«Культурний Проект» запускає весняний сезон, що складатиметься з 5 онлайн-курсів. Серед напрямів – література, філософія, релігії Далекого Сходу, музика й музейна справа. Перший курс стартує 25 квітня. 

Під час весняного сезону можна обрати такі онлайн-курси:

1. Релігії Далекого Сходу. Лектор курсу – кандидат філософських наук, релігієзнавець та японіст Сергій Капранов. Він розкаже про основні релігійно-філософські вчення Китаю, Японії, Кореї та В’єтнаму. А ще пояснить, як розуміти даосизм, конфуціанство, синто, далекосхідний буддизм, а також народні вірування і нові релігійні рухи.

Тривалість: з 25 квітня до 27 червня (10 лекцій).
Вартість: повний курс – 2 000 гривень, лекція – 200 гривень.
Зареєструватися

Лектор курсу «Релігії Далекого Сходу» Сергій Капранов

2. Філософія та література. Студенти розглянуть теми власного «я», любові, свободи, насильства, совісті й відповідальності у філософії й літературі Ніцше, Руссо, Фрейда та інших. Лектор курсу – філософ, письменник і публічний інтелектуал Володимир Єрмоленко.

Тривалість: з 29 квітня до 24 червня (10 лекцій).
Вартість: повний курс – 1 800 гривень, лекція – 200 гривень.
Зареєструватися

3. Просто фантастика! Впродовж курсу студенти сформують уявлення про хронологію, тематику й особливості кожного з різновидів фантастики, навчаться інтерпретувати тексти й дізнаються, про що насправді розповідають культові письменники жанру. Лектор курсу – літературний критик, радіоведучий Євген Стасіневич.

Тривалість: з 30 квітня до 28 травня (5 лекцій).
Вартість: повний курс – 1 000 гривень, лекція – 200 гривень.
Зареєструватися

4. Як влаштовано музичний світ. На курсі студенти дізнаються, як політичні режими, воєнна промисловість, монополії, суспільство та інші позамузичні чинники визначали та визначають музичний ринок свого часу. Окрім музики, увага буде приділена музичним просторам та їх еволюції, нотовиданню та звукозапису. Лектор курсу – доктор мистецтвознавства та музичний критик Юрій Чекан. У кінці курсу студенти отримають сертифікат про прослуховування лекцій.

Тривалість: з 5 травня до 30 червня (10 лекцій).
Вартість: повний курс – 2 000 гривень, лекція – 200 гривень.
Зареєструватися

5. Музеї світу. Під час цього курсу учасники здійснять віртуальну подорож найбільш значущими та маловідомими музеями світу. Загалом «відвідають» понад 40 музеїв, щоб розібратись у контекстах музейної справи в різних країнах. Лекторка курсу – кандидатка культурології Надія Павліченко.

Тривалість: з 16 травня до 20 червня (6 лекцій).
Вартість: повний курс – 1 200 гривень, лекція – 200 гривень.
Зареєструватися

Тривалість кожної лекції – півтори години. На будь-який другий курс весняного сезону діє знижка -20%.

«Тематика курсів різноманітна, але підібрана таким чином, щоб задовольнити потреби в новому прочитанні вже відомих творів літератури й філософії, розширенні власної картини світу, самопізнаннірозвитку критичного мислення та підвищенні soft skills», – зазначають у «Культурному Проекті».


 «Культурний проект» – сучасна освітня платформа у сфері мистецтва, філософії, історії, музики та літератури.

Сайт
Facebook
Instagram

Telegram


Матеріал підготовлено за підтримки Культурного Проекту