Київський рекламний відеопродакшн Artishock Gang Production зняв художній ролик до виходу книги «Коктейльний канон». За словами режисера Олександра Кукушкіна, на створення його надихнула сцена з фільму Стенлі Кубрика «Із широко заплющеними очима».

Ролик зняли в особняку Уварової

Локацією для зйомок став особняк Уварової. А головну роль зіграла українська модель Олександра Попруга. Також у ролику взяли участь українські бартендери: Дмитро Шовкопляс, Олександр Скубач, Андрій Ковальов.

Уперше ролик показали 7 грудня під час презентації книги «Коктейльний канон». У ній 50 українських барменів представили рецепти авторських коктейлів на основі горілки FINLANDIA VODKA. Книгу та відеоролик презентували 7 грудня.

«Головним завданням було показати таїнство й сакральність історичної події – появи на світ книги про коктейльне ремесло. І я відразу захотів узяти початок від великого майстра кіно Стенлі Кубрика. Це свого роду цитування та данина поваги його творчості», – режисер і креативний продюсер Олександр Кукушкін.

«У ролику «Коктейльний Канон» ми передали силу єдності барної спільноти, вони разом із книгою назавжди залишаться в історії коктейльної культури й барної індустрії України. Окрема за це вдячність героям-барменам, які погодилися взяти участь у проєкті», – генеральний продюсер і засновник продакшну Артем Скапенко.


Матеріал підготовлено за підтримки Artishock Gang Production