Уявіть, що для хорошого кіно з якісною озвучкою не обов’язково навіть виходити з дому – достатньо запастися попкорном. А про сам контент уже потурбувалися за вас: відібрали кращі стрічки, озвучили їх із професійними акторами, а дивитися все можна відразу на 5 різних гаджетах.

sweet.tv – національний онлайн-кінотеатр із доступом до українського національного й преміального HD-телебачення. А ще, це культові стрічки світових кіностудій у HD якості з українською доріжкою та бібліотека популярних серіалів. sweet.tv – це також перший український ОТТ-сервіс, який уклав прямі договори з голлівудськими мейджорами. Тобто провідними кіностудіями, які випускають більш як 90% найкращого світового кіно. Крім іншого, це Disney, Paramount, Universal і Sony.

The Village Україна спільно із
sweet.tv розповідають про 5 переваг сервісу для користувача.

1

Якісний український дубляж культових стрічок


Особливість онлайн-кінотеатру sweet.tv – це проєкт «Hollywood українською». Компанія створює власний україномовний дубляж та озвучку фільмів і трейлерів від голлівудських кіностудій. Крім іншого, це стрічки від Disney, Paramount, Universal і Sony. Усе завдяки тому, що sweet.tv – це перша українська ОТТ-компанія, яка працює з мейджорами напряму. Саме ці домовленості відкривають доступ до офіційних озвучок нових фільмів, а ще дозволяють озвучити чи переозвучити класику.
Для власного дубляжу
sweet.tv робить авторський переклад, підбирає професійних акторів і синхронізує ліпсінг. У результаті, глядач може відчути всі емоції й кожен півтон фрази головного чи другорядного героя.

Проєкт народився в результаті дослідження інтересів глядачів. А саме,
sweet.tv виявив потребу споживачів отримувати якісний контент українською мовою, якого на ринку не так багато. В Україні з 2006 року всі фільми, що потрапляли на екрани кінотеатрів, отримували дублювання. Проте ті, які виходили до цього – не мали дубляжу. Тому їх демонстрували на національних телеканалах з озвучкою нашвидкуруч. Часто це призводило до втрати якості та не створювало ефекту повного занурення у стрічку.


Ми вважаємо, що якісна художня доріжка українською – це справжня цінність. Тому поставили собі за мету дати глядачам найкращий голлівудський контент якісною рідною мовою.


Уже зараз на платформі sweet.tv доступні всі частини «Володаря перснів» і перші чотири екранізації «Гаррі Поттера» – з професійним дубляжем українською мовою. Наразі sweet.tv працює над створенням українських доріжок до понад 70 популярних кінострічок і 500 трейлерів. До кінця року майже весь контент на платформі буде доступний українською. Крім того, сервіс пропонує субтитри й озвучку фільмів і серіалів російською та мовою оригіналу.

«Ми вважаємо, що якісна художня доріжка українською – це справжня цінність. Тому поставили собі за мету дати глядачам найкращий голлівудський контент якісною рідною мовою. Ми впевнені, що так робимо нашу мову популярнішою та залучаємо більше глядачів до легального перегляду культових стрічок», – коментує ідею проєкту керівник
sweet.tv Олександр Резунов.

2

Краще занурення в улюблені фільми та серіали


Фільми до віртуального кінозалу sweet.tv обирали у співпраці з голлівудськими студіями. А також підбирали стрічки, що мають рейтинг IMDb вище 6. І саме для цих стрічок сервіс створює власний професійний дубляж. Завдяки цьому кіногерої говорять природною українською мовою, занурюючи глядача у власну історію.

У чому різниця між дубляжем та озвучкою? Це два типи аудіодоріжок, які часто плутають. Дубляж – це коли повністю видаляється мова оригіналу. Ви не чуєте голосів акторів, лише багатоголосу аудіодоріжку мовою озвучення. Тут використовується «ліпсінг» – коли звучання мови, якою озвучується, підлаштовується під голосні звуки мови оригіналу. Так усе відбувається природно – герой відкриває рот у правильні моменти й створюється відчуття, що він говорить, наприклад, з українською артикуляцією.

Озвучка – це коли мова оригіналу приглушена, її майже не чутно, проте вона все ж не видалена. Поверх неї накладається аудіодоріжка з мовою озвучки, тому навіть за якісного перекладу, не створюється відчуття «локалізації фільму» та не виникає відчуття повного занурення в історію. Проте такий метод значно дешевший і швидший.

