4 жовтня вперше в Україні виступить діджейка з Південної Кореї Peggy Gou. Подію організують у культурному просторі M82 в рамках серії вечірок BACARDI DANCEFLOOR.

The Village розповідає, чому варто потрапити на вечірку BACARDI DANCEFLOOR та почути виступ Peggy Gou.


Діджейка з Південної Кореї, яка виступала в Berghain


Сьогодні Peggy Gou – одна з найвпливовіших діджейок світу. Вона стала першою артисткою з Південної Кореї, яка виступала у культовому берлінському клубі Berghain, а Forbes вніс її до списку найвпливовіших людей світу з Азії.

Артистка виступала на головних фестивалях світу від Primavera Sound до Coachella та Glastonbury, брала участь у серії вечірок Boiler Room та Cercle. А 2018 року вона відіграла рекордні 200 концертів.

Сьогодні в Peggy Gou понад мільйон підписників у Instagram, власний лейбл Gudu Records та увага світових медіа. Peggy Gou відзначають Pitchfork, Billboard, FADER та Vogue.

Діджейка випустила сім EP, зокрема на лейблах Ninja Tune, Phonica, а вже восени планує почати роботу над новим альбомом.


Дизайнерка одягу з власним стилем


Peggy Gou вчилася у London College of Fashion та працювала кореспонденткою у Harper’s Bazaar. Але згодом цілком сфокусувалася на музиці та ледве закінчила курс.

«Проблема була в тому, що стайлінг мені подобався, тільки якщо йшлося про мене саму, не інших. Але цей досвід став бекграундом для створення власного бренду одягу KIRIN», – розповідає Peggy Gou.

Для першої колекції вона розробила кілька принтів: один із haetae – міфічним створінням з корейської міфології; другий – із фігурками людей з інструкцій з безпеки у літаках, зображених із деками та навушниками. Peggy Gou також цікавить рейв-стилістика та можливість створити колекцію для дому.


Кураторка вечірок


Сьогодні Peggy Gou є кураторкою на вечірках та фестивалях, наприклад на нещодавньому The Pleasure Gardens у Лондоні. На івент вона запросила артистів та друзів, які найкраще представляють її культурне бачення. Свої сети поруч із Peggy Gou зіграли Benji B, HAAi- та CARISTA. Квитки розкупили за кілька днів, а вечірку відвідали майже 4000 гостей.

У травні артистка стала кураторкою одного з днів фестивалю Nuits Sonores. Це щорічний музичний захід, що проходить у Ліоні. Кураторами інших днів фестивалю були такі музиканти, як Bonobo, Maceo Plex та Lena Willikens.


Гу-манія


Прихильники часто дарують Peggy Gou іграшкових жирафів на виступах. Це одна з фанатських традицій, разом з розмахуванням одним черевиком на концерті та каламбурними написами, як-от «Just Gou it!». Усе тому, що назва бренду одягу Peggy Gou Kirin перекладається з корейської як «жираф», що також є улюбленою твариною артистки. Феномен поведінки фанів Peggy Gou називають Гу-манією.

«Я гіперактивна людина, і жирафи нагадують мені, що час заспокоїтись. Вони роблять мене щасливою. Такі вже вони гарні істоти з довгою шиєю, віями та фіолетовим язиком», – каже Peggy Gou про власний бренд.


вечірка BACARDI DANCEFLOOR


Таймінг 

22:00 – Door open

22:00-23:30 – Pavel Plastikk (резидент Closer)

23:30-01:00 – Roman K (резидент Closer)

01:00-03:00 – Peggy Gou

03:00-04:30 – Smailov

Коли: 4 жовтня, 22:00

Де: М82 (вулиця Межигірська, 82)

Квитки

Подія у Facebook

Матеріал підготовлено за підтримки