Харківська школа архітектури проведе пятиденний інтенсив з архітектури та урбанізму в Києві. Курс почнеться 12 лютого у Bursa Hotel на Подолі.

Програма складається з чотирьох дисциплін: урбанізму, архітектури, зміни клімату (середовища) та графіки. Інтенсив проведуть у форматі лекцій, дискусій, польових досліджень, графічних воркшопів і практичної роботи. Заняття триватимуть по 6 годин. Для формату навчання обрали імітацію роботи бюро над реальним проєктом.

Харківська школа архітектури проведе пятиденний інтенсив у Києві

На інтенсиві навчать:
 проводити урбан-дослідження та інтерпретувати його;
 теорії про влаштування міст і фокусів в архітектурі;
 оформлювати, структурувати власні роботи й презентувати їх перед аудиторією;
 графічно висловлювати та створювати ідеї.

Наприкінці інтенсиву студенти покажуть результати свого урбаністичного дослідження та отримають сертифікат про успішне проходження курсу.

Заняття триватимуть по 6 годин у формат імітації роботи бюро над реальним проєктом.

Також на курсі студенти розглянуть професію архітектора з боку екології, адаптації міста й містян до кліматичних змін і впливу нашого способу життя на ці фактори.

На курс запрошують охочих вступити на програму бакалаврату ХША, архітекторів та урбаністів, а також тих, хто хоче спробувати себе в архітектурі.

«Наше основне завдання – навчитися препарувати міста і бачити їхню багатошаровість і динамічність. Ми пройдемо шлях від візій розвитку міст до конкретних кроків, що переводять метафори у зміни міських систем і просторів», – зазначає один із тьюторів інтенсиву, урбаніст і співзасновник Comixans Олександр Шевченко.

Програму склали з чотирьох дисциплін: урбанізму, архітектури, зміни клімату та графіки.

«Саме природа дозволить вижити містам, адже зміни клімату завдають усе більше збитків, їхня руйнівна сила тільки зростатиме. На цьому інтенсиві ми міркуватимемо про те, як поєднати природу і місто, щоб створити краще середовище для життя», – каже тьютор з екології, засновник студії ландшафтної архітектури Zemlia Семен Поломаний.

За промокодом kharkivschool діє знижка -10% від вартості інтенсиву

Вартість інтенсиву – 10 000 гривень. Для читачів The Village Україна діє знижка на інтенсив 10% за промокодом kharkivschool.


 8 жовтня 2019 року Харківська школа архітектури відкрила філіал у Bursa Hotel в Києві.

 Крім того, у жовтні тут запустили програму «Нульовий рік», яка готує школярів старших класів, абітурієнтів, студентів або випускників ВНЗ до вступу на програму бакалаврату у ХША. ознайомлює з професією архітектора, допомагає визначитися з майбутньою спеціальністю.

Сайт
Facebook
instagram


Матеріал підготовлено за підтримки Харківської школи архітектури