Оновлення. Через локдаун в Києві лекцію перенесли на 19 травня. Слідкувати за оновленнями можна на Facebook-сторінці події.

24 березня письменник Олександр Михед проведе безкоштовну офлайн-лекцію «Read Slow, Die Smart: читання в надшвидкому світі» за мотивами подкасту «Станція 451» від The Village Україна та Zagoriy Foundation. Ця лекція стане бонус-треком першого сезону подкасту. Через карантинні обмеження на івент можуть потрапити лише 50 зареєстрованих осіб. Реєстрацію на Facebook-сторінці події відкриють 17 березня о 12:00. 

На лекції олександр Михед розповість:

  • Що таке повільне читання?
  • Що дає ретроспективний підхід до доробку авторів та авторок?
  • Чому класика і справді невмируща, але канон постійно оновлюється?
  • Як працює спадкоємність у літературі?
  • Як ми можемо рятувати книжки від забуття?

На події також виступить Євгенія Мазуренко, директорка Zagoriy Foundation, з темою «Добро як продукт: чому благодійні фонди мають працювати так само як бізнес і чому в них мають працювати найкращі спеціалісти з реклами, маркетингу й інших сфер?».

Івент ПРОВЕДУТЬ ІЗ ДОТРИМАННЯМ ВИМОГ МОЗ ЩОДО БЕЗПЕКИ ГОСТЕЙ ТА УЧАСНИКІВ ПОДІЇ.

Коли: 24 березня, 18:30

Де: вулиця Січових Стрільців, 23-A

Слідкувати за оновленнями

«Станція 451» — це літературний подкаст від The Village Україна, у якому письменник Олександр Михед розповідає про книжки й сучасних письменників, які долучилися до створення кіно, та ім’я яких варто запам’ятати. Подкаст виходить за підтримки Zagoriy Foundation.


Матеріал підготовлено за підтримки Zagoriy Foundation і The Village Україна