З 12 до 14 лютого Kyiv Academy of Media Arts проведе виставку beKAMAing. На ній студенти дворічного курсу «Contemporary Art» представлять свої творчі роботи. Вони створювали їх у майстернях Євгена Самборського, Алевтини Кахідзе, Макса Роботова та Лесі Хоменко.

Виставка робіт студентів КАМА у 2020 році

За словами кураторів курсу, на виставці представлять широкий спектр жанрів від малюнка й живопису до перформансу, інсталяції, фото й відео.

Кожні пів року КАМА організовує для студентів курсу «Contemporary Art» виставки-перегляди семестрових робіт.

Для студентів-художників Академія створила експериментальний майданчик-лабораторію, де вони вчаться системно працювати та втілювати власні проєкти під керівництвом досвідчених менторів. Серед викладачів – художники-практики, професійні куратори виставок і мистецтвознавці.

«На курсі студенти вивчають актуальні підходи в мистецтві, розвивають критичне мислення, освоюють необхідні для сучасного художника навички. Принцип побудови системи навчання поєднання теорії та практики, де лекції й семінари з історії та теорії мистецтва доповнюють практичними заняттями», – кажуть у КАМА.

Відвідати виставку можна за попередньою реєстрацією на сайті.

Під час івенту діятиме обмеження на кількість гостей і на час перебування у приміщенні. За правилами, кожен відвідувач матиме дві години. Організатори дотримуватимуться рекомендацій МОЗ для забезпечення комфортних і безпечних умов для гостей, студентів і викладачів протягом усіх днів виставки.

Де: вулиця Глибочицька 32Б, ЖК «Покровський Посад», вхід через фоє

Коли:
12 лютого з 11:00 до 20:00
13 лютого з 10:00 до 17:00
14 лютого з 10:00 до 17:00

Зареєструватися

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ КАМА