. А також прочитаєте про те, чому гендерні стереотипи є хибними та неактуальними й чим важлива благодійність.

Аби щомісяця отримувати поради щодо формування корисних звичок, оберіть на сайті зручну для себе платформу (Google, iOS, OUTLOOK) та синхронізуйте «Календар сталих звичок» із календарем на своєму смартфоні.

«Рівні права кожної людини гарантує Конституція України. Це забезпечує мир і злагоду у суспільстві й дає можливість кожному жителю країни повною мірою реалізувати свій потенціал. З метою врегулювання питання рівних прав жінок і чоловіків була створена Ціль сталого розвитку ООН №5 «Гендерна рівність». Її завдання  припинення будь-яких дискримінацій жінок і дівчат, надання людям рівних прав і сприяння економічному розвитку методом гендерної рівності. А для того, щоби поліпшити рівень життя малозабезпечених людей, існує Ціль ООН №10 «Скорочення нерівності». Вона закликає людей незалежно від віку, раси, релігії, економічного статусу до активної участі в політичному, економічному, соціальному житті країни», старший менеджер із корпоративних відносин Carlsberg Ukraine Олена Бабикіна.

Ми вже розповідали про поради в «Календарі сталих звичок» на лютий.

Додати в календар

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ CARLSBERG UKRAINE