3

Від HBO до Disney: відібраний світовий контент за передплатою


Контент в онлайн-кінотеатрі – це кінохіти, що мають рейтинг IMDb вище 6. Крім того, сервіс провів власне опитування, аби дізнатися, що найчастіше дивляться в Україні. На платформі доступні свіжі прем’єри, популярні стрічки останніх років, культові кінохіти.

Логічна підбірка стрічок із високими рейтингами та якісною озвучкою на
sweet.tv допомагає економити час на пошуки «того самого» фільму на вечір. Завжди є, з чого обрати, а додаткові фільтри допоможуть кастомізувати пошук. Сервіс також відмовився від загальноприйнятої стратегії «1 мільйон фільмів» на користь якісного контенту.

У
sweet.tv також зібрали популярні серіали від студій НВО (від Amediateka), ShowCase, CBS, Disney, Universal і Sony – у розділі доступні понад 2 000 епізодів серіалів. Наприклад, «Гра Престолів», «Чорнобиль», «Світ Дикого Заходу», «Розповідь служниці», «Справжній детектив» та інші. В онлайн-кінотеатрі також є якісні мультфільми, як «Вольт», «Суперсімейка», «Тачки», «Мадагаскар» і багато інших.

Увесь контент на
sweet.tv доступний за передплатою, а перші сім днів користування – безкоштовні. Після тестового періоду можна оформити місячну передоплату на сервіс усього за 1 гривню. Крім того, sweet.tv вирішив не розділяти стрічки на різні тарифи. Додають, що хочуть давати однаковий доступ до якісного контенту за чесну ціну на всіх пристроях: Smart TV, Smart-приставці, смартфоні чи комп’ютері. А ще кожна одиниця контенту на sweet.tv є легальною – вона з’являється на платформі виключно після підписання угоди з правовласником.

4

227 каналів на будь-який смак та інтерактивне телебачення


Платформа sweet.tv – це не тільки кіно, а ще 227 телеканалів національного й преміального HD-телебачення. До того ж є можливість відсортувати їх за жанром: фільмові, пізнавальні, спортивні, дитячі, новинні, музикальні, мода, 18+, регіональні та інші. З повним списком каналів можна ознайомитися на сайті sweet.tv.

Ще одна зручна фішка сервісу – це інтерактивне ТБ, що дає можливість керувати прямим ефіром телебачення. Тобто ви можете ставити, наприклад, новини на паузу. А ще відмотати назад чи переглянути в записі за минулі 14 днів. Крім того, у sweet.tv є можливість сформувати списки обраних телеканалів і фільмів на власний смак. І завжди мати улюблені канали під рукою.

5

Доступ до контенту з будь-якого гаджета через зручний додаток


sweet.tv – це онлайн-кінотеатр, ОТТ-сервіс, або ж українська стрімінгова платформа. Це означає, що сервіс передає ТБ- і відеосигнал у реальному часі через інтернет. Тому контент на платформі можна дивитися на будь-якому пристрої, звідки завгодно й коли завгодно. Для цього потрібно лише під’єднатися до мережі. При цьому всі фільми та серіали на платформі доступні у Full HD (1080x1920). А для власників 4К телевізорів, є спеціальний розділ, де доступні фільми в якості 4К. 

Сервіс також пропонує формат сімейної передплати – 5 пристроїв за ціною одного тарифу. У межах кожного підключення одночасно можна дивитися контент на 5 різних пристроях. А ще є можливість почати перегляд на одному пристрої, а продовжити на іншому. Сам додаток
sweet.tv інтуїтивно зрозумілий людям різного віку. Застосунок також стабільно працює навіть з повільним інтернетом.

Платформа також пропонує реферальну програму – запрошуйте друзів і заробляйте бонусні кошти на сплату сервісу
sweet.tv. За кожну активацію за вашим персональним посиланням ви отримаєте 25 гривень на рахунок в особистому кабінеті. А ваш друг зможе безкоштовно протестувати сервіс та отримати будь-яку класну прем’єру безкоштовно на власний вибір.

РОЗІГРАШ ВІД SWEET.TV

Підписуйтеся на онлайн-кінотеатр sweet.tv і вигравайте смарт-телевізор SAMSUNG 4К щодня чи автомобіль Kia Sportage.

Брати участь у конкурсі можуть усі нові користувачі сервісу sweet.tv, які встигнуть оформити передплату до кінця вересня.

Оформлюйте передплату на сайті sweet.tv, слідкуйте за результатами конкурсу в Instagram онлайн-кінотеатру або в ранковому ефірі «Русское Радио Украина».
Щасти!

Оформити передплату на Sweet.TV

Матеріал підготовлено за підтримки